Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 7-8 Απριλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αλλάξτε ορισμένες από τις μεθόδους σας και ζητήστε βοήθεια από αυτούς που είναι πρόθυμοι να σας την προσφέρουν. Οι θυσίες σας θα…

ΚΡΙΟΣ: Μη χάνετε χρόνο προσπαθώντας ανέφικτα πράγματα, αντιθέτως κυνηγήστε τα εφικτά και κερδίστε πολύτιμο χρόνο στον εργασιακό χώρο χρησιμοποιώντας τη διπλωματία. Μιλήστε με κάποιον που εμπιστεύεστε για να ξεπεράσετε φοβίες και ανασφάλειες.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενεργήστε ισορροπημένα και μη συμπεριφέρεστε σαν υστερικοί στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φροντίστε να θέσετε νέους στόχους και βάλτε τους σε εφαρμογή. Δεν υπάρχει λόγος να δώσετε ευκαιρίες σε μια σχέση που έχει δοκιμαστεί πολλές φορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο, μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Πάρτε θάρρος για να τη χτίσετε από την αρχή και αφήστε ελεύθερη τη δημιουργικότητά σας. Μείνετε μακριά από αλόγιστες σπατάλες για να μην επιβαρυνθείτε αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αλλάξτε ορισμένες από τις μεθόδους σας και ζητήστε βοήθεια από αυτούς που είναι πρόθυμοι να σας την προσφέρουν. Οι θυσίες σας θα ανταμειφθούν στη συνέχεια. Απαιτείται από την πλευρά σας ψυχραιμία απέναντι στην εριστική διάθεση κάποιων.

ΛΕΩΝ: Αδράξτε τις ευκαιρίες κι αν υπάρχουν εκκρεμότητες στις σχέσεις σας ή στις συνεργασίες σας με κάποια άτομα, καλό θα ήταν να τις διευθετήσετε άμεσα. Δεν πρέπει να σας τρομάζουν οι αλλαγές, γιατί μόνο έτσι θα βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρξουν πολύ σύντομα θετικές εξελίξεις στα βασικά ζητήματα που σας απασχολούν, αλλά η συναισθηματική φόρτιση δεν θα σας αφήσει να τις δείτε. Κρατήστε επαφές με σημαντικούς ανθρώπους αφήνοντας στην άκρη το παιχνίδι της άμυνας.

ΖΥΓΟΣ: Μην τα βάζετε με όλους, αν κάτι δεν έγινε όπως ακριβώς το θέλατε, γιατί κάθε εμπόδιο υπάρχει για καλό. Να αντιδράτε μόνο όταν διαπιστώνετε ότι υπάρχει κατάχρηση εξουσίας. Χρησιμοποιήστε σωστά την καλή σας διάθεση στις κοινωνικές επαφές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τροποποιήστε τις στρατηγικές που ακολουθείτε και παράλληλα προσέξτε πώς θα εκφράσετε ό,τι θέλετε να πείτε, ώστε να γίνει με σωστό τρόπο και την κατάλληλη στιγμή. Για να μην ανακόψετε την πορεία σας κρατήστε μόνο τα καλά του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενεργήστε με μεγαλύτερη ευαισθησία στη συναισθηματική σας ζωή και μη συμπεριφέρεστε επιπόλαια, χωρίς να λαμβάνετε υπόψη σας τις επιπτώσεις των πράξεών σας. Αν αισθάνεστε μπερδεμένοι, θα δείτε ότι σταδιακά θα λυθούν όλες οι απορίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλάξτε παραστάσεις, γιατί δεν σας βοηθάει να κολλάτε σε ανθρώπους και συνήθειες. Θα χρειαστείτε τη βοήθεια φίλων για να εφαρμόσετε νέα σχέδια, αλλά μην επαναπαυτείτε. Αν ζητάτε τρυφερότητα, κάντε το χωρίς να ψάχνεστε σε επιπόλαιες περιπέτειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ισως δώσετε περισσότερα απ’ όσα νομίζετε ότι μπορείτε, αλλά θα εξασφαλίσετε καλύτερη αντιμετώπιση από τα άτομα που τα έχετε πραγματικά ανάγκη. Εχετε τον νου σας σε πράγματα που υπολογίζετε, γιατί η πιθανότητα να ξεγελαστείτε είναι μεγάλη.

ΙΧΘΥΕΣ: Χρειάζεστε πρακτικότητα και όχι λόγια, γι’ αυτό φροντίστε να μην παρασυρθείτε σε καταστάσεις που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε καταστρώσει, κάτι που θα σας ανεβάσει ψυχολογικά.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...