Τσιγγάνοι κήρυξαν πόλεμο στη Χρυσή Αυγή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσιγγάνοι κήρυξαν πόλεμο στη Χρυσή Αυγή

Προκλητικό βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο δείχνει ομάδα Ρομά της Κομοτηνής (στον οικισμό  Αλάν Κογιού), η οποία προκαλεί σε ανοιχτή σύγκρουση τη Χρυσή Αυγή. Τα μέλη των Ρομά κρατούν όπλα, τσεκούρια και αλυσοπρίονα, και μιλούν για αίμα.

Σύμφωνα με το blog tarodopakia, στο βίντεο, το οποίο είναι διάρκειας τριών λεπτών, εμφανίζεται δάσκαλος πολεμικών τεχνών της περιοχής να απειλεί τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο, αν συνεχίσει την πολιτική του ενάντια στους καταυλισμούς. Για το πρωτοφανές περιστατικό το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής προσέφυγε στον εισαγγελέα, καθώς αν συνεχιστεί η ένταση στην περιοχή, η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου. Ετσι από χθες υπάρχει και νέο βίντεο στο Διαδίκτυο. Σε αυτό ο δάσκαλος καράτε Γιάννης Αλεξίου, που στο πρώτο βίντεο απειλούσε, είναι... διαλλακτικός. Ο δάσκαλος διαμαρτύρεται για το γεγονός πως το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής τον κατήγγειλε στον εισαγγελέα και καλεί τους Χρυσαυγίτες να λύσουν τις διαφορές τους χωρίς δικαστήρια.

«Σκοτώσατε την ψυχή μου όταν ήμουν μικρό παιδί και τώρα μένει να σκοτώσετε το σώμα μου. Ξέρω ότι κάποια μέρα θα το κάνετε κι αυτό» αναφέρει στο νέο βίντεο. Σχετικά με το πρώτο βίντεο, λέει πως το έβγαλε στον αέρα όχι για να απειλήσει κάποιον, αλλά για να δείξει πως απέναντι στην «τρέλα» της Χρυσής Αυγής υπάρχει μεγαλύτερη «τρέλα», αυτή των Τσιγγάνων!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ