Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Το πράσινο όραμα του Γ. Αλαφούζου

Νέα αρχή με Αναστασίου, Σαραβάκο, Νταμπίζα κάνει από χθες ο ΠΑΟ.

Νέα σελίδα με νέο επιτελείο άνοιξε χθες ο Παναθηναϊκός με επωδό όλων τη λέξη «αναγέννηση». Ο Γιάννης Αλαφούζος παρουσίασε τους Γιάννη Αναστασίου (προπονητής) και Δημήτρη Σαραβάκο (συντονιστής ποδοσφαιρικού τμήματος), οι οποίοι μαζί με τους Γιάννη Βονόρτα, Στιβ Ρούτερ (βοηθοί προπονητή), Γιόσεφ Βος (γυμναστής), Παναγιώτη Αγριόγηνο (προπονητής τερματοφυλάκων) και Νίκο Νταμπίζα (τεχνικός διευθυντής) συγκροτούν το team της νέας περιόδου. Λίγα λόγια και πολλά έργα ζήτησε ο Γιάννης Αναστασίου που δεν έκρυψε ωστόσο το όραμά του για τον Παναθηναϊκό: «Στόχος είναι το κλαμπ να έχει τη δική του φιλοσοφία, όχι βασισμένη σε αγγλικό ή γερμανικό πρότυπο. Αφού υπάρχει η ακαδημία όπου γίνεται δουλειά με καλή φιλοσοφία, στόχος είναι να γίνει αυτό στην πρώτη ομάδα, ώστε σε λίγα χρόνια ο Παναθηναϊκός να παράγει τους δικούς του παίκτες και προπονητές. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να το ευχαριστιούνται οι παίκτες και ο κόσμος». Ο Γιάννης Αναστασίου, που παραδέχθηκε off κάμερα ότι έχει «κλείσει» δύο παίκτες (αριστερό εξτρέμ και κεντρικό χαφ από το εξωτερικό) και περιμένει απάντηση από τον Φυτανίδη, δήλωσε ακόμη: «Το μπάτζετ είναι χαμηλό, αλλά θέλουμε να έρθουν παίκτες που να έχουν φιλοδοξία να πετύχουν κάτι με τον Παναθηναϊκό και όχι απλώς να επαναπαυτούν σε ένα συμβόλαιο».

Συγκινημένος που βρέθηκε πάλι στην Παιανία ήταν ο Δημήτρης Σαραβάκος: «Μετά από πολλά χρόνια είμαι στον Παναθηναϊκό και είμαι πολύ χαρούμενος. Το ξέρετε ότι δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Θα είμαι ο συνδετικός κρίκος με το team». Από την παρουσίαση απουσίασε ο Νταμπίζας που βρίσκεται στο εξωτερικό. «Με εντυπωσίασαν η αρτιότητα της σκέψης του και οι αρχές που έδειξε. Είναι ευθύνη της διοίκησης να επιλέγει τους συνεργάτες της. Σεβόμαστε τους οπαδούς μας, αλλά νομίζω ότι και η διοίκηση πρέπει να αποφασίζει με ποιους θα συνεργάζεται» σχολίασε σχετικά ο Γιάννης Αλαφούζος.

Π. ΚΑΤΩΝΗΣ


Μήνυση για διαιτησία, σκέψεις για νέα Λεωφόρο

Μηνυτήρια αναφορά για τη διαιτησία θα καταθέσει ο Παναθηναϊκός ώστε να αναδείξει τη «σκοτεινή» πλευρά του χώρου. Ο Αλαφούζος αποκάλυψε μάλιστα ότι η μήνυση θα γίνει από γνωστό δικηγόρο, που εικάζεται ότι θα είναι ο Αλέξης Κούγιας. Για το θέμα του γηπέδου ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είπε: «Θα γίνει ψηφοφορία μεταξύ των φιλάθλων, αν θέλουν να μείνουμε στη Λεωφόρο για πάντα ή να κατασκευάσουμε ένα γήπεδο. Η ψήφος του κόσμου θα είναι πολύ σημαντική. Αν είναι η Λεωφόρος, έχουμε ήδη σχέδια για να ανακαινιστεί εσωτερικά και εξωτερικά» και συμπλήρωσε λέγοντας: «Στις σκέψεις μας είναι να κατασκευάσουμε κάθε κερκίδα ξεχωριστά. Να την γκρεμίζουμε και να τη φτιάχνουμε από την αρχή. Θα προχωράμε έτσι στη δημιουργία της νέας Λεωφόρου ανάλογα με τα χρήματα που θα έχουμε». Για τον Φιγκερόα τέλος είπε: «Είναι μεγάλος παίκτης, απλώς το τεχνικό τιμ τον θέλει υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...