Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

40χρονος καταδίωκε την εν διαστάσει σύζυγό του και τα έκανε λίμπα

❱❱ «Fast and furious» στην Κόρινθο! Νταής κυνηγούσε την εν διαστάσει σύζυγό του και προκάλεσε σοκαριστικό τροχαίοΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Το μένος ενός εξαγριωμένου 40χρονου νταή για την εν διαστάσει σύζυγό του ήταν η αιτία για μια επικίνδυνη καταδίωξη στην επαρχιακή 5 f2οδό Κορίνθου – Εξαμιλίων, που έμοιαζε να έχει βγει από τη σειρά ταινιών «Fast and furious» και λίγο έλειψε να στερήσει πέντε ανθρώπινες ζωές, μεταξύ αυτών και του ίδιου!
Το άγριο κυνηγητό κατέληξε σε πολλαπλές συγκρούσεις και ανατροπές οχημάτων, ευτυχώς χωρίς θύματα, με αυτόν που τις προκάλεσε να νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Η ξέφρενη καταδίωξη έγινε γύρω στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, την ώρα που η 30χρονη γυναίκα επέστρεφε στα Εξαμίλια από τον Ισθμό της Κορίνθου. Οπως είπε αργότερα, κοιτούσε πάντα τον καθρέφτη του αυτοκινήτου της φοβούμενη επίθεση από τον άνδρα της, με τον οποίο είναι παντρεμένη επί 13 χρόνια και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ηλικίας 12, 11, 8 και 5 ετών, καθώς της είχε επιτεθεί και στο παρελθόν.

Κατά πάνω της

Ξαφνικά είδε το αυτοκίνητό του να έρχεται κατά πάνω της με μεγάλη ταχύτητα, με σκοπό να τη βγάλει από την πορεία της. Κατατρομαγμένη η γυναίκα προσπάθησε να τον αποφύγει, ενώ οι οδηγοί των αυτοκινήτων και στα δύο ρεύματα του δρόμου προσπαθούσαν όπως όπως να αποφύγουν τη σύγκρουση.

Ο έξαλλος σύζυγος κατάφερε να χτυπήσει τρεις φορές το αυτοκίνητο της 30χρονης, με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο βγήκε από την πορεία του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με άλλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν τρεις κοπέλες.

Τα δύο αυτοκίνητα ανατράπηκαν, ενώ και το αυτοκίνητο του 40χρονου ξέφυγε από την πορεία του και είχε την ίδια κατάληξη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

5 f100

Οι υπόλοιποι οδηγοί και επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 30χρονη είχε υποβάλει δεκάδες καταγγελίες για βίαιη συμπεριφορά του 40χρονου, ενώ είχε νοσηλευτεί εξαιτίας του δύο φορές στο νοσοκομείο με τραύματα στο σώμα της και με σπασμένη μύτη!

«Το καλοκαίρι προσπάθησε να κάνει το ίδιο, αλλά είδε κόσμο και Αστυνομία, και έφυγε χωρίς να κάνει τίποτα…» αποκάλυψε η πολύτεκνη μητέρα, που έχει ζητήσει διαζύγιο λόγω του βίαιου χαρακτήρα του 40χρονου, ο οποίος την κακοποιούσε και μάλιστα πάντα μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους.
Εναντίον του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...