Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Μετά το στοίχημα της γραβάτας θα παντρευτεί (;) την Μπέτυ

❱❱ Το κοπλιμέντο του Καμμένου στον Τσίπρα και η απάντηση που άφησε πολλά στη φαντασίαΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Παντρεύεται ο Αλέξης Τσίπρας; Κι αν δεν το σκέφτεται άμεσα, το έχει πάντως υπ’ όψιν του, αφού όταν ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος τού έκανε κοπλιμέντο για τη γραβάτα, εκείνος είπε ότι θα παντρευτεί τη σύντροφό του Μπέτυ, με παπά και με κουμπάρο αυτήν τη φορά.

Στο περιθώριο της φιέστας του Ζαππείου έγινε ο εξής διάλογος: «Καμμένος: Σου πάει πολύ η γραβάτα…
Τσίπρας: Ετσι πιστεύεις; Είμαι έτοιμος να κάνω πρόταση γάμου στην Μπέτυ».

Ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα, ως γνωστόν, έχουν μεν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, αλλά δεν έχουν παντρευτεί. Η σχέση τους μετράει περισσότερο από 24 χρόνια. Ηταν συμμαθητές στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων. Από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν έγιναν αχώριστοι. Ερωτας, κοινά ενδιαφέροντα και αγάπη για την πολιτική – ήταν και οι δύο μέλη του ΚΚΕ και μετέπειτα του Συνασπισμού.

Αμέσως μετά το τέλος του σχολείου χωρίζονται για αρκετά μεγάλο διάστημα. Εκείνος εισάγεται στο ΕΜΠ και εκείνη φεύγει για σπουδές στην Πάτρα, στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Η/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών. Στο τέλος, όμως, των σπουδών αποφασίζουν να συνεχίσουν μαζί τη ζωή τους. Μάλιστα, η Μπέτυ Μπαζιάνα εγκατέλειψε την καριέρα της ως ηλεκτρολόγος μηχανικός όταν χρειάστηκε να στηρίξει τη σταδιοδρομία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και, φυσικά, να μεγαλώσει τα παιδιά της – το πρώτο γεννήθηκε το 2010, το δεύτερο το 2012.

Ο πρωθυπουργός μας, λοιπόν, ο οποίος ως φαίνεται έχει ολοκληρωμένο σχεδιασμό μέχρι τις επόμενες εκλογές, που ο ίδιος τις τοποθέτησε στον Σεπτέμβριο του 2019, σκέφτεται και τα κουφέτα. Και γιατί όχι; Τι θέλει ο λαός; Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τον Τσίπρα του!

Στα χωράφια με μιζανπλί και παπούτσι πλατφόρμα

tzagkri1

❱❱Η σφοδρή ανεμοθύελλα που χτύπησε τις καλλιέργειες στην Πέλλα πρώτα πέρασε, ως φαίνεται, από το… κεφάλι της Θεοδώρας. Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη βρέθηκε το Σάββατο στα χωριά που επλήγησαν από μπουρίνι και σφοδρή ανεμοθύελλα. Αλλά δεν πήγε όπως όπως. Πάτησε τα χωράφια με μαλλί-υπερπαραγωγή, μιζανπλί, που σάρωσε τα βλέμματα των πληγέντων αγροτών πιο πολύ και από την ανεμοθύελλα, αλλά και παπούτσι πλατφόρμα.
Στροβιλίστηκαν τα πάντα γύρω άμα τη αφίξει της. Με αγάπη πάντα, Θεοδώρα, αλλά εδώ λιγάκι υπερέβαλες!

Υμνοι για Αγγελόπουλο

❱❱Να «ξαναδιαβάσουμε» τον Θόδωρο Αγγελόπουλο μας προτρέπει ο βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ και διαπρεπής σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης. Χαρακτηρίζει τον Αγγελόπουλο τον πλέον «Βαλκάνιο» δημιουργό, τον δημιουργό που ύμνησε τη μνήμη και την απουσία.
«Διαβάζοντας», λοιπόν, ο Μουμουλίδης κι εκείνος ξανά τον διάσημο εκλιπόντα σκηνοθέτη Θόδωρο Αγγελόπουλο, κρατάει το εξής κομμάτι: «Οταν γυρίσω, θα γυρίσω με τα ρούχα και τ’ όνομα ενός άλλου. Κανείς δεν θα με γνωρίσει. Κι αν μου πεις “δεν είσαι εσύ”, θα σου δώσω σημάδια να πιστέψεις. Τη λεμονιά στον κήπο σου. Το ακρινό παράθυρο που μοιάζει με φεγγάρι.
Κι όταν ανεβούμε τρέμοντας στο δωμάτιο, ανάμεσα σ’ ένα αγκάλιασμα κι ένα άλλο, θα σου διηγηθώ όλη την ανθρώπινη περιπέτεια…»

mparkas gennia karanastasis img 5868

❱❱Κώστας Μπάρκας, Αποστόλης Καραναστάσης και Γεωργία Γεννιά φωτογραφίζονται στο περιθώριο της «γιορτής της γραβάτας» στο Ζάππειο. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, υπερήφανοι για τον πρόεδρό τους και πρωθυπουργό, ήταν όλοι εκεί, για να δεχτούν, όπως και έγινε, την επιβράβευσή του για τον κόπο τους να ψηφίζουν το ένα μέτρο μετά το άλλο και τα απανωτά Μνημόνια. Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ειδική μνεία στον «στρατό» του, δίνοντάς τους λόγους για να είναι εκ νέου αφοσιωμένοι.

(!)

heiroyrgeio

Μια φορά γιατρός, για πάντα γιατρός. Αυτό ισχύει για τον πρώην υπουργό και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Ν.Δ. Μάριο Σαλμά, που ασκεί ανελλιπώς τα ιατρικά καθήκοντά του.
Ο Μάριος έχει εξειδίκευση στη χειρουργική ώμου. Εκανε ειδική μετεκπαίδευση σε αυτό στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης (Massachusetts General Hospital) της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Προχθές, λοιπόν, ο βουλευτής χειρούργησε επιτυχώς ακόμη έναν ώμο, κι εδώ είναι επί το έργον.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...