Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Συμβόλαιο θανάτου νονών της νύχτας

❱❱ Σε πόλεμο συμμοριών εντάσσει η Ασφάλεια τη μαφιόζικη εκτέλεση του Λίτσα το βράδυ της Πέμπτης στους Αγίους ΑναργύρουςΣτο αιματοβαμμένο πλαίσιο του πολέμου που έχει ξεσπάσει εδώ και καιρό μεταξύ των συμμοριών νονών της νύχτας, οι οποίοι λυμαίνονται τα κέντρα διασκέδασης και όχι μόνο, εντάσσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τη νέα μαφιόζικη εκτέλεση με καλάσνικοφ που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στην οδό Πεισιστράτου στους Αγίους Αναργύρους, με θύμα τον 45χρονο Γιώργο Λίτσα. 

Μάλιστα, οι αστυνομικοί έχουν δεχτεί πληροφορίες ότι έχουν μπει «υπογραφές» και σε άλλα δύο συμβόλαια θανάτου στον χώρο του υποκόσμου, τα οποία δεν έχουν εκτελεστεί ακόμη! Σύμφωνα με όσα έχουν συμπεράνει οι αστυνομικοί, η νέα δολοφονία ήταν «καρμπόν» με αυτήν του «νονού των νονών» Βασίλη Στεφανάκου στις 22 Ιανουαρίου στο Χαϊδάρι. Τα έως τώρα στοιχεία της έρευνας για την εν ψυχρώ δολοφονία του 45χρονου στους Αγίους Αναργύρους δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας στις Αρχές, που την αποδίδουν σε συμβόλαιο θανάτου από επαγγελματίες δολοφόνους.

Η ενέδρα είχε στηθεί έξω από το σπίτι του Γιώργου Λίτσα και ο εκτελεστής τον «γάζωσε» με καλάσνικοφ την ώρα που έμπαινε στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του, μάρκας Smart. Ο τραυματίας διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Στον τόπο του εγκλήματος οι αστυνομικοί βρήκαν 11 κάλυκες, ενώ το θύμα είχε δεχτεί πολλές σφαίρες στην κοιλιακή χώρα και στα πόδια. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί r3πώς ακριβώς έγινε η δολοφονία, καθώς στο σημείο δεν υπάρχουν κάμερες, ενώ δεν έχει βρεθεί κάποιος αυτόπτης μάρτυρας. Ωστόσο, μαρτυρίες αναφέρουν ότι μετά τους πυροβολισμούς εθεάθη ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο να απομακρύνεται με ταχύτητα.

Δολοφονία καρμπόν

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες ήταν τουλάχιστον δύο. Προς το παρόν δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο για τα κίνητρα του στυγερού εγκλήματος. Οπως είναι απόλυτα φυσικό, εξετάζεται η σχέση που ενδέχεται να έχει η δολοφονία του 45χρονου Γιώργου Λίτσα με αυτήν του Βασίλη Στεφανάκου, καθώς και με αυτήν του Βασίλη Γρίβα πριν από έναν χρόνο έξω από το δημοτικό σχολείο όπου είχε αφήσει τον γιο του, στον Γέρακα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, πάντως, ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία που να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το έγκλημα σχετίζεται άμεσα με τα άλλα δύο.

«Σταυραδέρφι» με τον Γρίβα και εχθρός του Στεφανάκου ήταν ο «Μπούμπης»

Ο 45χρονος Γιώργος Λίτσας -γνωστός με το παρατσούκλι «Μπούμπης»- ήταν ένα από τα ηγετικά στελέχη της νύχτας, όπου δραστηριοποιούνταν από τη δεκαετία του 1990. Το όνομά του συμπεριλαμβανόταν στη μεγάλη δικογραφία με τους 217 νονούς που είχε συντάξει η Ασφάλεια το 2011 και το 2015 καταδικάστηκε σε 13,5 χρόνια φυλακή, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. Με τον δολοφονηθέντα Βασίλη Γρίβα ήταν «σταυραδέλφια» από την αρχή της πορείας τους, αλλά «τα έσπασαν» τα τελευταία χρόνια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι με τον Βασίλη Στεφανάκο ήταν πάντα σε αντίπαλες ομάδες.

Τελευταία, μάλιστα, ο Γιώργος Λίτσας φέρεται ότι είχε «συμμαχήσει» με αντίπαλο του Στεφανάκου. Ο 45χρονος είχε κατηγορηθεί για δύο μεγάλες ληστείες, αυτή στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πειραιά, όπου είχε δολοφονηθεί ο ταμίας Δημήτρης Μαντούβαλος τη δεκαετία του 1990, και αυτή στην Εθνική Τράπεζα Αλοννήσου με λεία 1.000.000 ευρώ, το 2010. Σε βάρος του είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας και τον Φεβρουάριο του 2016, σε καφενείο στους Αγίους Αναργύρους το οποίο είχαν «γαζώσει» άγνωστοι, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή μικρών παιδιών που συμμετείχαν σε εκδήλωση!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...