Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Όμηρος Ευστρατιάδης: Ετοιμάζω reality για το καλό των συνταξιούχων

❱❱ Ο Ομηρος Ευστρατιάδης μιλάει για το «Χωρίς κουφέτα» που θα προβάλλεται στο νέο κανάλι του Φίλιππου ΒρυώνηΑπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Reality για συνταξιούχους διά χειρός Οµηρου Ευστρατιάδη! Η οικονοµική κρίση στη χώρα µας γεννά ιδέες ακόµη και για shows µε πρωταγωνιστές άτοµα της τρίτης ηλικίας, που δεν τους φτάνει η σύνταξή τους για να τα βγάλουν πέρα και αναζητούν εναγωνίως άλλες λύσεις…

Μιλάµε για την ευπαθή πλέον οµάδα των συνταξιούχων, που συνεχίζει να πλήττεται σοβαρά από την ύφεση και θα αποτελέσει το «έµψυχο υλικό» µιας νέας εκποµπής, η οποία βρίσκεται στα σκαριά και τιτλοφορείται «Χωρίς κουφέτα». Το ανατρεπτικό πρόγραµµα φέρει την υπογραφή του δαιµόνιου σκηνοθέτη και δηµιουργού cult εκποµπών Οµηρου Ευστρατιάδη, ο οποίος έπειτα από καιρό επιστρέφει δριµύτερος στην TV. 

Ποιο είναι όµως το concept αυτού του πρωτότυπου reality; «Να γνωρίσει συνταξιούχους, άνδρες και γυναίκες, µε σκοπό να ενώσουν τις συντάξεις τους, για να µπορέσουν να ζουν µαζί µια πιο άνετη ζωή!» αποκαλύπτει στην 10 11 f5 0842 antelina teloni 19112016«Εspresso» ο γνωστός σκηνοθέτης, που µαζί µε το επιτελικό στέλεχος και δηµιουργό πάρα πολλών εκποµπών της ελληνικής τηλεόρασης Ράνια Ματαφιά ετοιµάζει την εν λόγω εκποµπή για το νέο τηλεοπτικό κανάλι του Φίλιππου Βρυώνη. 

«Ακόµη δεν έχουµε καταλήξει στην παρουσιάστρια. Πάντως, θέλουµε να βγάλουµε ένα φρέσκο τηλεοπτικό πρόσωπο και αυτό πιθανολογείται να είναι η Αντελίνα Τελώνη (σ.σ.: η νύφη του Γιάννη Πάριου και σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη). Προς το παρόν η εκποµπή ετοιµάζεται πυρετωδώς µε ένα πολύ αξιόλογο επιτελείο συνεργατών σε όλα τα επίπεδα» συµπληρώνει.

Ο Οµηρος Ευστρατιάδης -ο οποίος στη δεκαετία του ’90 δηµιούργησε µε την Αννίτα Πάνια το «Χρυσό Κουφέτο» µε τα τηλεπροξενιά- υποστηρίζει πως το καινούργιο αυτό πρόγραµµα θα έχει µεν το reality στοιχείο, αλλά το κύριο ζητούµενο θα είναι να γνωρίζονται άνθρωποι που είναι διατεθειµένοι να µοιραστούν τις συντάξεις τους. 

∆εν θα παντρεύονται

«Εδώ δεν θα έχουµε να κάνουµε µε ανθρώπους που θέλουν να παντρευτούν -γι’ αυτό η εκποµπή µας λέγεται “Χωρίς Κουφέτα”-, αλλά µε εκείνους κι εκείνες που επιθυµούν να γίνονται ζευγάρια ενώνοντας τις συντάξεις τους. Εµείς, βέβαια, δεν θα παρεµβαίνουµε από κει και πέρα, δηλαδή τι θα κάνουν στην κοινή τους ζωή. Ο ρόλος µας θα αρχίζει και θα τελειώνει στην τηλεοπτική τους γνωριµία ή, αν θέλετε, στο τηλεοπτικό προξενιό, που θα γίνεται on air, και από κει και πέρα είναι δικό τους θέµα πώς θα απολαµβάνουν τις συντάξεις τους και ο τρόπος που θα διαχειρίζονται το εισόδηµά τους. Και για να δούµε και λίγο χιουµοριστικά το θέµα, θα… παντρεύουµε συντάξεις για το καλό των ανθρώπων!» συµπληρώνει ο δηµιουργός, ο οποίος είναι εξπέρ ανάλογων τηλεοπτικών προγραµµάτων. 

«Χρωστάω στην Εφορία λόγω των “πέτσινων” επιταγών που µου έδιναν στο Αlter»

Τον τελευταίο καιρό ο Οµηρος Ευστρατιάδης πρωταγωνίστησε σε δηµοσιεύµατα που τον ήθελαν να χρωστάει το υπέρογκο ποσό των 8.670.000 ευρώ στο ∆ηµόσιο, αλλά και να χωρίζει κιόλας από τη γυναίκα του Καλλιόπη (Πόπη) ∆ηµητριάδη. Ο σκηνοθέτης, αρκετά ενοχληµένος, σπάει τη σιωπή του και πρώτη φορά µιλάει στην «Espresso» γι’ αυτό το θέµα.

10 11 f4

«∆εν είµαι κακοπληρωτής της Εφορίας, αλλά είµαι ένα µεγάλο θύµα του Alter κι αυτά τα χρήµατα που φαίνεται να χρωστάω είναι χρήµατα που δεν εισέπραξα ποτέ από το κανάλι» ξεκαθαρίζει και εξηγεί πώς έχουν τα πράγµατα: «Τα τελευταία χρόνια στο Αlter έπαιρνα επιταγές που ήταν ακάλυπτες και όλο µου τις ανανέωναν µε σκοπό κάποια στιγµή να φτιάξουν τα πράγµατα και να τις πληρωθώ. Οµως δεν τις εισέπραξα ποτέ. Το αποτέλεσµα; Αυτή η κατάσταση µε τα χρωστούµενα του Alter δηµιούργησε στην Εφορία µια πλασµατική εικόνα για χρέη µου, που, φυσικά, όχι µόνο αδυνατώ να πληρώσω, αλλά είναι και άδικο να πληρώσω, αφού δεν ανταποκρίνεται σε χρήµατα που πήρα. Μιλάµε για πέτσινες επιταγές, τι οποίες για µεγάλο διάστηµα έπαιρνα µέχρι να κλείσει το κανάλι και τελικά -όπως είναι γνωστό- κι εγώ και τόσοι άλλοι εργαζόµενοι εκεί χάσαµε τα λεφτά µας». Στη συνέχεια µας αποκαλύπτει πως έχει ενταχθεί στον νόµο Κατσέλη, για να διευθετηθούν κάποιες εκκρεµότητες του στον ΟΑΕΕ και να καταφέρει να πάρει τη σύνταξη που δικαιούται, έχοντας πληρώσει κρατήσεις επί 45 χρόνια! Προς το παρόν ζει µε µια µικρή σύνταξη του ΙΚΑ.

10 11 f7 7881 efstratiadis giampoyra pantazi 2682010

Ωστόσο, δεν κρύβει πως θα προσφύγει στη ∆ικαιοσύνη εναντίον εκείνων που δηµοσιοποιούν προσωπικά του δεδοµένα, είτε αυτά έχουν σχέση µε τα οικονοµικά του είτε µε την προσωπική του ζωή. «∆εν είναι δυνατόν να γράφονται τέτοια πράγµατα για µένα, όταν για τόσες δεκαετίες -είτε µε τόσες ταινίες στο σινεµά είτε µε αναρίθµητες ώρες στην τηλεόραση- έχει αποδειχτεί πως είµαι εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις µου απέναντι στους συνεργάτες µου: ηθοποιούς, τεχνικούς και λοιπά. Εχω συνεργαστεί µε τόσο πολλούς ανθρώπους στον χώρο της showbiz γενικότερα και κανένας δεν έχει βγει να πει ότι του χρωστάω. Και στην Εφορία ακόµη, πριν από την κατρακύλα του Alter, ήµουν από τους πιο συνεπείς πληρωτές. Θα έπρεπε να µε πάρουν τηλέφωνο και να µε ρωτήσουν τι ακριβώς συµβαίνει και όχι να γράφουν ό,τι θέλουν. Γι’ αυτό θα κάνω αγωγή» τονίζει. 

«ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΠΗ»

10 11 f6Εδώ και δεκατέσσερα χρόνια ο Οµηρος Ευστρατιάδης είναι παντρεµένος µε την Πόπη ∆ηµητριάδη, η οποία κάθε Κυριακή στις 19.40 παρουσιάζει στο Kontra channel ένα οικογενειακό µαγκαζίνο µε τον τίτλο «Στα θρανία».

Ο ίδιος τονίζει, λοιπόν, πως είναι ανακριβή και όλα αυτά που γράφτηκαν περί χωρισµού του από τη σύζυγό του. «Είναι ψέµατα όλα αυτά. Η σχέση µας είναι καλύτερη από ποτέ» υποστηρίζει. 

Ο γάµος του µε την Πόπη (ο τρίτος κατά σειρά για τον σκηνοθέτη και ο πρώτος για τη γυναίκα του) τελέστηκε µε κουµπάρα την Αννίτα Πάνια, η οποία στη συνέχεια έγινε νονά στο πρώτο παιδάκι που απέκτησαν, τον 12χρονο σήµερα Οµηρο Μάριο. 

«Περνάμε ωραία»

Το ζευγάρι πριν από έξι χρόνια απέκτησε και ένα κοριτσάκι, τη γλυκιά Χρύσα. «Ο γάµος µας δεν έγινε γνωστός, γιατί εµείς δεν θέλαµε να τον δηµοσιοποιήσουµε. Με τον Οµηρο περνάµε ωραία, άλλοτε εύκολα και άλλοτε δύσκολα, αλλά η αγάπη µας είναι τόσο δυνατή, που µας βοηθά να τα ξεπερνάµε όλα. Ναι, υπάρχει διαφορά ηλικίας, όµως τα χρόνια κάνουν την αγάπη; Ο γιος µας πήρε και το όνοµα του µπαµπά του, γιατί ήταν δική µου έντονη επιθυµία και χαίροµαι πολύ που έγινε πραγµατικότητα» έχει αποκαλύψει η γλυκιά Πόπη σε παλαιότερη συνέντευξή της στην «Espresso».

Ο σκηνοθέτης έχει ακόµα µία κόρη από προηγούµενο γάµο του, την Αλεξάνδρα, που σήµερα είναι 38 χρονών.

offer





{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...