Προβλέψεις για 12/4

ΑΣΤΡΑ

Προβλέψεις για 12/4

ΚΡΙΟΣ:  Πιστεύετε πως μπορείτε να καταφέρετε σχεδόν τα πάντα και είναι αλήθεια καθώς οι ικανότητές σας είναι πολλές. Οι εξελίξεις όμως δεν είναι τόσο γρήγορες όσο θα θέλατε, γι' αυτό καλό θα είναι να οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή. Το βασικό είναι να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας, καθώς μόνο μέσα από μια θετική στάση θα μπορέσετε να πετύχετε τους σκοπούς σας.

ΤΑΥΡΟΣ:  Θα σας παρουσιαστούν ξαφνικά οι ευκαιρίες που πάντα αναζητούσατε και θα αφορούν κάτι που εσείς οι ίδιοι θεωρείτε πολύ σημαντικό. Δεν έχετε παρά να δραστηριοποιηθείτε και να αξιοποιήσετε τις καταστάσεις προς όφελός σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας και να διασκεδάσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:  Αν και είστε πολύ κοινωνικοί ως άτομα ,προτιμάτε για σήμερα την παρέα λίγων και εκλεκτών. Δεν έχετε και άδικο, καθώς έχετε καταλάβει πως δεν είναι όλοι αληθινά μαζί σας και επιπλέον δεν έχετε όρεξη για θορυβώδεις δραστηριότητες. Προτιμάτε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να χαλαρώσετε. Κάτι τέτοιο θα σας αναζωογονήσει, καθώς ήσασταν υπερβολικά ενεργητικοί τις ημέρες που περάσανε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Καλό θα είναι να γνωρίζετε τα όριά σας και να μην τα ξεπερνάτε γιατί έτσι οδηγείστε σε υπερβολές που δεν είναι τελικά προς όφελός σας. Πάνω απ’ όλα όμως μη βασίζεστε σε γνώμες άλλων. Αν είναι να κάνετε λάθη, προτιμότερο να είναι καθαρά δικά σας και όχι άλλων. Παρ’ όλα αυτά η μέρα είναι ιδανική για να απαλλαγείτε από πιεστικές καταστάσεις ή μια κακή συνήθεια.

ΛΕΩΝ:  Το έντονο ταμπεραμέντο που έχετε καίει καρδιές και θα σας βοηθήσει να περάσετε συναρπαστικές στιγμές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η διάθεσή σας είναι αρκετά αισιόδοξη και το ένστικτό σας θα σας καθοδηγήσει για τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε. Οι φίλοι σας στέκονται δίπλα σας, πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν όσο μπορούν. Το κυριότερο όμως είναι ότι θα ευχαριστηθείτε την παρέα τους και θα περάσετε καλά μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:   Απολαμβάνετε τόσο σταθερότητα όσο και ασφάλεια στην οικογενειακή, προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Οι άλλοι δείχνουν πόσο σας εκτιμούν, γι’ αυτό καλό θα είναι να είστε και εσείς ανάλογα εκδηλωτικοί μαζί τους. Πολύ καλές είναι οι εξελίξεις για τα οικονομικά σας. Κάνετε μια σωστή διαχείριση που καλύπτει τις ανάγκες σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποια επιπλέον χρήματα να έρθουν στα χέρια σας.

ΖΥΓΟΣ:  Πολλές και ενδιαφέρουσες συναντήσεις θα έχετε σήμερα με πρόσωπα που σας εκτιμούν αληθινά και θα σας χαροποιήσουν πολύ με την ευχάριστη συντροφιά τους. Πέρα από την αναψυχή, μπορεί να ακούσετε κάποιες γνώμες που θα σας βοηθήσουν στα να υλοποιήσετε μελλοντικά σας σχέδια. Αξίζει να είστε ανοιχτοί σε κάθε ενδεχόμενο.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Δεν χρειάζεται να είσαστε απρόσιτοι και εριστικοί. Ετσι καταφέρνετε να αποξενώσετε τους πάντες. Είναι σημαντικό να είστε καλοί ακροατές και να μην επιμένετε με φανατισμό σε ό,τι θεωρείτε σωστό. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη σχέση σας, καθώς εκεί μπορείτε πιο εύκολα να οδηγηθείτε σε λάθος στάση. Ασχοληθείτε με ό,τι σας χαλαρώνει και σας ευχαριστεί αληθινά προκειμένου να έχετε καθαρό νου που θα σας επιτρέψει να φερθείτε πιο σωστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Πολλή αγάπη θα εισπράξετε τόσο από το οικογενειακό περιβάλλον όσο και από τον σύντροφό σας. Ετσι θα ανεβείτε ιδιαίτερα ψυχολογικά και θα νιώσετε πως ό,τι επιθυμούμε αληθινά πραγματοποιείται στο τέλος. Και πράγματι σήμερα μπορεί να δείτε κάποια ιδιαίτερη επιθυμία σας να γίνεται πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Σήμερα όλα φαίνεται πως πηγαίνουν κατ’ ευχήν για εσάς, καθώς όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για να πραγματοποιηθούν οι επιδιώξεις σας και να περάσετε την ημέρα όπως εσείς επιθυμείτε. Στα αισθηματικά όμως μπορείτε να πετύχετε τα περισσότερα, με την προϋπόθεση να εκφράζετε με λίγη περισσότερη άνεση τα αισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Θα καταλάβετε πως είναι πολλοί αυτοί που σας σκέφτονται και σας εκτιμούν αληθινά, μέσα από τα πολλά τηλεφωνήματα και τα μηνύματα που θα λάβετε σήμερα. Ετσι θα μπορέσετε να συναντηθείτε με αγαπημένα σας φιλικά πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να περάσετε πολύ καλά, αλλά θα σας δώσουν και πάρα πολύ καλές ιδέες που θα σας φανούν χρήσιμες στην πορεία.

ΙΧΘΥΕΣ:  Φανείτε επιφυλακτικοί απέναντι στους πάντες και αποφύγετε να μιλάτε για τα σχέδιά σας, καθώς είναι αρκετοί αυτοί που κατά βάθος σας ζηλεύουν και δεν το δείχνουν. Εσείς ξέρετε την αξία σας, οπότε δεν χρειάζεται να αποδείξετε σε κανέναν τίποτα. Μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα τόσο με φίλους όσο και με τον σύντροφό σας. Χαλαρώστε και απολαύστε τις στιγμές που έρχονται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ