Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Πάει για… ψώνια στην Ολλανδία

Ο Αναστασίου σε γνώριμα λημέρια για να «κλείσει» δύο παίκτες.

Αυτή την αγορά ξέρει, αυτήν εμπιστεύεται! Από την Ολλανδία θα είναι τα πρώτα μεταγραφικά «χτυπήματα» του Παναθηναϊκού για τη νέα περίοδο έχοντας τη σφραγίδα του Γιάννη Αναστασίου. Ο (πολιτογραφημένος Ολλανδός) νέος προπονητής θα περάσει το Σαββατοκύριακο στη δεύτερη πατρίδα του προκειμένου να υλοποιήσει τις δύο πρώτες μεταγραφές που όπως ο ίδιος παραδέχθηκε κατά την επίσημη παρουσίασή του, είναι ένας αριστερός εξτρέμ κι ένας κεντρικός χαφ.

Βασικός υποψήφιος για τη θέση του κεντρικού χαφ είναι ο 23χρονος Ρόντνεϊ Σνάιντερ, αδερφός του σταρ της Γαλατασαράι Γουέσλι, ο οποίος σε δηλώσεις του στην «De Telegraaf» αποκάλυψε πως βρίσκεται σε επαφή με ομάδα του εξωτερικού, την οποία δεν κατονόμασε, και μάλλον είναι ο Παναθηναϊκός. «Βρίσκομαι σε επαφές με έναν ολλανδικό σύλλογο και μια ομάδα του εξωτερικού. Δεν έχω προτίμηση, δεν λέω “όχι” στην προοπτική ακόμη και του εξωτερικού» είπε ο ποδοσφαιριστής της Βααλβάικ, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του για να αποχωρήσει, σε περίπτωση που βρεθεί ομάδα που θα καλύψει το συμβόλαιό του.

Στη λίστα του Αναστασίου υπάρχουν ακόμη ο 22χρονος αριστερός εξτρέμ της Τβέντε Τζέρσον Καμπράλ, ο 23χρονος επίσης αριστερός εξτρέμ της Μπρέντα Ντάνι Βέρμπεεκ, ενώ εκτός Ολλανδίας είναι υποψήφιος ο 30χρονος Ολλανδός επιτελικός μέσος της ΑΕΚ Λάρνακας Γκρεγκόορ φαν Ντάικ. Στο μεταξύ, ο Νίκος Νταμπίζας, που επέστρεψε από σεμινάριο για την απόκτηση διπλώματος ΟΥΕΦΑ Pro, ετοιμάζει ταξίδι στην Τσεχία για να δει από κοντά υποψήφιο μεταγραφικό στόχο των «πρασίνων».

Σε εκδήλωση γνωριμίας κάλεσε τους φίλους των «πρασίνων» το «Παναθηναϊκό Κίνημα» την επόμενη Πέμπτη σε γνωστό bar της Αθήνας.

– Για τη μεταγραφή του στην Κλαμπ Μπριζ μίλησε ο Σπύρος Φουρλάνος λέγοντας τα εξής: «Ημουν Παναθηναϊκός από τα παιδικά μου χρόνια και πλέον ήμουν έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Υπήρχαν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν, αλλά η Μπριζ ήταν αυτή που με έπεισε».

Π. ΚΑΤΩΝΗΣ


 Ανετα στην πρώτη θέση ο Καρνέζης

Με πολύ μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, ο Ορέστης Καρνέζης αναδείχθηκε δικαίως καλύτερος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού στη σεζόν 2012-13. Ο διεθνής τερματοφύλακας συγκέντρωσε 570 ψήφους και ακολούθησε ο Ζέκα με 126 ψήφους. Η ψηφοφορία έγινε μέσα από τη σελίδα της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» στο Facebook, η οποία σε μήνυμά της αναφέρει τα εξής: «Πολλά συγχαρητήρια στον τερματοφύλακά μας, καθώς με τον χαρακτήρα του, τη σκληρή δουλειά και την αγωνιστική του απόδοση έφτασε σε αυτό το επίπεδο». Εξάλλου, ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης πήρε ο Χάρης Μαυρίας από τον νέο γυμναστή του Παναθηναϊκού για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις ενός πολύ δύσκολου καλοκαιριού, δεδομένου ότι θα πάρει μέρος με την εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων που θα διεξαχθεί στην Τουρκία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...