Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Ταξιδάκι στη Ρώμη για τα… πιτσουνάκια Βανδή και Μπισμπίκη

Κάτω από την πανσέληνο της Ρώμης χάρηκαν τον έρωτά...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς...

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 27 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Η υλική αναβάθμιση στον επαγγελματικό και τον οικονομικό...

Στη φάκα τέως πρόεδρος του ΟΦΗ για μπίζνες με «μαϊμούδες»

❱❱ Σύλληψη του πρώην παράγοντα του ΟΦΗ Φώτη Τσάλου για προϊόντα – απομιμήσεις γνωστών εταιριώνΑντιμέτωπος με κακουργηματικές πράξεις είναι ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ Φώτης Τσάλος, ο οποίος συνελήφθη επειδή στις επιχειρήσεις του πωλούσε δεκάδες χιλιάδες προϊόντα-μαϊμού!

Κατά την έφοδό τους, αστυνομικοί του Τμήματος Οργανωμένου Εγκλήματος και πενταμελές κλιμάκιο του ΣΔΟΕ από την Αθήνα ανακάλυψαν και κατάσχεσαν τουλάχιστον 30.000 προϊόντα-απομιμήσεις διάσημων εταιριών, τα οποία διετίθεντο προς πώληση από τα καταστήματα ιδιοκτησίας του Ηρακλειώτη επιχειρηματία σε Χερσόνησο και Ανισσαρά.

Εκτός από τον Φώτη Τσάλο, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον αδερφό και τον γιο του. Ολοι τους οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος τους άσκησε κακουργηματικές διώξεις για απάτη κατά συναυτουργία, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, πλαστογραφία μετά χρήσης και κατά συναυτουργία, παράβαση του νόμου περί σημάτων και αθέμιτου ανταγωνισμού. Οι τρεις τους πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο και έως τότε θα παραμείνουν υπό κράτηση, ενώ οι Αρχές διερευνούν τυχόν λαθρεμπορία και φορολογικά ζητήματα.

Ο πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την Οικονομική Αστυνομία. Μάλιστα, σε βάρος του είχε υποβληθεί αγωγή από τη γαλλική εταιρία πώλησης πολυτελών ειδών Louis Vuitton (τσάντες, δερμάτινα είδη και prêt-à-porter ρούχα), ενώ η γνωστή εταιρία τού είχε κατασχέσει ένα ολόκληρο κοντέινερ με πλαστά προϊόντα.

Τρεις μήνες

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, από την πλευρά του, ο επιχειρηματίας, που είχε διατελέσει για περίπου τρεις μήνες πρόεδρος του ΟΦΗ, φέρεται ότι υποστηρίζει πως η υπόθεση δεν είναι όπως παρουσιάζεται, ενώ για πολλά είδη υπάρχουν παραστατικά. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η έρευνα που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησε έπειτα από μήνυση την οποία έκανε γνωστή εταιρία, ενώ μέχρι στιγμής 10 επώνυμες εταιρίες έχουν υποβάλει έγκληση σε βάρος του συγκεκριμένου επιχειρηματία. Ο Φώτης Τσάλος φέρεται ότι είχε ταξιδέψει αρκετές φορές σε χώρες της Ασίας, απ’ όπου μετέφερε τα προϊόντα «μαϊμού» στην Κρήτη, τα οποία πωλούνταν από τα καταστήματά του σε τουριστικές περιοχές του Ηρακλείου.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...