Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ο Ακης Δείξιμος αποκαλύπτει όσα δεν έδειξε η TV στο πάρτι του Survivor

Το παρασκήνιο στις πρόβες με τους… άπλυτους παίκτες! Τι συνέβη στον άγιο Δομίνικο όταν έκλεισαν οι κάμερες

Μια ωραία και συναρπαστική εμπειρία. Ετσι περιγράφει ο Ακης Δείξιμος το ταξίδι του στον Αγιο Δομίνικο και τη συμμετοχή του στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων του «Survivor». Ο γνωστός καλλιτέχνης αποκάλυψε μάλιστα στην «Espresso» αυτά που δεν έδειξαν οι κάμερες.

43t 5

ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

«Εκανα νέους φίλους, με τους οποίους είπαμε ότι θα βρεθούμε και εκτός παιχνιδιού. Είμαι πολύ χαρούμενος που γιόρτασα εκεί τα γενέθλιά μου και όλα τα παιδιά μού ευχήθηκαν» μας είπε στην αρχή της συζήτησής μας.

Ο Ακης, ο οποίος θα είναι στο «X-Factor» καθηγητής φωνητικής στην ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη, δεν τραγούδησε απλώς στο πάρτι του reality, αλλά λειτούργησε κι εκεί ως καθηγητής. «Τους βοήθησα στα φωνητικά, γιατί δεν είναι επαγγελματίες τραγουδιστές, αν εξαιρέσεις τον Γιώργο Χρανιώτη. Παρ’ όλα αυτά τους συνάντησα μόνο στα γυρίσματα. Στην πρώτη πρόβα που κάναμε ήταν ταλαιπωρημένοι και άπλυτοι. Μετά “μεταμορφώθηκαν” και το ευχαριστήθηκαν πολύ» μας είπε και συνέχισε με αποκαλύψεις για τη βραδιά της ένωσης. «Οταν έκλεισαν οι κάμερες, φάγαμε κι άλλο και συνεχίσαμε το πάρτι μόνοι μας.

Εχω και βιντεάκια που θα ανέβουν σύντομα, με τα παιδιά να τραγουδούν, μεταξύ άλλων, και το καινούργιο τραγούδι μου» (σ.σ.: «Ανατροπή», κυκλοφορεί από τη Spicy).

43t 4

Σε ερώτησή μας πόσο καιρό πριν ετοίμαζε το ταξίδι του στην Καραϊβική, ο τραγουδιστής ήταν αποστομωτικός: «Ολα έγιναν την τελευταία στιγμή! Δεν είχα καν το γκρουπ μου. Τα παιδιά που ήταν μαζί μου στην ορχήστρα ήταν από τον Αγιο Δομίνικο» μας είπε. Και παρότι για το ταλέντο των περισσοτέρων στο τραγούδι ο Ακης -και το πανελλήνιο- μίλησε με χιούμορ και… συμπόνια, για τον χαρακτήρα τους είχε να πει τα καλύτερα! «Πάντα cool, σίγουρος γι’ αυτό που κάνει και 30 κιλά πιο αδύνατος» είπε για τον Μπο. «Εξαιρετικός, πολύ καλό παιδί» ήταν η εικόνα που σχημάτισε για τον Μάριο. «Ψηλός, χωρίς φωνή, αλλά πάντα με το χαμόγελο» είπε για τον Γιάννη Σπαλιάρα, ενώ για τον Ορέστη Τσανγκ είπε ότι είναι «μετρημένος και συνεργάσιμος». Συνεχίζοντας τα σχόλια εκθείασε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. «Τρελός χαβαλές, με μεγάλη διάθεση αυτοσαρκασμού», ενώ τα ίδια είπε και για τον Κώστα Βασάλο. Η εικόνα που σχημάτισε για τον Κώστα Κοκκινάκη ήταν αυτή που έχουν και οι τηλεθεατές: «Πιο κλειστός χαρακτήρας, πολύ καλό παιδί και δεν κόμπλαρε με το τραγούδι». Για τον Γιώργο Χρανιώτη είπε ότι ήξερε καλά τι έκανε ως επαγγελματίας, ενώ, σύμφωνα με την άποψή του, από τον «Ντάνο» έλειψε ο αυθορμητισμός: «Μου φάνηκε ότι πήρε πιο σοβαρά τον ρόλο του. Το είδε λίγο σαν αγώνισμα» είπε.

43t 2

Αλλά και τα κορίτσια τού άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. «Η Ευρυδίκη έχει πολλή πλάκα, είναι μονίμως με το χαμόγελο στα χείλη. Διασκέδασε πολύ που τραγούδησε» είπε για την αθλητικογράφο και συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος για τη Σάρα: «Η ψυχή της παρέας, απίστευτο χαμόγελο». «Γλυκύτατη, πανέμορφη. Εξαιρετική» 43t 1ήταν το σχόλιό του για τη Λάουρα και έκλεισε με την Ελισάβετ: «Ηταν η πιο φοβισμένη, γιατί είχε ίσως και το πιο δύσκολο τραγούδι».

Ο Σάκης σε ρόλο-έκπληξη!

Και ο Σάκης Ρουβάς στο «Survivor»! Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για τον ρόλο του Ελληνα ποπ σταρ στο reality επιβίωσης, με άνθρωπο από το γραφείο Τύπου του Σκάι να διαψεύδει στην «Espresso» ότι επρόκειτο να τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων.

Πράγματι, ο Ακης Δείξιμος ήταν εκείνος που εμφανίστηκε προχθές on stage μαζί με τους παίκτες. Ωστόσο, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες από την Acun Medya, ο Σάκης θα συμμετάσχει στο «Survivor» ως guest σε ρόλο-έκπληξη, που κρατιέται ως εφτασφράγιστο μυστικό.

offer


{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...