Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Στην τσιμπίδα της ΑΑΔΕ τραγουδιστής και οι δύο συνεταίροι του!

Ακόμα μία ηχηρή περίπτωση εκτεταμένης φοροδιαφυγής αποκάλυψαν οι... Ράμπο...

Γιάννης Φέρτης: «Έφυγε» σε ηλικία 83 ετών ο ηθοποιός!

«Ηθοποιός σημαίνει φως» ερμήνευε κάποτε ο μεγάλος Δημήτρης Χορν,...

«Βαποράκια» με «αέριο του γέλιου» στα Μάλια

❱❱ Βρετανική εταιρία ψάχνει νέους και νέες για να πλασάρουν στην Κρήτη το λεγόμενο κρακ των χίπηδωνΑπό την
Κατερίνα Νικολοπούλου 

Ετοιμη να γεμίσει τουριστικά θέρετρα της Ελλάδας με νεαρής ηλικίας «βαποράκια» του θανατηφόρου «αερίου του γέλιου» είναι βρετανική εταιρία, η οποία μάλιστα σε αγγελία στο σάιτ της αναζητά νέους και νέες για το «πλήρωμα του αερίου του γέλιου», με αμοιβές που φτάνουν τα 80 ευρώ τη βραδιά.

Οπως αποκαλύπτει στο σχετικό ρεπορτάζ της η «Mail On Sunday», η εταιρία PlayaAway Abroad με έδρα το Λανκασάιρ «παρασύρει εκατοντάδες νέους ανθρώπους που έχουν μόλις τελειώσει τις εξεταστικές τους να πουλάνε το λεγόμενο κρακ των χίπηδων σε ισπανικά και ελληνικά τουριστικά θέρετρα, υποσχόμενη στους υποψηφίους ότι θα περάσουν τις περισσότερες εργάσιμες ώρες τους γελώντας».

Αυτή η υπόσχεση, ωστόσο, δεν είναι καθόλου αστεία, αφού η πώληση του αερίου του γέλιου για διασκέδαση είναι όχι μόνο παράνομη σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και άκρως επικίνδυνη, καθώς πέρυσι προκάλεσε τον θάνατο οκτώ ανθρώπων!

Δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας που επικοινώνησε με την εταιρία ως υποψήφια για τη θέση του «κοριτσιού του αερίου του γέλιου» στα Μάλια της Κρήτης, όταν ρώτησε τον υπεύθυνο αν θα πρέπει να ρωτάει την ηλικία των υποψήφιων πελατών πριν τους το χορηγεί στα κλαμπ του νησιού, η απάντηση που πήρε ήταν «Οχι, μιλάμε για τα Μάλια!». Την ενθάρρυναν μάλιστα να το πουλάει σε οποιονδήποτε, ακόμα και αν αυτός είναι μεθυσμένος, ενώ την καθησύχασαν ότι δεν θα έχει μπλεξίματα με τον νόμο στη χώρα μας, καθώς ο σχετικός νόμος για το αέριο του γέλιου αποτελεί «γκρίζα ζώνη». Η αλήθεια βέβαια δεν είναι αυτή, όπως επισημαίνει η εφημερίδα.

Χαρτζιλίκι

Η εταιρία PlayaAway, που είναι στην ουσία γραφείο εύρεσης εργασίας, το οποίο διοικεί ο 31χρονος επιχειρηματίας Ρικ Ντόσον, απευθύνεται σε νεαρούς ανθρώπους που θέλουν να βγάζουν χαρτζιλίκι κατά τη διάρκεια των διακοπών τους σε έξι αγαπημένους για τους Βρετανούς τουριστικούς προορισμούς: τα Μάλια και τη Ζάκυνθο στην Ελλάδα, την Αγία Νάπα στην Κύπρο και το Μαγκαλούφ, την Ιμπιζα και την Τενερίφη στην Ισπανία. Στη σχετική online αγγελία τους φιγουράρουν φωτογραφίες και βίντεο χαμογελαστών και μαυρισμένων νέων που χαρακτηρίζονται «Laughing Gas Crew», των οποίων το ωράριο είναι 11 το βράδυ με 5 τα ξημερώματα και η αμοιβή από 20 ως 80 ευρώ τη βραδιά.

Η δημοσιογράφος που πήγε τελικά στα Μάλια για να κάνει επιτόπιο ρεπορτάζ επισημαίνει ότι είδε πολλούς νεαρούς ήδη μεθυσμένους να αγοράζουν μπαλόνια γεμάτα με το αέριο του γέλιου από προκλητικά ντυμένα «gas girls». Μάλιστα, μία από τις «πωλήτριες» που διευκρινίζεται ότι δεν είχε σχέση με την Playa Αway καυχιόταν ότι είχε πουλήσει εννέα τέτοια μπαλόνια σε μόνο έναν τουρίστα.

Επίσης, η δημοσιογράφος κατάφερε να αγοράσει πάλι στα Μάλια κάψουλες με αέριο του γέλιου από παντοπωλείο, οι οποίες ζητούνταν από μυημένους και ήταν καμουφλαρισμένες σε συσκευασίες κρέμας.

Οταν μετά την ολοκλήρωση του ρεπορτάζ ο υπεύθυνος της εταιρίας PlayaAway ρωτήθηκε για τα στοιχεία, αρκέστηκε να απαντήσει «Κάνατε καλή δουλειά», επέμεινε ωστόσο ότι κανένας δεν πέθανε από μια κάψουλα αερίου γέλιου.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...