Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 21 Μαΐου

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε για λίγο τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους, περιορίζοντας τη μόνιμη τάση σας να εκβιάζετε τις…

ΚΡΙΟΣ: Θα προβληματιστείτε από την απόσταση που θα κρατήσουν κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αλλάξτε συνήθειες για να ανανεωθείτε και τολμήστε νέα ξεκινήματα. Απευθυνθείτε σε φιλικά πρόσωπα, αν έχετε ανάγκη από ψυχολογική υποστήριξη.

ΤΑΥΡΟΣ: Θέστε νέους στόχους χωρίς να αεροβατείτε και προχωρήστε σταδιακά στην υλοποίησή τους. Σταματήστε να ξοδεύετε αλόγιστα και θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται. Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο ο συνδυασμός καριέρας και οικογένειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να γίνετε πιο φιλικοί με άτομα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Μην πιέζετε τις καταστάσεις, γιατί είναι πολύ πιθανή η ρήξη σε μια συνεργασία σας. Αν δεν είστε έτοιμοι ακόμα να πείτε την αλήθεια, προσπαθήστε να ελιχθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πείτε όχι σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις που βασίζονται σε εκτιμήσεις άλλων. Οι περισσότερες πόρτες θα είναι κλειστές, γι’ αυτό αποφύγετε να ζητήσετε χάρες. Εκτονώστε την ένταση που κρύβετε μέσα σας κάνοντας ένα σπορ και όχι καβγαδίζοντας.

ΛΕΩΝ: Πάρτε τα ηνία στα εργασιακά θέματα για να μη σας εκμεταλλευτούν. Πάρτε ό,τι σας ανήκει από τα αναπάντεχα κέρδη και τίποτα παραπάνω. Οι δημόσιες σχέσεις είναι απαραίτητες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, αλλά απαιτείται και καλή δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συζητήστε τα προβλήματά σας με ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν. Κάποιες φορές ακόμα και οι καθυστερήσεις γίνονται για κάποιο λόγο, όχι απαραίτητα κακό. Μην ξεχνάτε ότι η θεά Τύχη δεν πρόκειται να σας αφήσει να βγείτε ζημιωμένοι.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε για λίγο τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους, περιορίζοντας τη μόνιμη τάση σας να εκβιάζετε τις καταστάσεις. Ακόμα κι αν έχετε ως θεωρία σας ότι όλα χρειάζονται λίγη ώθηση, να θυμάστε πως πάντα υπάρχει η εξαίρεση που αναιρεί τον κανόνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε άτομα που δεν είναι της εμπιστοσύνης σας. Να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί για να μην κάνετε λάθη που θα σας φέρουν σε προστριβή με τους συνεργάτες σας ή θα επηρεάσουν την ποιότητα της δουλειάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν είστε εγκρατείς στις σπατάλες, θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε, γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεων. Διαπραγματευτείτε τους οικονομικούς όρους σε μια νέα εργασία που έχετε κατά νου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητά σας, που είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Ξέρετε καλά πως αν θέλετε πολύ να πετύχετε κάτι, θα το καταφέρετε, αρκεί να το πιστεύετε. Στον χώρο της εργασίας σας πρέπει να επιδείξετε πνεύμα συνεργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναζητήστε την εσωτερική αρμονία και παλέψτε για να τη διατηρήσετε. Διορθώστε όσο είναι εφικτό κάποια ελαττώματά σας, πριν σας τα χτυπήσουν οι άλλοι. Για να σας εμπιστευτούν πρέπει να μάθετε και να δίνετε εκτός απ’ το να παίρνετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά, όταν βλέπετε ότι οι συζητήσεις σας έχουν εντάσεις. Φτιάχνει η διάθεσή σας και θα αρχίσετε να συζητάτε για νέες προοπτικές στη ζωή σας. Η συμπεριφορά σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο πώς θα σας αντιμετωπίσουν οι άλλοι.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...