Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Διαβολικός εραστής «σκότωσε» την Τζέιν Μάνσφιλντ!

❱❱ Αρχισατανιστής καταράστηκε τη σεξοβόμβα του Χόλιγουντ, που έπεσε θύμα τροχαίου, υποστηρίζει νέο ντοκιμαντέρΗ σεξοβόμβα του Χόλιγουντ, που φιγουράριζε επί χρόνια ως αντίπαλον δέος της Μέριλιν Μονρόε, η Τζέιν Μάνσφιλντ, είχε ένα τέλος άκρως κινηματογραφικό, αφού το νήμα της ζωής της κόπηκε σε ηλικία μόλις 34 ετών, κατά τη διάρκεια ενός φρικιαστικού τροχαίου δυστυχήματος. 

Αυτό το δυστύχημα ήταν έργο του Σατανά, κατά παραγγελία του πρώην σατανιστή εραστή της, υποστηρίζει θεωρία, την οποία αναλύει νέο ντοκιμαντέρ. Το «Mansfield 66/67», των Π. Ντέβιντ Εμπερσολ και Τοντ Χιου, που παίζει με το σατανικό 666 στον τίτλο του, φτάνει να έχει και υπόκρουση!

Η ξανθιά καλλονή, που είχε προσληφθεί από μεγάλα στούντιο για να αποτελέσει την επόμενη Μέριλιν Μονρόε και ήταν η πρώτη Αμερικανίδα ηθοποιός πρώτης γραμμής που εμφανίστηκε γυμνή, στην ταινία “Promises! Promises!”, ακόμα κι όταν δεν έκανε επιτυχίες στο box office, κατάφερνε να μένει στο προσκήνιο της επικαιρότητας με διάφορα σκάνδαλα, τα οποία έδειχνε να εκμεταλλεύεται στο έπακρο.

Οπως αποκαλύπτεται στο ντοκιμαντέρ, η κινηματογραφική Bimbo διέθετε IQ που ξεπερνούσε το 160 και μιλούσε πέντε γλώσσες. Αυτά τα ατού της όμως δεν απασχόλησαν ποτέ όσο η πολύπλοκη προσωπική της ζωή. Στη μικρής διάρκειας ζωή της πρόλαβε να κάνει τρεις γάμους και τρία διαζύγια, και να αποκτήσει πέντε παιδιά.

Με παντρεμένο δικηγόρο

Στο τέλος της ζωής της είχε σχέση με τον παντρεμένο δικηγόρο Σαμ Μπρόντι και περίπου το ίδιο διάστημα γνωρίστηκε με τον Αντον Ζάντορ Λαβέι, που συστηνόταν ως αρχηγός της Εκκλησίας του Σατανά, ζούσε σε μαύρο σπίτι, φορούσε σατανικής έμπνευσης κοστούμια, είχε για κατοικίδιο ένα λιοντάρι και στο σπίτι του κυκλοφορούσαν γυναίκες τόπλες. Ο Μπρόντι εκνευρίστηκε με αυτήν τη σχέση και ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Λαβέι. Ο τελευταίος φέρεται ότι τον καταράστηκε με θάνατο σε αυτοκινητικό.

Ο δικηγόρος και η Μάνσφιλντ είχαν βγει ζωντανοί από έξι ατυχήματα με το αυτοκίνητό τους πριν από τη μοιραία βραδιά της 28ης Ιουνίου του 1967, όταν η Buick τους έπεσε πάνω σε καρότσα που είχε κρυφτεί από το σύννεφο σκόνης που σήκωνε το φορτηγό που την τραβούσε.

Το αυτοκίνητο σφήνωσε κάτω από την καρότσα και οι φήμες έλεγαν ότι η Μάνσφιλντ αποκεφαλίστηκε. Ο Μπρόντι σκοτώθηκε επίσης, όπως και ο σοφέρ τους, ενώ επέζησαν τα τρία από τα πέντε της παιδιά, που ήταν στο πίσω κάθισμα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...