Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Έχασε το βραβείο, αλλά κερδίζει στην αγάπη

❱❱ Ο Αλκις Κούρκουλος φίλησε τρυφερά την Ευγενία Δημητροπούλου μόλις ανακοινώθηκε ότι δεν είναι η νικήτρια του «Μελίνα Μερκούρη»Μπορεί η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου να έχασε το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» από τη συνάδελφό της Ιωάννα Κολλιοπούλου, ωστόσο κερδίζει στην αγάπη! Αυτό είναι κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα το βράδυ της Δευτέρας στο Ιδρυμα «Μελίνα Μερκούρη», όπου έγινε η εκδήλωση της απονομής. Τι εννοούμε; 

Η Ευγενία, που έλαμπε πραγματικά μέσα στο κόκκινο φόρεμά της, συνοδευόταν από τον σύντροφό της Αλκι Κούρκουλο, ο οποίος υπήρξε για πρώτη φορά τόσο πολύ διαχυτικός απέναντί της δημοσίως και παρουσία φωτογράφων. 

Με το που ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα και η σπουδαία συγγραφέας Αλκη Ζέη πέρασε στο πέτο της νικήτριας Ιωάννας Κολλιοπούλου την καρφίτσα της αείμνηστης Μελίνας, ο γιος του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου πλησίασε την αγαπημένη του και την αγκάλιασε τρυφερά. Η Ευγενία βέβαια δεν φάνηκε να στενοχωριέται που κέρδισε η συνάδελφός της το βραβείο, το οποίο απονέμεται κάθε χρόνο στην ηθοποιό με την καλύτερη θεατρική ερμηνεία. Απεναντίας, τη χειροκρότησε θερμά και της έδωσε τα συγχαρητήριά της. Ο ερωτευμένος Αλκις, παρ’ όλα αυτά, ένιωσε την ανάγκη να την κλείσει στην αγκαλιά του και να τη φιλήσει τρυφερά στο μέτωπο, γεγονός που κατέγραψαν οι παπαράτσι. 

f3 6

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση έδωσαν επίσης το «παρών» οι γονείς της Ευγενίας και η αδελφή της, η Αμαλία Δημητροπούλου, με την οποία η ηθοποιός μοιάζει καταπληκτικά. Μάλιστα, ο Αλκις Κούρκουλος μίλησε με όλους και φάνηκε να έχει οικειότητα μαζί τους, κάτι απόλυτα λογικό, αφού η σχέση του με την ηθοποιό που ξεχώρισε τηλεοπτικά στο θρυλικό «Νησί» του Mega μετράει ήδη λίγο παραπάνω από τέσσερα χρόνια. Δεν θα εκπλαγούμε, λοιπόν, αν τους δούμε κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να την επισημοποιούν κιόλας.

Η Ευγενία Δημητροπούλου ήταν υποψήφια για το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» για την καταπληκτική ερμηνεία της στην παράσταση «Στέλλα Βιολάντη» που ανέβηκε πέρυσι στο θέατρο Χώρα, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα. Ωστόσο, είχε μεγάλο ανταγωνισμό, αφού εξίσου καλές ερμηνείες έδωσαν την προηγούμενη χρονιά και οι συνυποψήφιές της Αμαλία Καβάλη, Αλεξάνδρα Καζάζου και Ιωάννα Κολλιοπούλου, με την τελευταία να κατακτά τελικά το τρόπαιο.  

offer

 

Μπορεί η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου να έχασε το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» από τη συνάδελφό της Ιωάννα Κολλιοπούλου, ωστόσο κερδίζει στην αγάπη! Αυτό είναι κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα το βράδυ της Δευτέρας στο Ιδρυμα «Μελίνα Μερκούρη», όπου έγινε η εκδήλωση της απονομής. Τι εννοούμε; Η Ευγενία, που έλαμπε πραγματικά μέσα στο κόκκινο φόρεμά της, συνοδευόταν από τον σύντροφό της Αλκι Κούρκουλο, ο οποίος υπήρξε για πρώτη φορά τόσο πολύ διαχυτικός απέναντί της δημοσίως και παρουσία φωτογράφων. Με το που ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα και η σπουδαία συγγραφέας Αλκη Ζέη πέρασε στο πέτο της νικήτριας Ιωάννας Κολλιοπούλου την καρφίτσα της αείμνηστης Μελίνας, ο γιος του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου πλησίασε την αγαπημένη του και την αγκάλιασε τρυφερά. Η Ευγενία βέβαια δεν φάνηκε να στενοχωριέται που κέρδισε η συνάδελφός της το βραβείο, το οποίο απονέμεται κάθε χρόνο στην ηθοποιό με την καλύτερη θεατρική ερμηνεία. Απεναντίας, τη χειροκρότησε θερμά και της έδωσε τα συγχαρητήριά της. Ο ερωτευμένος Αλκις, παρ’ όλα αυτά, ένιωσε την ανάγκη να την κλείσει στην αγκαλιά του και να τη φιλήσει τρυφερά στο μέτωπο, γεγονός που κατέγραψαν οι παπαράτσι. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση έδωσαν επίσης το «παρών» οι γονείς της Ευγενίας και η αδελφή της, η Αμαλία Δημητροπούλου, με την οποία η ηθοποιός μοιάζει καταπληκτικά. Μάλιστα, ο Αλκις Κούρκουλος μίλησε με όλους και φάνηκε να έχει οικειότητα μαζί τους, κάτι απόλυτα λογικό, αφού η σχέση του με την ηθοποιό που ξεχώρισε τηλεοπτικά στο θρυλικό «Νησί» του Mega μετράει ήδη λίγο παραπάνω από τέσσερα χρόνια. Δεν θα εκπλαγούμε, λοιπόν, αν τους δούμε κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να την επισημοποιούν κιόλας.Η Ευγενία Δημητροπούλου ήταν υποψήφια για το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» για την καταπληκτική ερμηνεία της στην παράσταση «Στέλλα Βιολάντη» που ανέβηκε πέρυσι στο θέατρο Χώρα, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα. Ωστόσο, είχε μεγάλο ανταγωνισμό, αφού εξίσου καλές ερμηνείες έδωσαν την προηγούμενη χρονιά και οι συνυποψήφιές της Αμαλία Καβάλη, Αλεξάνδρα Καζάζου και Ιωάννα Κολλιοπούλου, με την τελευταία να κατακτά τελικά το τρόπαιο.  

 
{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....