Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Στημένα… παράπονα απ’ όλες τις πλευρές

Ο Λίνεν τα έβαλε με τους παίκτες όταν έμαθε για τη… διοίκηση.

Μπορεί η ήττα στο Φάληρο για την ΑΕΚ να ήταν εντός προγράμματος, λόγω της δυναμικής φέτος της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, παρ’ όλα αυτά αποδείχτηκε ικανή να προκαλέσει αναστάτωση στην ομάδα και πολλές γκρίνιες, οι οποίες ξεκίνησαν λίγες ώρες μονάχα μετά το τέλος του ματς. Στόχος ήταν ο Λίνεν, με κύκλους της διοίκησης να τον κατηγορούν ότι έχει αδούλευτη στην ομάδα σε βασικά πράγματα, όπως τα στημένα, από τα οποία άλλωστε επήλθε και η ολοκληρωτική κατάρρευση στο Καραϊσκάκη. Είναι χαρακτηριστικό ότι συζητήθηκε πάρα πολύ η φάση του τρίτου τέρματος του Ολυμπιακού, όπου ο Φέτσης βρέθηκε στη μικρή περιοχή με πέντε «ερυθρόλευκους» (!) κι εντέλει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος (με την εμπειρία του) δεν αστόχησε στην κοντινή κεφαλιά. Ιδιαίτερα γι’ αυτή τη φάση ο Λίνεν έγινε ξεκάθαρος στόχος από «πολέμιούς» του στην ομάδα.

Φυσικά κι έφτασαν στα αφτιά του όλα αυτά και χθες ξέσπασε στους ποδοσφαιριστές του! «Πριν από το παιχνίδι σάς είχα μιλήσει ακριβώς γι’ αυτές τις φάσεις. Σας είχα πει ότι στα στημένα, μετά την πρώτη απομάκρυνση, δεν πρέπει να έχετε στο μυαλό σας να βγείτε αμέσως από την περιοχή, αλλά να μένετε κοντά στους ποδοσφαιριστές που μαρκάρετε, για να μην μπορεί να μας βρει ανοιχτούς ο αντίπαλος σε πιθανή επαναφορά. Δεν το κάνατε όμως. Με απογοητεύσατε» ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιό του στα αποδυτήρια, με τους «κιτρινόμαυρους» να μην αντιδρούν. Γενικότερα ο Γερμανός έδειχνε απογοητευμένος χθες με διάφορα. Τον έχουν ενοχλήσει τα σχόλια από τη διοίκηση και είναι ξεκάθαρο…

«Δεν μας άξιζε αυτό το αποτέλεσμα στο ντέρμπι»

Μετά την κατσάδα χθες στην ομιλία του, ο Λίνεν φρόντισε να χρυσώσει το χάπι στους ποδοσφαιριστές του λέγοντάς τους: «Σε γενικές γραμμές πάντως η αμυντική μας λειτουργία σε ροή αγώνα ήταν καλή. Κλείναμε σωστά τους χώρους και δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Και παίζαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα δεν μας άξιζε. Αξίζαμε κάτι καλύτερο. Πρέπει τις ευκαιρίες που δημιουργούμε να τις εκμεταλλευόμαστε. Αν έμπαινε το γκολ στη φάση του Κορδέρο, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, ενώ ο Φούντας σε κάποιες περιπτώσεις βιάστηκε να τελειώσει τη φάση. Σε τέτοια ματς δεν μπορείς να έχεις πολλές ευκαιρίες. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να έχεις την ικανότητα να πετυχαίνεις γκολ, έστω και στις λίγες φάσεις που σου παρουσιάζονται».

Αύριο θα φανεί για «Πετρό»!

Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Πετρόπουλος και για τον αγώνα του Σαββάτου που ακολουθεί με τη Βέροια. Ο επιθετικός της Ενωσης ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα και θα δοκιμάσει λογικά από αύριο να δει αν μπορεί να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Στα θετικά για τον Λίνεν από τη χθεσινή προπόνηση η επιστροφή του Βαλεντίνου Βλάχου σε κανονικούς ρυθμούς. Ετσι υπολογίζεται εν όψει Βέροιας.

Ο «Λύμπε» τους έδωσε συμβουλές

Από το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ πέρασε χθες ο Νίκος Λυμπερόπουλος για κάποιες προσωπικές του δουλειές (του οφείλονται άλλωστε και χρήματα…) και είχε την ευκαιρία να τα πει με κάποιους παίκτες της Ενωσης. Εκείνο που τόνισε στους νεότερους ο παλιός άσος του «Δικεφάλου» ήταν πως πρέπει να σηκώσουν το κεφάλι και να σώσουν την ομάδα, ξεχνώντας αμέσως ό,τι έγινε στο Φάληρο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...