Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια και σεξ

Από την Αλίντα Κανάκη.

Κριός

Ζώδιο της φωτιάς ο Κριός, όνομα και πράγμα και στον ερωτικό στίβο! Οι Κριοί διεγείρονται με οτιδήποτε εξωτικό, καθώς και επικίνδυνο. Η ιδέα και μόνο να τους κάνουν τσακωτούς πυροδοτεί μια αλυσίδα αντιδράσεων στον εγκέφαλό τους και εφορμούν. Λατρεύουν τα ασυνήθιστα μέρη, πειραματίζονται με στάσεις και θέσεις, και αγωνίζονται μέχρι τελικής πτώσης… Οι γυναίκες Κριοί είναι ιδιαίτερα επιδέξιες στο… στόμα, ενώ οι άντρες Κριοί είναι ανοιχτόμυαλοι στο σεξ, έχουν το μειονέκτημα όμως ότι δεν καταφέρνουν να μείνουν για πολύ πιστοί στην ερωτική τους σύντροφο.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι ζώδιο των απολαύσεων και λάτρεις των όμορφων πραγμάτων στη ζωή. Μπορεί να απολαύσουν ένα υπέροχο δείπνο, να εκτιμήσουν ιδιαίτερα το κρασί για τη φίνα και λεπτή γεύση του, να διασκεδάσουν με μια όμορφη παρέα, εάν περιμένετε όμως ότι μια υπέροχη βραδιά θα τελειώσει και με ένα ξέφρενο κρεβάτι, έχετε πέσει έξω. Ο Ταύρος θα πρέπει να αισθανθεί ασφαλής στην επιλογή του πριν φτάσει η κατάλληλη ώρα, με την κατάλληλη σύντροφο όμως θα «λυθεί» και θα το απολαύσει. Οι Ταύροι είναι αισθησιακοί εραστές, απολαμβάνουν τα προκαταρκτικά παιχνίδια και, αν και συντηρητικοί, είναι αρκετά εφευρετικοί, όταν πρόκειται να προσφέρουν αισθησιασμό στον/στην σύντροφό τους.

Δίδυμοι

Τους βάφτισαν τους διανοουμένους του ζωδιακού και όχι αδίκως, κάτω όμως από αυτή τη μάσκα κρύβεται ένα άτομο που εκτιμά τα μέγιστα το καλό σεξ! Η φαντασία ενός ή μιας Διδύμου καλπάζει και ό,τι φαντασιώνεται θέλει να το βιώσει και στην πράξη. Κάτω από το πολλές φορές σοβαρό και αυστηρό προσωπείο κρύβεται ένας λάγνος που αφορμή ζητάει να επιτεθεί και να αλώσει το θύμα του. Είναι άτομα που πειραματίζονται στο σεξ, δεν έχουν ταμπού και αναστολές! Θέλουν να δοκιμάσουν έστω και μια φορά ό,τι περνάει από το μυαλό τους και να κάνουν πράξη και τα πιο ακραία για πολλούς σεξουαλικά παιχνίδια. Από τους εκπροσώπους του ζωδιακού οι Δίδυμοι είναι εκείνοι που είναι οι κατ’ εξοχήν πανηδονιστές και έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνουν αμφισεξουαλικοί…

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι αρκετά ντροπαλοί στη επαφή τους με το αντίθετο φύλο. Βασανίζονται από αμφιβολίες για το αν είναι αρκετά ελκυστικοί ή αν το σώμα τους έχει τις γραμμές που θα έπρεπε να έχει για να προσελκύσουν το ερωτικό τους ταίρι. Τα κόμπλεξ τους αυτά είναι και οι αιτία που αποφεύγουν κάποιες στάσεις που πιστεύουν ότι δεν θα τους κολάκευαν. Οι αναστολές τους επίσης δεν αφήνουν τη φαντασία τους να ανθίσει, με αποτέλεσμα να αναζητούν σε ταινίες της βιομηχανίας ενηλίκων πηγές έμπνευσης. Οι Καρκίνοι κάνουν σεξ όχι μόνο ως ένδειξη αγάπης και έκφρασης συναισθημάτων, αλλά το χρησιμοποιούν και ως όπλο για την επίτευξη των επιδιώξεών τους.

Λέων

Φλογερό ζώδιο και ο Λέων, πλην όμως ιδιόρρυθμος στο σεξ!  Εάν ένα Λιοντάρι δεν αισθάνεται ασφαλές με τον/τη σύντροφό του ή είναι αβέβαιοι συναισθηματικά, προτιμάει να μην κάνει καθόλου σεξ. Οι γυναίκες Λιοντάρια παίζουν με τα μάτια, τα μαλλιά και τη φωνή τους κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης προκειμένου να σαγηνεύσουν τον σύντροφό τους, ενώ οι άντρες εκπρόσωποι είναι τέλεια διαβασμένοι αναφορικά με τις ερωτογενείς ζώνες της συντρόφου τους. Είναι άψογοι εραστές, αισθησιακοί, αργοί και πειραματίζονται με περίεργες στάσεις που θα τους διασκεδάσουν. Και βέβαια ένα Λιοντάρι που σέβεται τον εαυτό του ποτέ δεν είναι βουβό κατά τη διάρκεια της περίπτυξης…

Παρθένος

Εδώ είναι που ο μύθος δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα! Τόσο οι άντρες εκπρόσωποι του ζωδίου όσο και οι γυναίκες κάθε άλλο παρά σεξουαλικά εγκρατείς είναι… Η υγιεινή και η καθαριότητα είναι αδιαπραγμάτευτα θέματα για τους Παρθένους, και αυτός είναι κυρίως ο λόγος που αποφεύγουν την ερωτική επαφή χωρίς προφύλαξη. Οι γυναίκες Παρθένοι καθοδηγούνται από τη φαντασία τους, ενώ οι άντρες είναι ντροπαλοί, όταν βρουν όμως την κατάλληλη σύντροφο δίνονται ολοκληρωτικά. Η απιστία έχει μια περίεργη ερμηνεία κατά τους Παρθένους, μια και η ερωτική επαφή και η αγάπη είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα, και όταν δεν υπάρχει αγάπη, το σεξ εκτός σχέσης είναι κάτι απόλυτα κατανοητό και αποδεκτό.

Ζυγός

Για τους Ζυγούς η ερωτική πράξη και η αγάπη είναι κάτι σαν ταυτόσημες έννοιες. Για έναν άντρα Ζυγό η ερωτική επαφή αποτελεί ιεροτελεστία, κατά την οποία όλες οι λεπτομέρειες θα πρέπει να είναι τέλεια προετοιμασμένες και εκτελεσμένες. Ροδοπέταλα, κεριά, σαγηνευτική μουσική… όλα σχεδιασμένα στην εντέλεια! Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι οι Ζυγοί είναι λάτρεις του ωραίου. Για τις γυναίκες Ζυγούς η ποιότητα έχει πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα από την ποσότητα. Μπορεί να μην έχει συχνές ερωτικές επαφές, όταν όμως συμβαίνουν είναι απλά μοναδικές! Οι Ζυγοί σπάνια επιδίδονται σε ερωτικές πράξεις έξω από το στενό πλαίσιο μιας κρεβατοκάμαρας, μια και ό,τι απαιτεί ιδιαίτερο κόπο και προσπάθεια δεν είναι και πολύ του γούστου τους.

Σκορπιός

Αδίκως τους ακολουθεί η φήμη της μηχανής του σεξ. Οι Σκορπιοί είναι μάλλον σεμνότυφα άτομα και αρκετά ευαίσθητα. Στον έρωτα συνήθως παίρνουν λιγότερα από ό,τι περιμένουν και είναι συναισθηματικά δεμένοι με το σεξ. Οι άντρες Σκορπιοί έχουν μερικές φορές δυσκολία να απολαύσουν την ερωτική επαφή, αν δεν αισθάνονται ασφαλείς με τη σύντροφό τους. Οταν καταφέρουν και απαλλαγούν από αμφισβητήσεις και αμφιβολίες, ξεδιπλώνεται ένας φλογερός εραστής! Οι άντρες εκπρόσωποι του ζωδίου έχουν φετίχ με τα εσώρουχα και ιδίως με την απομάκρυνσή τους από την παρτενέρ τους…

Τοξότης

Οι Τοξότες και των δύο φύλων δυσκολεύονται να παραμείνουν πιστοί στο στεφάνι τους. Είναι άτομα που απολαμβάνουν το άγριο, το γρήγορο και πολλές φορές το βίαιο σεξ – κι αν είναι και στην ύπαιθρο, ακόμη καλύτερα! Πειραματίζονται με τα πάντα, είναι ανοιχτόμυαλοι και λατρεύουν τα μεγαλύτερα «σχήματα». Τώρα, αν στο σχήμα αυτό κάποια στιγμή πάρει μέρος και ο καλύτερος ή η καλύτερη φίλη τους, δεν έγινε και τίποτε σπουδαίο… Οι πειραματισμοί τους μπορεί κάποια στιγμή να φτάσουν και στα άκρα, αλλά η εμπειρία είναι αυτή που μετράει τελικά. Μια γυναίκα Τοξότης θα σηκώσει τη γειτονιά στο πόδι κατά τη διάρκεια της επαφής, ενώ οι άντρες Τοξότες είναι οι καλύτεροι πελάτες της βιομηχανίας πορνό.

Αιγόκερως

Για τους Αιγόκερους πάνω από το σεξ σε μια σχέση δεν μπαίνει τίποτε άλλο. Οι Αιγόκεροι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν παραδοσιακοί στον έρωτα και όταν αποκτήσουν επίγνωση του γεγονότος αυτού, ντρέπονται. Θα πειραματιστούν, σε λογικό πάντα πλαίσιο, μόνο και μόνο για να μπορούν μετά να το απορρίψουν. Η περιστασιακές ερωτικές επαφές τούς τρομοκρατούν και ανθίζουν μόνο στην ασφάλεια μιας σχέσης αγάπης και εμπιστοσύνης. Οι γυναίκες Αιγόκεροι θέλουν έναν εραστή που να τις παρασύρει στο κρεβάτι, δεν ανέχονται όμως τις υπερβολές και τις πολλές απαιτήσεις. Οι άντρες Αιγόκεροι συχνά αισθάνονται την πίεση από μια απαιτητική παρτενέρ και είναι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα προβλήματα σεξουαλικής φύσης.

Υδροχόος

Τους Υδροχόους θα μπορούσαμε να τους χωρίσουμε σε δύο κατηγορίες: αυτούς που βλέπουν το σεξ σαν μια φυσική εκτόνωση και τους άλλους που μέσα από το σεξ εξυψώνονται πνευματικά, επιδιδόμενοι σε ταντρικό σεξ. Η τάση τους όμως να διαχωρίζουν το σεξ από την αγάπη είναι κοινή και στους δύο τύπους. Σε μια σχέση εμπιστοσύνης ένας Υδροχόος μπορεί να πειραματιστεί αρκετά με τις σεξουαλικές στάσεις, δεν θα είναι όμως ιδιαίτερα προσεκτικός. Εξω από τη σχέση λέει ότι απολαμβάνει το σεξ, αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη. Τα όποια σεξουαλικά βοηθήματα που ενδέχεται να χρησιμοποιήσει είναι από καθαρή περιέργεια, ενώ ο άντρας Υδροχόος είναι ο λαγός του ζωδιακού: «Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε». Και η γυναίκα Υδροχόος όμως δεν πέφτει έξω, μια και αμέσως μετά την ολοκλήρωση απομακρύνεται τάχιστα από τον τόπο του εγκλήματος αποφεύγοντας επιμελώς αγκαλίτσες, φιλάκια και λοιπές κοινοτοπίες…

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού με την πιο πλούσια φαντασία στον έρωτα! Μπορεί να θεωρούνται ρομαντικοί και ώς ένα βαθμό είναι, η φαντασία τους όμως που μετουσιώνεται σε πράξη στο κρεβάτι αφήνει πολλούς άφωνους. Τοποθεσίες φετίχ γι’ αυτούς είναι ό,τι έχει σχέση με το νερό: λίμνες, ποτάμια, θάλασσες, ακόμη και η μπανιέρα είναι πολύ καλύτερη από την τυπική κρεβατοκάμαρα. Η γυναίκα Ιχθύς λατρεύει να διδάσκει, να καθοδηγεί και να ενθαρρύνει, ο δε άντρας Ιχθύς είναι ένας προσεκτικός εραστής, έτοιμος να ικανοποιήσει τη σύντροφό του. Και οι δύο δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην ψυχική επαφή κατά τη διάρκεια της πράξης, που εκφράζεται μέσα από την αφή και το βλέμμα.

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...