Σύνδεση υποκλοπών με «σχέδιο δολοφονίας» Καραμανλή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύνδεση υποκλοπών με «σχέδιο δολοφονίας» Καραμανλή

Ισχυρές ενδείξεις, οι οποίες συνδέουν τις τηλεφωνικές υποκλοπές του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, το 2004-2005, με το «σχέδιο δολοφονίας» του ίδιου, που αποκαλύφθηκε από έγγραφα της ΕΥΠ και «αναφορές Ρώσων πρακτόρων» τέσσερα χρόνια μετά, φαίνεται ότι διαθέτει η Ελληνική Δικαιοσύνη, τις οποίες ερευνά!

Το πιο συγκλονιστικό στοιχείο είναι πως, σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστικούς κύκλους, οι δύο -ανοιχτές- δικογραφίες συνενώνονται, αφού τα στοιχεία που υπάρχουν και στις δύο σοβαρότατες υποθέσεις οδηγούν τους ανακριτές που τις χειρίζονται στο εξής συμπέρασμα: Οι παρακολουθήσεις τηλεφώνων πολιτικών αξιωματούχων δεν σταμάτησαν το 2005, οπότε αποκαλύφθηκε το παράνομο λογισμικό της εταιρείας Vodafone, αλλά συνεχίστηκαν τουλάχιστον μέχρι το 2007 (!), όταν η έρευνα για την υπόθεση βρισκόταν ακόμη σε εξέλιξη.

Μάλιστα οι ίδιες δικαστικές πηγές επιμένουν πως για τον σκοπό αυτό επιστρατεύτηκαν πλέον άλλες εταιρείες (όχι τηλεφωνικές), οι οποίες ουσιαστικά ήταν «βιτρίνες» και έπαιξαν σκοτεινό ρόλο. Αυτό φέρεται να πιστοποιείται και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου συγκεκριμένων προσώπων από την ανάκριση. Από αυτά τα στοιχεία φαίνεται, όπως λένε έγκυρες πηγές, ότι «η κατασκοπία του Καραμανλή συνεχιζόταν κανονικά».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ