Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Τελευταίος χορός με εκπλήξεις!

❱❱ Δύο από τους τρεις φιναλίστ (Βαλαβάνη,Κακουριώτης) μιλούν στην «Espresso» για τον αποψινό τελικό του «Dancing»Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ηρθε η ώρα για τους τρεις φιναλίστ, Βαγγέλη Κακουριώτη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Ολγα Πηλιάκη, να χορέψουν τον πιο εντυπωσιακό χορό της ζωής τους, σ’ ένα ξεχωριστό live show γεμάτο εκπλήξεις! Απόψε, στις 21.00, τα φώτα είναι στραμμένα στον ΑΝΤ1 και τον τελικό του «Dancing with the stars», όπου η Ευαγγελία Αραβανή αφήνει για λίγο την παρουσίαση και μας δείχνει για ακόμα μία φορά το χορευτικό ταλέντο της, και ο Χάρης Χριστόπουλος κάθεται στην καρέκλα του guest κριτή.

H δοκιμασία του τελικού περιλαμβάνει τρεις χορούς. Ο πρώτος θα είναι επιλογή των τριών ζευγαριών, σε χορογραφία ballroom ή αργεντίνικο ταγκό, στην οποία έχουν ήδη δοκιμαστεί στο χορευτικό show.

Στον δεύτερο χορό θα τους απολαύσουμε σε latin χορογραφία που έχουμε δει σε προηγούμενες εμφανίσεις τους, σε νέο μουσικό κομμάτι. Μετά την ψηφοφορία του κοινού, ο διαγωνιζόμενος με τη χαμηλότερη βαθμολογία θα αποχωρήσει, ενώ οι υπόλοιποι δύο θα «μονομαχήσουν» στον τρίτο και πιο συναρπαστικό χορό τους: Θα διαγωνιστούν σε ίδιο κομμάτι, με μια freestyle χορογραφία!

Στο πλατό

Η «Espresso» επικοινώνησε με τους φιναλίστ, οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί μας τις σκέψεις τους πριν βγουν για τελευταία φορά στο πλατό. Ο άντρας διαγωνιζόμενος της παρέας Βαγγέλης Κακουριώτης, με το δυναμικό φαν κλαμπ, μας έκανε πρώτος δηλώσεις.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί έχω δουλέψει πάρα πολύ από την πρώτη ημέρα του “Dancing with the stars”. Πιστέψτε με, είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό. Είναι πολλές οι ώρες πρόβας και μεγάλη η προσπάθεια που χρειάζεται και έχω καταβάλει. Τώρα, σειρά έχει ο τελικός. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό!» μας είπε ο τραγουδιστής, ο οποίος μας έδωσε και μια γεύση για το τι πρόκειται να δούμε στην TV: «Εχουμε ετοιμάσει πολύ δυνατές χορογραφίες με τη χορογράφο μου, τη Νικολέτα Μαυρίδη, γιατί θέλουμε και είμαστε αποφασισμένοι να είμαστε οι νικητές. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει από την πρώτη ημέρα, και βέβαια για την αγάπη και τα χαμόγελα που μοιράζει σε παιδιά τα οποία τα έχουν πραγματικά ανάγκη».

Από την πλευρά της, η… αντίπαλός του Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία στην αρχή θεωρείτο outsider από κάποιους, αλλά κατάφερε να φτάσει στη μεγάλη βραδιά, δήλωσε πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη για το γεγονός.

«Μπορεί να ξεκίνησα λίγο… ελαφρά, αλλά με πολύ κόπο, κούραση και προσπάθεια, και με την καθοδήγηση που είχα από τον Παύλο, τον χορογράφο μου, καταφέραμε να φτάσουμε στον μεγάλο τελικό. Τον πρώτο στόχο μου -που ήταν η πεντάδα- τον πέτυχα, τώρα θεωρώ ότι έχω ξεπεράσει τον εαυτό μου με το να βρίσκομαι στα τρία τελευταία ζευγάρια και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη» ανέφερε η αθλητικογράφος και συμπλήρωσε: «Η αλήθεια είναι ότι έχω διπλό άγχος, αλλά προσπαθώ να το αποβάλω και να πω ότι είναι επιτυχία ακόμη και το ότι βρίσκομαι εκεί. Θα προσπαθήσω να το διαχειριστώ, να χορέψω όσο καλύτερα μπορώ και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

Η «Espresso» προσπάθησε να μιλήσει και με την τρίτη φιναλίστ, την Ολγα Πηλιάκη, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, καθώς, όπως ενημερωθήκαμε από τον ΑΝΤ1, δεν επιθυμούσε να κάνει δηλώσεις στα media πριν από τον τελικό. Σεβαστό. Αξίζει να σημειωθεί ότι αποκλειστικά το κοινό είναι αυτό που με την ψήφο του θα αναδείξει τον νικητή. Καλή επιτυχία και στους τρεις!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...