Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Σφαγή» Κρουζ – Τραβόλτα στο… όνομα της σαϊεντολογίας

❱❱ Οι δύο stars του Χόλιγουντ δίνουν μάχη για το ποιος θα κερδίσει την εύνοια του επικεφαλής της αίρεσηςΣτα… πόδια του επικεφαλής της σαϊεντολογίας «σφάχτηκαν» ο Τομ Κρουζ και ο Τζον Τραβόλτα, φτάνοντας στο σημείο να απεχθάνονται ο ένας τον άλλον, υποστηρίζει πρώην σεκιουριτάς της Εκκλησίας της σαϊεντολογίας. 

Ο 37χρονος Αμερικανός Κέβιν Τάι ισχυρίζεται ότι ο Τραβόλτα θεωρούσε τον εαυτό του αγαπημένο παιδί του Ντέιβιντ Μισκάβιτζ, μέχρι που ο Κρουζ εντάχθηκε στη σαϊεντολογία και τότε άρχισε να ζηλεύει, με τον Κρουζ να «απαντάει» με τον τρόπο του.

Ο Τάι από το Ντούνεντιν της Φλόριντα, όπως αποκαλύπτει στην «Daily Mail», ήταν μέλος της σαϊεντολογίας από τη στιγμή που γεννήθηκε, καθώς οι γονείς του ήταν μέλη της έως το 2011, όταν την εγκατέλειψε. Εως το 2009 εργαζόταν στην ομάδα ασφαλείας του κτιρίου των κεντρικών γραφείων της σαϊεντολογίας στο Κλίαργουοτερ της Φλόριντα και ήταν υπεύθυνος ειδικά για την ασφάλεια του Τομ Κρουζ τις μέρες που διέμενε στο κτίριο. Συχνά συναντούσε και μιλούσε με τον Τζον Τραβόλτα, όταν ο πρωταγωνιστής του «Grease» πήγαινε στις προσωπικές συνεδρίες του.

Ο Τραβόλτα, σύμφωνα με το αφήγημα του πρώην σεκιουριτά, ένιωσε ριγμένος όταν ο Τομ Κρουζ εντάχθηκε στη σαϊεντολογία, καθώς οι δύο σταρ του Χόλιγουντ έδωσαν μάχη για να κερδίσουν την εύνοια του Μισκάβιτζ και στο τέλος όλη η προσοχή του επικεφαλής της αίρεσης στράφηκε στο νέο και λαμπερό μέλος. «Ο Κρουζ είναι ο μοναδικός celebrity που μιλάει απευθείας με τον Μισκάβιτζ, καθώς κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται ούτε στον Τραβόλτα ούτε στην ηθοποιό Κίρστι Αλεϊ» υποστηρίζει ο Τάι.

Ζήλεψε πολύ

«Ο Τραβόλτα δεν απολαμβάνει τίποτα δωρεάν ούτε του γίνονται δώρα, όπως υπόστεγο για αεροπλάνο και κατασκευασμένα στα μέτρα του ποδήλατα, όπως συμβαίνει με τον Κρουζ» σημειώνει ο 37χρονος. Οταν, μάλιστα ο Μισκάβιτζ απένειμε στον Κρουζ το βραβείο του πιο αφοσιωμένου μέλους, ο Τραβόλτα φέρεται ότι ζήλεψε τόσο πολύ, που έστειλε οργισμένη επιστολή στον Μισκάβιτζ λέγοντας ότι ο Κρουζ δεν το άξιζε. Ο Κρουζ, από την πλευρά, απεχθανόταν τόσο πολύ τον Τραβόλτα, που δεν τον κάλεσε στον γάμο του με την Κέιτι Χολμς.
Η σαϊεντολογία με ανακοίνωσή της αποκαλεί τον Τάι «αποστάτη», κατηγορώντας τον ότι «επαναλαμβάνει αβάσιμους ισχυρισμούς για προσωπικούς λόγους».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...