Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Πέτρος Λαγούτης: «Έχει τύχει να θέσω τα όρια μου στο κοινό»

O Πέτρος Λαγούτης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

Αντροχωρίστρα το «Survivor»

❱❱ Οι Χαλικιά – Γιαννιώτης είναι το δεύτερο ζευγάρι μετά τους Παπαδοπούλου – Πηλαδάκη, που έδωσε τέλος στη σχέση τουΖευγάρι για ζευγάρι δεν στέριωσε μετά το reality επιβίωσης «Survivor»! Πρόσφατο παράδειγμα, η Κατερίνα Χαλικιά, η οποία χώρισε από τον Φώτη Γιαννιώτη. Παλαιότερο; Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία χώρισε από τον Κώστα Πηλαδάκη! 

Η ξανθιά μπασκετμπολίστρια του «Survivor 2», λίγες μέρες μετά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να ετοιμάζεται να συγκατοικήσει -αλλά και να συνεργαστεί επιχειρηματικά- με τον γοητευτικό Φώτη της, αποκάλυψε το τέλος της σχέσης τους, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο να τα ξαναβρούν.

«Με τον Φώτη χωρίσαμε, όμως έχουμε άριστες σχέσεις και δεν αποκλείω την επανασύνδεση, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή» ανέφερε σε συνέντευξή της στο Youweekly.gr. Η όμορφη Κατερίνα έγινε ζευγάρι με το πρώην μοντέλο, μετά το διαζύγιό της από τον Κώστα Παταβούκα, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά. Αυτό συνέβη πριν από σχεδόν τέσσερα χρόνια, όταν γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας και από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαία έλξη μεταξύ τους. Μάλιστα, ο Φώτης ήταν αυτός που βρέθηκε στο πλευρό της αθλήτριας στο αεροδρόμιο, λίγο πριν εκείνη αναχωρήσει για τον Αγιο Δομίνικο, αλλά κι αυτός που την… καλωσόρισε με ανάρτησή του στο Ιnstagram, μόλις ανακοινώθηκε η αποχώρησή της από τον Αγιο Δομίνικο.

Ετοιμάζονταν να συζήσουν

Κανείς δεν γνωρίζει τους λόγους που η πρώην survivor και ο γόης των 90s -και όχι μόνο- αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, λίγο προτού συζήσουν αλλά και συνεταιριστούν, ανοίγοντας μαγαζί εστίασης…

Σίγουρα οι σχέσεις δοκιμάζονται, σε μια μεγάλη απόσταση, όμως, η δοκιμή αυτή μπορεί να αποδειχθεί μοιραία! Αυτό έδειξε και η περίπτωση της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Κώστα Πηλαδάκη, αφού ύστερα από οκτώ ολόκληρα χρόνια σχέσης χώρισαν -κοινή συναινέσει- λίγο καιρό μετά τη συμμετοχή της τραγουδίστριας στο reality του Σκάι.

f2 piladakis papadopoyloy

Βεβαίως, κανένας από τους δύο δεν το έχει παραδεχτεί ακόμη σε επίσημες δηλώσεις του. Απλώς, η Ειρήνη σε συνέντευξή της πριν από λίγους μήνες επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς πως είναι χώρια, λέγοντας ότι έχει πάρει τον χώρο και τον χρόνο της από αυτή τη σχέση. Εχουμε και λέμε, λοιπόν: δύο ζευγάρια χώρισαν ύστερα από το «Survivor» κι αν υπάρξει κι άλλο… κρούσμα, το διάσημο reality του Σκάι θα αποκτήσει τη φήμη του γκαντέμικου, φήμη που ακολουθεί διάφορα ελληνικά νησιά: «όποιος πάει χωρίζει».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...