Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

Τρεις πέρασαν τα τεστ Μίτσελ

Ποιοι από το νέο «αίμα» παίρνουν καλό βαθμό από τον Ισπανό.

Ο Μίτσελ συμπλήρωσε έξι ματς στο τιμόνι του Ολυμπιακού και ήδη έχει ανοίξει σε μεγάλο βαθμό τα χαρτιά του αναφορικά με το έμψυχο υλικό της ομάδας. Από τους είκοσι οκτώ παίκτες που έχει στο ρόστερ χρησιμοποίησε μέχρι τώρα τους δεκαεννέα. Πέρα από εκείνους που αποτελούσαν φέτος (και επί Ζαρντίμ αλλά και επί Νικοπολίδη) τον βασικό κορμό, ο Ισπανός κόουτς έχει εμπιστευτεί και ένα τμήμα του «πάγκου». Συγκεκριμένα, ευκαιρίες πήραν οι Παπάζογλου, Φέισα, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης και Φετφατζίδης.

Για την ώρα, οι τρεις πρώτοι κερδίζουν το στοίχημα. Ο Παπάζογλου καθιερώνεται από τον Μίτσελ σε ρόλο δεξιού μπακ (εξαίρεση αποτέλεσαν τα δύο παιχνίδια της Ευρώπης, στα οποία δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής), ο Φέισα έχει πάρει φανέλα βασικού στη μεσαία γραμμή και ο Βλαχοδήμος στις πτέρυγες. Από την άλλη, ο Λυκογιάννης πήρε φανέλα βασικού με τον 50χρονο τεχνικό. Στον εντός έδρας αγώνα με τη Λεβάντε όμως είχε ένα άσχημο 45λεπτο και αντικαταστάθηκε, ενώ στο παιχνίδι που ακολούθησε με τον Αρη έμεινε στον πάγκο.

Οσον αφορά τον Φετφατζίδη, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έπαιξε και στα έξι ματς του Μίτσελ! Ωστόσο, παρ’ ότι ο Ισπανός δείχνει πρόθεση να του δώσει ευκαιρίες, μέχρι τώρα ο «Φέτφα» δεν τις έχει αξιοποιήσει στον βαθμό που θα ήθελαν τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει βγάλει 90λεπτο σε κανένα από τα έξι ματς στα οποία χρησιμοποιήθηκε. Ενώ ξεκίνησε βασικός στο πρώτο ματς (με τον Αστέρα) του «ερυθρόλευκου» τεχνικού, στο δεύτερο ημίχρονο αντικαταστάθηκε και ξαναβρέθηκε στο αρχικό σχήμα στον προχθεσινό αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μίτσελ συνεχίζει τα τεστ για την ομάδα της νέας σεζόν και προετοιμάζεται για τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση το ρόστερ. Χθες πάντως ο Ισπανός τεχνικός διέψευσε το κομμάτι της συνέντευξής του στη «Marca» στο οποίο εμφανιζόταν να έχει στο μυαλό του για τις μεταγραφές του καλοκαιριού έξι με οκτώ παίκτες.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ


ΤΑ «ΜΩΡΑ» ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 

«Θρυλική» πτήση για τους «8» του NextGen Series έκαναν χθες βράδυ οι Νέοι του Ολυμπιακού. Η ομάδα Κ-20 του πειραϊκού συλλόγου επικράτησε 2-1 της Αντερλεχτ στο Καραϊσκάκη και προκρίθηκε άξια στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Πρωταγωνιστής για τους Πειραιώτες ήταν ο Νίκος Ιωαννίδης. Στο 21’ άνοιξε το σκορ με καρφωτή κεφαλιά και στο 54’ πέτυχε και δεύτερο τέρμα από τα 11 βήματα. Το γκολ των Βέλγων σημείωσε στο 46’ ο Ακεμπόνγκ με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Το «νέο αίμα» του Ολυμπιακού συνεχίζει την καλή πορεία που είχε φέτος στο αντίστοιχο Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων και πλέον θα διεκδικήσει την πρόκριση για τα ημιτελικά σε νοκ άουτ αγώνα με την Αστον Βίλα στην Αγγλία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20: Βλάχος, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Εμ. Σιώπης, Δ. Σιώπης (82’ Βούρος), Βουτσιώτης (71’ Παπασάβας), Λύρας (82’ Παιδάκης), Γκίνο (83’ Σούκιας), Ιωαννίδης (74’ Βέργος).

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ Κ20: Ρόιφ, Ντ’ Αλμπέρτο (78’ Καρβάλιο), Εμπεμπά, Χέιλεν, Λουκακού, Ντεντονέλτερ, Ταρφί (78’ Ντεβίλντε), Νταφ (61’ Ριβιτούζο), Ακεμπόνγκ, Σουμαρέ (46’ Τζααντί), Ντιαρά (46’ Χενέν).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...