Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Ο Αλέξης στα ίχνη του «Αστυνόμου Μπέκα»

Η «cool wool» εμφάνιση του πρωθυπουργού στο ξενοδοχείο όπου είχαν γίνει τα γυρίσματα της γνωστής σειράς μυστηρίου

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η «cool wool» εμφάνιση του πρωθυπουργού στο ξενοδοχείο όπου είχαν γίνει τα γυρίσματα της γνωστής σειράς μυστηρίου

Με πολύ μοντέρνο κοστούμι, τελευταία λέξη της χειμερινής ανδρικής κολεξιόν, εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην Ευρωμεσογειακή Σύνοδο Κορυφής, που διεξάγεται στο ξενοδοχείο «Mare Nostrum» της Βραυρώνας. Γκρί μολυβί καρό, πολύ αμυδρό…, τόσο όσο χρειάζεται, για να μην «ταράζει» το γενικότερο στιλ, κι ωραίο πουκάμισο, λευκό του πάγου.

Εξαιρετικά προσεγμένη εμφάνιση σε ένα ξενοδοχείο που παραπέμπει στα παλιά. Στα πολύ παλιά γυρίσματα, δηλαδή, της σειράς «Αστυνόμος Μπέκας», που γίνονταν σε αυτό το ξενοδοχείο. Επίσης, στην αίγλη του, το τελευταίο ήταν και ελαφρώς «πασοκικό στέκι» της ανατολικής Αττικής. Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στη Βραυρώνα προκειμένου να απευθύνει χαιρετισμό στους συνέδρους και ύστερα από αυτό βγήκε να… μαζέψει ήλιο στο μπαλκόνι με την ομολογουμένως εκπληκτική θέα σε έναν στενό γραφικό κολπίσκο που μοιάζει να φτιάχτηκε ειδικά για ειδυλλιακές καταστάσεις. Με λίγα λόγια, το «cool wool» πήγαινε γάντι στην περίσταση!

f3 12

«Για το κορίτσι μου, που ήταν καμάρι, στην Ελευσίνα μια φορά». Ισως αυτή ήταν η σκέψη του προέδρου της Ν.Δ. μπροστά στην Ελευσίνια κόρη, την πόλη της οποίας επισκέφθηκε ο ίδιος χθες.

Ο Μάρδας και τα UFO

Μόνο με UFO δεν έχουν συναντηθεί ακόμη οι συριζαίοι. Αν και δεν παίρνουμε όρκο! Πρώτος, πάντως, έκανε το βήμα ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας, που τα… είπε με κοσμοναύτες. Χθες, λοιπόν, στη Θεσσαλονίκη, μια αντιπροσωπία διευθυντικών στελεχών από το Ρωσικό Κέντρο Προετοιμασίας Κοσμοναυτών «Γιούρι Γκαγκάριν» είδε τον υφυπουργό, και μάλιστα εις διπλούν. Μία στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και μία στην Πρυτανεία του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Οι Ρώσοι, που εκτός από τη Γη αλώνουν και το Διάστημα, επιδιώκουν τη συνεργασία του ρωσικού κέντρου με ελληνικά πανεπιστήμια και εταιρίες. Και, αν δεν κλείσουν αυτές οι συμφωνίες, υπουργέ μου, δεν πειράζει. Φτάνει που θα πάρουμε το «know how» για το πώς θα δραπετεύσουμε στο Διάστημα μετά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

 «Η χαρά για το υπουργιλίκι κρατάει το πολύ ένα εικοσιτετράωρο. Σου φέρνουν σοκολατάκια, σου στέλνουν λουλούδια, κι αυτό είναι όλο. Υστερα αρχίζουν τα δύσκολα» δήλωσε αναφερόμενη στον επικείμενο ανασχηματισμό η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη. Εχει απόλυτο δίκιο, και ας το ακούσουν όσοι ράβουν τα νέα κοστούμια τους.

Περήφανη για τον πάτερα της

f4 markoy me ton mpampa

 Πώς έλεγαν παλιά τα… καμάκια στα κορίτσια; «Ζαχαροπλάστης ήταν ο μπαμπάς σου;» Κάτι αντίστοιχο μπορεί να πει κανείς σήμερα για τη βουλευτή του Ποταμιού Κατερίνα Μάρκου. Με τέτοια πόδια, ποδοσφαιριστής ήταν ο μπαμπάς σου; Κι όντως, ποδοσφαιριστής ήταν ο μπαμπάς της, και χθες βραβεύτηκε από την ομάδα στην οποία έπαιζε. Περήφανη η βουλευτής για τον πατέρα της, είπε: «Είναι μέρα χαράς για τη βράβευση του πατέρα μου και την πολυετή ανιδιοτελή προσφορά του στο ποδόσφαιρο από την ομάδα που ξεκίνησε αλλά και έπαιξε τους τελευταίους του αγώνες, την ΑΠΕΛ Λαγκαδά». Στην Αθλητική Ποδοσφαιρική Ενωση Λαγκαδά διέπρεψε, λοιπόν, ο Δημοσθένης Μάρκου, που έχει κάνει ποδοσφαιρόφιλη και την κόρη του. Στα μεγάλα ποδοσφαιρικά γκαλά αυτός και η Κατερίνα πιάνουν πρώτη θέση στα γήπεδα.

Με κοντό μαλλί και κρεμ ταγεράκι

f7

Πολύ ανανεωμένη εμφανίστηκε στην Ξάνθη η υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, νέα της οποίας είχαμε να ακούσουμε καιρό. Κοντό, λαμπερό ξανθό μαλλί και κρεμ ταγεράκι, πιο ανοιχτόχρωμο από αυτά που συνήθως φοράει. Το μαλλί ξάνθιζε λίγο περισσότερο, αλλά ίσως ήταν οι ανταύγειες της στιγμής. Ιδέα μας είναι ή μοιάζει πολύ στην Ολγα Γεροβασίλη;

Οπως και να έχει, αυτή ήταν που εγκαινίασε το Μουσείο «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» στο Νεοχώρι της Ξάνθης. Η Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, λοιπόν, που ως φαίνεται δεν την αγγίζουν τα της Αθήνας, πήγε στην Ξάνθη και άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού του μεγάλου συνεταιριστή της αγροτιάς που αναπαλαιώθηκε κι έγινε μουσείο. Η αλλαγμένη υπουργός έκοψε περιχαρής ακόμη μία κορδέλα λίγο πριν από τον ανασχηματισμό.

f6 3
 Καταστράφηκαν μέχρι και τα φασόλια! Αυτός ήταν ο λόγος που επιστρατεύθηκε αμέσως, για να δει το τέλος… της σοδειάς 2016, ο τομεάρχης Αγροτικού της Ν.Δ. Γιώργος Κασαπίδης. Ο βουλευτής πήγε σε τόπο παραγωγής φασολιών στα Λακκώματα της Καστοριάς και συμπαραστάθηκε στους αγρότες που έχασαν τα φασολάκια τους εξαιτίας των βροχών που έπεσαν. Ετσι πρέπει, οι πολιτικές παρατάξεις διά των εκπροσώπων τους να είναι πανταχού παρούσες. Χειμώνας χωρίς φασολάδα γίνεται;

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...