Σκληρή επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων

Επίθεση σε οξείς τόνους κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή ισχυρισμούς των δύο κομμάτων πως για την κρίση του κυπριακού τραπεζικού συστήματος ευθύνεται το κούρεμα του ελληνικού δημόσιου χρέους!

Η Ιπποκράτους κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ ως «συνεταίρους της δημαγωγικής ανευθυνότητας και εθνοκαπηλείας στην αυτοκριτική, που τους κάνει απροκάλυπτους και άρα αποκαλυπτικούς». Στόχος του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι να στρέφεται εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, χωρίς όμως να θιγούν οι ψηφοφόροι του, αφού αποτελούν εν δυνάμει πηγή ψήφων του ΠΑΣΟΚ.

Στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται πως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ έχουν αναλάβει να υπερασπίζονται με ώμο τρόπο τις επιλογές των προηγούμενων διοικήσεων των κυπριακών τραπεζών και να τις εμφανίζουν ως «θύματα» του ελληνικού PSI!

Τι συμβαίνει, άραγε; Αλλαξε η γραμμή τους και είναι τώρα κατά του κουρέματος του ελληνικού δημόσιου χρέους; Ηθελαν να κουρευτούν όλα τα ελληνικά ομόλογα που ήταν διεθνώς στα χέρια του ιδιωτικού τομέα, με εξαίρεση τις κυπριακές τράπεζες που είχαν -σε σχέση με τον όγκο των καταθέσεων και του ενεργητικού τους- περιορισμένη έκθεση σε ελληνικά ομόλογα;» Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Το χειρότερο που μπορούν να κάνουν μέσα στο πολιτικό τους αδιέξοδο οι συνέταιροι της εθνικής ανευθυνότητας είναι να πλασάρουν, μέσα στην απελπισία τους, τη νέα θεωρία της συνωμοσίας».

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ