Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: «Είναι ένας μικρός θάνατος»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου...

Στα χέρια της αστυνομίας 33χρονος σεσημασμένος κακοποιός για τη σφαγή του άτυχου ζευγαριού!

❱❱ Δεν προέρχεται από το συγγενικό ή φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού που σφαγιάστηκε μέσα στο σπίτι τουΑπό τον
Γιάννη Κωτσαλά

Ενας 33χρονος Ελληνοκύπριος από τη Λευκωσία συνελήφθη χθες το απόγευμα προκειμένου να ανακριθεί για το διπλό έγκλημα της Κύπρου που έχει συνταράξει την κοινή γνώμη.

Χρειάστηκαν 90 καταθέσεις από το συγγενικό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον των θυμάτων, μέχρι που μία από αυτές «έδειχνε» προς τον 33χρονο, ο οποίος μετά τη σύλληψή του επρόκειτο να οδηγηθεί για ανάκριση. Οι πληροφορίες ανέφεραν χθες το βράδυ ότι ο συλληφθείς δεν είναι από το συγγενικό ή φιλικό περιβάλλον του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του Νίτσας Σεργίου και ότι πρόκειται για σεσημασμένο άτομο από υποθέσεις διαρρήξεων και ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στη σύλληψη του 33χρονου ύστερα από μαρτυρία αλλά και βίντεο που τον θέλουν να βρίσκεται τη μοιραία βραδιά στην περιοχή και να τριγυρίζει κοντά στο σπίτι της οδού Ζαλόγγου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίμαχο βίντεο φέρεται ότι τρέχει για να απομακρυνθεί από το σημείο του μακελειού. Με αυτά τα δεδομένα και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, η Αστυνομία απευθύνθηκε στο δικαστήριο και εξασφάλισε ένταλμα σύλληψης για τον 33χρονο, ενώ αναμένεται να του πάρουν δείγμα DNA για να γίνει σύγκριση με τα υπάρχοντα στοιχεία και τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο σπίτι.

Βέβαια, ανεπίσημες πληροφορίες ανέφεραν χθες ότι ο 33χρονος ίσως δεν είναι ο βασικός ύποπτος, ωστόσο ενδέχεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και να γνωρίζει «πρόσωπα και πράγματα» που μπορούν να οδηγήσουν στον δράστη. Πρόκειται για την πρώτη σημαντική εξέλιξη, αφού τις προηγούμενες μέρες, παρά την επίμονη προσπάθεια των αστυνομικών, δεν είχε βρεθεί ούτε το φονικό μαχαίρι.

Η κατάθεση του γιου

Τα μόνα στοιχεία ήταν μέσα από το σπίτι των θυμάτων, τα οποία μαχαιρώθηκαν με απίστευτο μένος. Με τα νέα δεδομένα αναμένεται να πάρει κι άλλη παράταση η κατάθεση του 15χρονου υιοθετημένου γιου, αφού προηγούνται άλλες ενέργειες της αστυνομικής έρευνας προς άλλες κατευθύνσεις.

Ταυτόχρονα, αναμένονται και τα στοιχεία που θα προκύψουν από τις τηλεπικοινωνίες και τις τραπεζικές κινήσεις του ζευγαριού, αφού δόθηκε η άδεια για άρση του απορρήτου ώστε να υπάρξει καθαρότερη εικόνα για το τι συνέβη προτού κατακρεουργηθούν. Με την ολοκλήρωση των αστυνομικών ερευνών στο σπίτι του άτυχου ζευγαριού, δόθηκε και το πράσινο φως και στον ιατροδικαστή της οικογένειας Μάριο Ματσάκη να διενεργήσει αυτοψία στον χώρο. Ο ίδιος αργότερα έκανε λόγο για εντοπισμό αρκετών σημαντικών στοιχείων που αποκόμισε από τη σκηνή του διπλού εγκλήματος.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...