Μαραντόνα: Παραμένει αθεράπευτος γυναικάς

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαραντόνα: Παραμένει αθεράπευτος γυναικάς

Ισως είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου. Ισως είναι ο πιο εκκεντρικός άνθρωπος του αθλητισμού. Ισως είναι ένα μεγάλο παιδί. Ισως, ίσως, ίσως... Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ένα πράγμα είναι σίγουρα: αθεράπευτος γυναικάς! Ο 52χρονος παίκτης-θρύλος της Αργεντινής μόλις πριν από μερικές μέρες έγινε πατέρας για πέμπτη φορά, αλλά η πρώην αγαπημένη του Βερόνικα Οχέδα και ο μικρός Φερνάντο δεν πρόκειται να τον χαρούν όσο θα ήθελαν. Αντίθετα, το πιο ευτυχισμένο άτομο στον κόσμο αυτή τη στιγμή είναι η νέα ερωμένη του Ντιεγκίτο, που είναι τριάντα χρόνια μικρότερή του!

Η Ρόσια Ολίβα είναι τυχερή που ζει στην εποχή των social media, διότι ακόμη και ο Μαραντόνα έσπευσε να τα χρησιμοποιήσει προκειμένου να της δείξει τον έρωτά του. «Ρόσιο, σε αγαπώ» ανέφερε το μήνυμα που ανέβασε στο Internet ο Μαραντόνα και δημοσίευσε εφημερίδα της Αργεντινής. Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του πρώην σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου σπουδάζει Ιατρική, όμως είναι φανατική της «στρογγυλής θεάς» και παίζει η ίδια μπάλα! Το πρόβλημα είναι ότι αγωνίζεται στη Ρίβερ Πλέιτ, «μισητή αντίπαλο» της Μπόκα Τζούνιορς με την οποία ο Μαραντόνα έχει γράψει ιστορία.

Αυτό ωστόσο δεν αποτέλεσε εμπόδιο για τον 52χρονο και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου της Αργεντινής, το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010 στη Μαρ ντελ Πλάτα. Εκεί η Ρόσιο βρήκε την ευκαιρία να τον πλησιάσει, αλλά το φλερτ τους ξεκίνησε πέρσι στην Ισπανία. Εκεί η 22χρονη βρέθηκε στο πλαίσιο περιοδείας της γυναικείας ομάδας της Ρίβερ Πλέιτ και ξανασυναντήθηκε με τον Ντιεγκίτο.

Γ. ΚΥΡΙΑΖΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ