Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Τρεις λίστες στα χέρια του Μίτσελ

Το «σκανάρισμα» και οι επιλογές τύπου Φουστέρ και Μπόατενγκ.

Οι επαφές του γνωστού μάνατζερ Φερνάντο Κοσεντίνο με τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων», καθώς και τα (πρόσφατα) «κατασκοπευτικά» ταξίδια των Χουάν Λορένθο και Ντάρκο Κοβάσεβιτς φανερώνουν -αν μη το άλλο- ότι προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός για το καλοκαίρι. Μέχρι τώρα οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ρίξει βάρος κυρίως σε τρεις (ποδοσφαιρικές) αγορές: της Ισπανίας, της Σερβίας και της Λατινικής Αμερικής. Παρακολουθούνται παίκτες που ναι μεν δεν έχουν «βαρύ» όνομα, όμως μπορεί να βγουν «λαχεία» για τον Ολυμπιακό εφόσον «πιάσουν» στο λιμάνι και φυσικά αποκτηθούν με λογικά (για τις εποχές) ποσά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πρόσφατα ο Λορένθο τσέκαρε δύο μεσοεπιθετικούς από ομάδα (Κόρδοβα) της Β’ κατηγορίας της Ισπανίας: τον Αργεντινό Σεμπαστιάν Ντουμπαρμπιέρ και τον 18χρονο Ισπανό Φέντε Βίκο. Επίσης ο Μίτσελ, που θα αξιολογήσει όλες τις λίστες, έχει στα υπόψη του ανάλογες περιπτώσεις από τη Β’ ομάδα της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα, όπως είναι ο 22χρονος μέσος Τζόναθαν ντος Σάντος. Προφανώς στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να βρουν παίκτες τύπου Φουστέρ και Μπόατενγκ. Δηλαδή να τους ξέρει καλά ο προπονητής και να μην απαιτούνται τρελά ποσά για την απόκτησή τους. Είναι ενδεικτική η περίπτωση του Φουστέρ, που αποτέλεσε μία από τις πιο «αθόρυβες» και συνάμα πιο ουσιαστικές μεταγραφές των «ερυθρόλευκων» τα τελευταία χρόνια.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η αναζήτηση του Κοβάσεβιτς στην αγορά της Σερβίας. Το ενδιαφέρον του τεχνικού συμβούλου της διοίκησης έχουν προκαλέσει νεαροί άσοι, όπως ο 22χρονος χαφ Ντάρκο Λάζοβιτς του Ερυθρού Αστέρα.

Επίσης οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τσεκάρουν ονόματα από τη Λατινική Αμερική. Ο Κοσεντίνο ήρθε στην Αθήνα με «γεμάτη» ατζέντα. Εκτός από τους Λέτο και Ρουίς έχει προτείνει κι άλλους παίκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται (ως αντι-Ιμπαγάσα) ο Γκιγέρμο Μαρίνο που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Ουνιβερσιδάδ της Χιλής.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ


Η Εθνική Πορτογαλίας κάλεσε τον Μασάδο

Γερή ψυχολογική ένεση ήταν για τον Πάουλο Μασάντο η κλήση του στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Χθες ο Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε την 23άδα για τα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ με το Ισραήλ και το Αζερμπαϊτζάν, που θα γίνουν στις 22 και τις 26 Μαρτίου αντίστοιχα. Το όνομα του «ερυθρόλευκου» άσου συγκαταλέγεται στους «εκλεκτούς» του ομοσπονδιακού τεχνικού της Πορτογαλίας, ο οποίος έχει ζητήσει από τους διεθνείς να βρίσκονται στη Λισσαβώνα στις 18 Μαρτίου για την πρώτη συγκέντρωση.

Ο Μασάντο έφυγε προχθές από το Καραϊσκάκη με πεσμένο ηθικό και φανερά επηρεασμένος από τις αποδοκιμασίες των οπαδών προς το πρόσωπό του. Παρά τις μέτριες εμφανίσεις του, τόσο η διοίκηση όσο και ο Μίτσελ τον στηρίζουν, ενώ, όπως φαίνεται, και η κλήση του (δεύτερη φορά φέτος) στην εθνική Πορτογαλίας ήρθε σε ιδανικό timing.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...