Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Το άλλο πρόσωπο του Μασάντο

Με τον δάσκαλό του βγήκε στους δρόμους και μοίρασε φαγητό στους αστέγους.

Στο γήπεδο μπορεί να τα έχει ακούσει για την απόδοσή του, όμως για την κίνηση που έκανε προχθές το βράδυ και δεν σχετίζεται άμεσα με το ποδόσφαιρο είναι βέβαιο ότι μόνο θετικά σχόλια μπορεί να προκαλέσει. Ο λόγος για τον Πάουλο Μασάντο, ο οποίος -όπως αποκάλυψε μέσα από τη σελίδα του στο Facebook- βγήκε στους δρόμους της πρωτεύουσας και μοίρασε φαγητό σε άπορους και άστεγους ανθρώπους που συνάντησε. Αξίζουν πολλά «μπράβο» στον Πορτογάλο για την ευαισθησία και την ανθρωπιά που έδειξε. Οσον αφορά το πώς οδηγήθηκε σε αυτή την πρωτοβουλία, το σχολίασε ο ίδιος στη σελίδα του. «Χθες ήταν τα δεύτερα γενέθλια του γιου μου Σαντιάγκο και είχαμε μια ωραία γιορτή στο σπίτι όλοι μαζί» έγραψε αρχικά και εξήγησε: «Ομως ήταν και μια νύχτα που έφερε στο μυαλό μου εικόνες από τα παιδικά μου χρόνια και τις δυσκολίες που υπήρχαν στη γειτονιά όπου μεγάλωσα. Ετσι αποφάσισα να πάρω τον καθηγητή που μου κάνει ελληνικά και να μοιράσουμε φαγητό σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και ζουν στους δρόμους, χωρίς να έχουν ένα μέρος να μείνουν. Οι ιστορίες που άκουσα από τον καθέναν με άγγιξαν πολύ και μου ήταν πολύ δύσκολο μετά από αυτό να κοιμηθώ. Ελπίζω όμως μερικοί από εσάς να σκέφτονται αυτούς τους ανθρώπους και να θυμηθείτε όσους έχουν πραγματικά την ανάγκη μας. Πρέπει να είμαστε το παράδειγμα. Κάποιες φορές μια απλή αγκαλιά είναι αρκετή».

– Επιμένουν στο Βέλγιο ότι αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς που μένει ελεύθερος από την Αντερλεχτ.

– Σε επέμβαση στη μύτη υποβλήθηκε χθες ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος προκειμένου να αποκαταστήσει ένα πρόβλημα στο αναπνευστικό του.


Ανακοινώνουν τον Μπόατενγκ

Την προσεχή Δευτέρα (όταν ανοίξει επίσημα η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία) αναμένεται να ανακοινωθεί από τη Φούλαμ η απόκτηση του Ντέρεκ Μπόατενγκ. Αυτό υποστηρίζει χθεσινό δημοσίευμα βρετανικής ιστοσελίδας και προσθέτει ότι ο Γκανέζος μέσος που έκανε προπονήσεις στου Ρέντη το προηγούμενο διάστημα θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- μαζί με τον αμυντικό Φερνάντο Αμορεμπιέτα οι δύο πρώτες κινήσεις του καλοκαιριού για την αγγλική ομάδα. Επίσης, επαναλαμβάνεται η ιστορία του περασμένου Ιανουαρίου, όταν οι «Cottagers» τα είχαν βρει με τον Γκανέζο αλλά δεν έκλεισαν τη μεταγραφή, εφόσον ο παίκτης βρισκόταν σε διαμάχη με την πρώην ομάδα του (Ντνιεπρ). Τώρα όμως που έμεινε ελεύθερος κινήθηκαν γρήγορα και φαίνεται πως έκλεισαν τον 29χρονο χαφ, τον οποίο υπολόγιζε ο Μίτσελ για την ομάδα που ετοιμάζει εν όψει της νέας σεζόν.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...