Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Πώς λένε σ’ αγαπώ τα ζώδια

Από την Αλίντα Κανάκη.

Ο Ερως, ο φτερωτός θεός της αγάπης, δημιουργεί την πιο δυνατή έλξη ανάμεσα στα άτομα. Αυτή την περίοδο ο άνθρωπος είναι στη πιο δημιουργική φάση της ζωής του αλλά πόσο αληθινό είναι αυτό το συναίσθημα; Τα ζώδια λένε «σ’ αγαπώ»; Αν ναι, ποια το εννοούν; Δες το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και ανακάλυψε πραγματικά τι εννοεί.

ΚΡΙΟΣ: Αν ο καλός σου ανήκει στο ζώδιο του Κριού, τότε μάλλον έχεις μπλέξει άσχημα. Ο εγωιστής Κριός δύσκολα θα πει το «σ’ αγαπώ». Θα περιμένει πρώτα να το ακούσει από τα δικά σου χείλη και ύστερα, αφού βεβαιωθεί στο 100%, θα σου εκμυστηρευτεί με τη σειρά του τα συναισθήματά του. Οπλίσου λοιπόν με υπομονή!

ΤΑΥΡΟΣ: Αφού σε περάσει από κόσκινο και θεωρήσει ότι είσαι ο άνθρωπος που θα ζήσει μαζί του τα επόμενα τρία χρόνια, τότε και μόνο θα σου δείξει τα συναισθήματά του. Αξίζει όμως η αναμονή, καθώς ο Ταύρος τα λόγια που θα σου πει θα τα εννοεί! Θα εκπλαγείς ευχάριστα από την τρυφερότητα και την περιποίηση που θα σου προσφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν ψάχνεις για νομικό εκπρόσωπο, ο Δίδυμος είναι ο κατάλληλος. Αλλά ποτέ μην τον εμπιστευτείς αν σου πει «σ’ αγαπώ». Χειρίζεται άψογα τον λόγο, γι’ αυτό πολλές φορές θα σε παγιδεύσει στο παιχνίδι του. Δεν είναι ψεύτης, απλώς είναι το αιώνιο παιδί που δεν θα μεγαλώσει ποτέ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα ζώδια του νερού, σαν τον Καρκίνο, θα σε εντυπωσιάσουν με την εκδήλωση των συναισθημάτων τους αλλά και με τις καθημερινές εκδηλώσεις της αγάπης τους. Μην ξαφνιαστείς, αν κάθε μέρα σου φέρνει λουλούδια στον χώρο εργασίας σου. Απλώς απόλαυσέ το!

ΛΕΩΝ: Αν σου αρέσουν τα παιχνίδια κρυμμένου θησαυρού, τότε άρχισε να τα εφαρμόζεις για να κρατήσεις τον ενδιαφέρον του Λιονταριού σου. Μόλις αρχίσει το παιχνίδι, θα σε ερωτευτεί παράφορα και όχι μόνο το «σ’ αγαπώ» θα σου πει, αλλά σύντομα θα προχωρήσει και στην αιώνια δέσμευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν έχεις αποδείξει την αγάπη σου και την ειλικρίνεια σου, αν είσαι καλή νοικοκυρά, δούλα και κυρά, τότε ο Παρθένος μας θα σε αγαπήσει και απλόχερα θα σου το πει το «σ’ αγαπώ», αν καθημερινά τού έχεις πλυμένα τα ρούχα και έτοιμο το πρωινό του.

ΖΥΓΟΣ: Εδώ δεν θα δυσκολευτείς καθόλου, καθώς ο Ζυγός, ως γνήσιο ζώδιο του αέρα, θα σου πει «σ’ αγαπώ» από τις πρώτες δέκα μέρες! Φημίζεται για την επιπολαιότητά του και διαχειρίζεται τα συναισθηματικά του επιφανειακά, γι’ αυτό πρόσεχε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν έχεις την υπομονή να αποκρυπτογραφείς τις λέξεις και τα συναισθήματά του, τότε είσαι το κορίτσι του. Διότι δεν θα σου πει ποτέ ευθέως «σ’ αγαπώ», αλλά με έναν δικό του τρόπο, λίγο περίπλοκο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν καταφέρει και παραδεχτεί στον ίδιο του τον εαυτό τα συναισθήματά του τότε ίσως ακούσεις κι εσύ μια τρυφερή κουβέντα. Φοβάται τόσο πολύ να αντιληφθεί τις ερωτικές καταστάσεις που είναι ικανός να υψώνει μόνος του τείχη, ώστε να μην σου αποκαλύψει ποτέ τα συναισθήματά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα εκφραστικός, αν και δεν εκφράζει την αγάπη του με λόγια, αλλά σίγουρα θα σου δείξει τα συναισθήματά του με τις πράξεις. Η φράση «σ’ αγαπώ» είναι πολύ σημαντική για τον ίδιον, γι’ αυτό δεν θα σου την πει πολλές φορές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι τόσο επικοινωνιακός που θα σου λέει «σ’ αγαπώ» κάθε μέρα! Δεν είναι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι αν το λες συχνά χάνει την σημασία του. Θα βρει κάθε μέσο και θα αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία για να σου το πει. Αρκεί να είσαι έτοιμη να το ακούς κάθε μέρα!

ΙΧΘΥΕΣ: Αναμφίβολα σε έχει αγαπήσει πριν καν σε ερωτευτεί! Θα μου πεις, πώς γίνεται αυτό; Με έναν Ιχθύ δίπλα σου όλα είναι δυνατά! Αλλά πρόσεχε, θέλει επιβεβαίωση σε κάθε του κίνηση, αν δεν του ανταποδώσεις τα συναισθήματά του, δεν το έχει σε πολύ να σηκωθεί και να φύγει!

ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

alindakanaki-shop.gr,  wholesale-alindakanaki.com

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑΣ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑΣ ΚΑΝAΚΗ

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...