Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Κιτς πρόκληση από Ψινάκη στο χλιδάτο Nammos

❱❱ Εσπαγε πιάτα και χόρευε συρτάκι στο χλιδάτο Nammos, ενώ είχε στείλει τις προσκλήσεις από το δημόσιο e-mail του δημάρχου ΜαραθώναΑυτό το βράδυ ήταν δικό του, για να δείξει και πάλι ότι δεν υπάρχει κανένα όριο στην πρόκληση και την κακογουστιά! Ο Ηλίας Ψινάκης «το τερμάτισε» στο πάρτι για την ονομαστική εορτή του, που διοργανώθηκε την Παρασκευή 20 Ιουλίου στο ξακουστό Nammos, στην παραλία Ψαρού της Μυκόνου. 

Ο μπον βιβέρ δήμαρχος Μαραθώνα, έχοντας λύσει (προφανώς!) όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή του, την κοπάνησε για το «πριγκιπάτο» των Κυκλάδων προκειμένου να γιορτάσει με «σπασίματα» σε glamorous περιβάλλον, αυτό δηλαδή στο οποίο έχει συνηθίσει να κινείται εδώ και δεκαετίες, πολύ καιρό πριν αποφασίσει να αναλάβει καθήκοντα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ντυμένος στα λευκά και μαυρισμένος στο φουλ, ο Ηλίας Ψινάκης υποδέχτηκε τους καλεσμένους του στο πιο ακριβό στέκι του νησιού των ανέμων, πιθανότατα και ολόκληρης της Μεσογείου, αφού το μπουκάλι σαμπάνια στο Nammos ξεκινά από τα 7.000 ευρώ και φτάνει τα 120.000 ευρώ! Οι τιμές, ωστόσο, ήταν το τελευταίο πράγμα που φάνηκε να απασχολεί τον εορτάζοντα κατά τη διάρκεια της ξέφρενης βραδιάς. Αλλωστε, για τον ίδιο «λεφτά υπάρχουν», όπως είχε πει κάποτε και ο Γιώργος Παπανδρέου. Το πρώτο μέλημά του, λοιπόν, ήταν τα «σπασίματα στη Μύκονο», όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί στους καλεσμένους του, στις προσκλήσεις που έστειλε -άκουσον, άκουσον!- μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Δήμου Μαραθώνα!

«Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να τα σπάσουμε μαζί αλά ελληνικά. Την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, στο Nammos στη Μύκονο. Σας περιμένω τρελά από τις 22.30. Ηλίας Ψινάκης. Dress code: Ο,τι γουστάρετε» έγραφε, μεταξύ άλλων, η πρόσκληση.

ilias psinakis nammos 3

Οι απαντήσεις έπρεπε να σταλούν στο [email protected], δηλαδή στο δημόσιο e-mail του δημάρχου Μαραθώνα! Δεν είναι απίθανο, λοιπόν, να ανέλαβαν κάποιοι υπάλληλοι του δήμου και το… δύσκολο έργο της οργάνωσης του event, που έγινε «talk of the town» στο κυκλαδίτικο νησί.

ilias psinakis nammos 1

Η δε πρόσκληση θεωρήθηκε από πολλούς κάτι παραπάνω από κιτς, με δύο αγάλματα γυναικών στο φόντο της εικόνας, στο κέντρο μια πίστα με πολύχρωμα λαμπιόνια, όπου ένας άντρας χορεύει ζεϊμπέκικο πάνω σε σπασμένα πιάτα και πανέρια με γαρδένιες, και στις άκρες, δεξιά κι αριστερά, να φιγουράρουν οι δύο μαρμάρινοι λέοντες της Δήλου. Ανάλογα κακόγουστο υπήρξε όμως και το πάρτι, με τον 60χρονο Ηλία να σπάει ντάνες με γύψινα πιάτα σαν να μην υπάρχει αύριο, υπό τους ήχους παλιών εμπορικών σουξέ, όπως το «Αυτό το βράδυ θα ‘ναι δικό μας».

ilias psinakis nammos 5

Ο ίδιος ήταν περιστοιχισμένος από celebrities, και όχι μόνο, πολλοί από τους οποίους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του απλά και μόνο για να απολαύσουν το νταβαντούρι στο κοσμοπολίτικο νησί.

ilias psinakis nammos 6

Κάποιοι, μάλιστα, έσπαγαν πιάτα στα πόδια του εορτάζοντος, ενώ στο τέλος χόρεψαν όλοι μαζί και συρτάκι! Τα βίντεο από τη βραδιά, που διοχετεύθηκαν στα social media, είναι αρκετά και καταγράφουν πραγματικά μια κακόγουστη εικόνα ενός ανθρώπου που τυγχάνει δήμαρχος Μαραθώνα, αλλά με τα καμώματά του δεν φαίνεται να λαμβάνει και πολύ σοβαρά υπόψη το δημόσιο αξίωμά του… Αλλωστε, τοπικός άρχοντας είναι, όχι entertainer!

ilias psinakis nammos 4

Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το «παρών» στη γιορτή του Ηλία Ψινάκη ήταν ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ, ο Νίκος Βέρτης, ο Κώστας Σόμμερ, η Βίκυ Λέανδρος, η Κατερίνα Παναγοπούλου, η Μαρίνα Βερνίκου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Ασπασία Λεβέντη, η κόρη του προέδρου της Κύπρου Ελσα Αναστασιάδη, όπως επίσης δήμαρχοι που συμμετέχουν στην Αμφικτυονία, οι πρέσβεις της Γεωργίας και της Αυστρίας, εφοπλιστές, επιχειρηματίες, Κινέζοι επενδυτές, μέχρι και τραπεζίτες από το Μεξικό.

Διασκέδαζε στη Μύκονο όταν καιγόταν η ανατολική Αττική τον Αύγουστο του 2017

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ηλίας Ψινάκης προκαλεί αρνητικές εντυπώσεις, αμαυρώνοντας το δημαρχιακό αξίωμα. Εναν χρόνο πριν, τον Αύγουστο του 2017, την ώρα που καιγόταν ο τόπος στην ανατολική Αττική, ο δήμαρχος Μαραθώνα ήταν… απών.

Οπως είχε αποκαλύψει τότε η «Espresso» σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της, ο ίδιος παρέα με τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή διασκέδαζαν αμέριμνοι στη Μύκονο, τρώγοντας και πίνοντας στο κοσμικό εστιατόριο Kiku. Την επόμενη ημέρα, βέβαια, ο Ηλίας έκανε θεαματική εμφάνιση στο μέτωπο της φωτιάς, φέρνοντας… νερά και σάντουιτς για τους πυροσβέστες!

Στις δηλώσεις του προσπάθησε να δικαιολογήσει την απουσία του, λέγοντας ότι δεν γνώριζε για την πυρκαγιά, γιατί βρισκόταν σε ένα ερημονήσι (!) και πως τον ενημέρωσε τηλεφωνικά η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου στις 6 το πρωί της Δευτέρας, οπότε «άρπαξε» ένα ελικόπτερο και έφτασε στον Μαραθώνα!

«Μόλις το άκουσα, πήρα ένα ελικόπτερο, τσακίστηκα και ήρθα. Δεν ήρθα να κάνω μόντελινγκ – ήρθα να βοηθήσω! Με πεύκο και επτά μποφόρ, και ο Μωυσής να είσαι δεν σβήνει η φωτιά!» δικαιολογήθηκε ο δήμαρχος και συμπλήρωσε ότι ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής «είναι σούπερ τυπάκι, που ξέρει καλά τη δουλειά του»!

Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά είχε ξεσπάσει γύρω στις 4 το απόγευμα, όμως ο πρώτος δημότης του Μαραθώνα, παρά την εξοικείωσή του με το διαδίκτυο, δεν είχε ενημερωθεί για όσα συνέβαιναν στην ανατολική Αττική, με τον καλπασμό της φωτιάς και τα καμένα σπίτια!

offer

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...