Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Και εγένετο η… Beyoncé της Ευρώπης

❱❱ Η εκπρόσωπος της Κύπρου ενθουσίασε τους συμπατριώτες της Μέρκελ με το φιδίσιο κορμί, τα αισθησιακά λικνίσματά της και το εκρηκτικό «Fuego» τηςΑπό τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η φετινή Eurovision υποκλίνεται στον σέξι… τυφώνα που ακούει στο όνομα Ελένη Φουρέιρα και οδήγησε προχθές την Κύπρο στον τελικό. Εκτοτε τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης αποθεώνουν τη γνωστή τραγουδίστρια. Τη χαρακτηρίζουν «Beyoncé της Ευρώπης» και τρελαίνονται με τα αισθησιακά κουνήματά της.

19482593

«Η Φουρέιρα είναι κάτι σαν κλώνος της Beyoncé. Η ποπ τραγουδίστρια όχι απλά μοιάζει με την Beyoncé, αλλά απέδειξε πως μπορεί εξίσου καλά να βάλει… φωτιά στη σκηνή. Η Ελένη, η οποία τραγούδησε τελευταία, “έκαψε” τα πάντα on stage» έγραψε στο ενθουσιώδες κείμενό του δημοσιογράφος της «Bild». Κι αυτό ήταν η αρχή. Το «Stern», με τη σειρά του, έγραψε… ύμνους για την εκπρόσωπο της Κύπρου, θέτοντας ωστόσο και το δίλημμα Φουρέιρα ή Netta. «Τα βλέμματα όλων μαγνήτισαν η Ελληνίδα Ελένη Φουρέιρα, που συμμετέχει με την Κύπρο, και η Netta, που συμμετέχει με το Ισραήλ. Και οι δύο γυναίκες είναι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο φαινόμενα. Η Ελένη Φουρέιρα, όπως και η Netta, είναι δυναμικές γυναίκες με αυτοπεποίθηση. Το σώμα της 31χρονης Ελληνίδας είναι ο ορισμός της τελειότητας, ενώ η ίδια το χρησιμοποιεί ως όπλο» ανέφερε δημοσίευμα, άσχετα βέβαια αν ο συντάκτης του κειμένου έκανε ένα μικρό λαθάκι, ξεχνώντας να γράψει πως η Φουρέιρα είναι από την Αλβανία!

Η προκλητική κίνηση

Η εκπρόσωπος της Κύπρου, φορώντας μια ολόσωμη φόρμα Vrettos Vrettakos, ενθουσίασε κοινό και δημοσιογράφους με το φιδίσιο κορμί, τα αισθησιακά λικνίσματα, τα φλογερά βλέμματα και το αποθεωτικό «Fuego» της! Τόσο που λίγοι φαίνεται ότι θυμούνται πια την προκλητική κίνησή της, πριν από λίγες μέρες, να σχηματίσει με τα χέρια της, παρέα με τον συμπατριώτη της Eugent Bushpepa, το εθνικιστικό σύμβολο της «Μεγάλης Αλβανίας», κάτι που θα μπορούσε κάλλιστα να της είχε στοιχίσει σε δημοτικότητα και ψήφους. Στάθηκε, όμως, τυχερή…

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ! Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη. Θα προσπαθήσω να γράψω ιστορία για την Κύπρο και να κερδίσω. Αλλά, ακόμα και αν δεν τα καταφέρω, θα είμαι χαρούμενη, γιατί η Eurovision δεν είναι μόνο για τη θέση που θα πάρεις, αλλά για τη μουσική και τα μηνύματα που στέλνει» δήλωσε η τραγουδίστρια μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Το απόλυτο φαβορί του φετινού διαγωνισμού, η «Queen Ελένη», όπως την αποκαλούν οι Εurofans, δεν άφησε ασχολίαστο τον αποκλεισμό της Ελλάδας. «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Για εμένα ήταν πολύ σημαντικό να περάσει η Ελλάδα και η Γιάννα. Την αγαπάω πάρα πολύ και ξέρω πόσο πολύ το ήθελε. Ημουν σίγουρη ότι θα περάσει. Είναι νικήτρια, δεν πρέπει να στεναχωριέται καθόλου και η Ελλάδα πρέπει να είναι πολύ περήφανη γιατί η Γιάννα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

Χαμόγελα για την τηλεθέαση

«Fuego»… και στη θεαματικότητα της δημόσιας τηλεόρασης! Ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision έδωσε στην ΕΡΤ1 ικανοποιητικά ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, καθώς άγγιξε το 22,3% στο γενικό σύνολο και το 23,9% στο δυναμικό κοινό. Η ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Την ίδια ώρα, στον Σκάι το «Survivor» στο σύνολο της προβολής του σημείωσε 24,9% και 23,4% στο δυναμικό κοινό. Στον Alpha το «Τατουάζ» συγκέντρωσε 21,2% και 19% αντίστοιχα, ενώ το «Game o f love» στον ANT1 έκανε 9,8% στο γενικό σύνολο και 8,2 στους τηλεθεατές των ηλικιών 18-54.

Τα δάκρυα της Γιάννας Τερζή 

Με μάτια κατακόκκινα από το κλάμα αποχώρησε η Γιάννα Τερζή από το Altice Arena της Λισαβόνας. Μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τη Eurovision, η τραγουδίστρια, καταβεβλημένη από την κούραση και σοκαρισμένη από το αποτέλεσμα, εγκατέλειψε το στάδιο, με τις κάμερες και τους δημοσιογράφους να περιμένουν για μία δήλωσή της. Στην έξοδό της οι Ελληνες φαν του διαγωνισμού την υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και λόγια αγάπης.

19482549

Η ίδια έκανε μεγάλη προσπάθεια να κρύψει τα δάκρυά της πίσω από αμήχανα χαμόγελα, φανερώνοντας πως δεν επιθυμούσε να κάνει δηλώσεις. Απάντησε μόνο στο ερώτημα για το τι μπορεί να πήγε λάθος. «Πού να ξέρω, πρώτη φορά ήρθα» σχολίασε πικραμένη. Μάλιστα, έφυγε από τον χώρο του διαγωνισμού ξεχωριστά από τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής. Ο δημιουργός του τραγουδιού Αρης Καλημέρης, φανερά στενοχωρημένος κι αυτός, δήλωσε πως έκλαιγε ένα τέταρτο όταν άκουσε τα αποτελέσματα. Κι εκεί αποκάλυψε πως του χρόνου, μαζί με τη Γιάννα Τερζή, θα εκπροσωπήσουν άλλη χώρα!

«Δεν θα στείλουμε πάλι τη Γιάννα. Θα γράψουμε μαζί με τη Γιάννα κομμάτι για άλλη χώρα, το έχουμε ήδη κανονίσει, αλλά δεν μπορώ να σας πω περισσότερα» ανέφερε. Πάντως, η γκάφα της διοργάνωσης να αλλάξει όνομα και φύλο στη Γιάννα Τερζή ήταν ακόμη ένα… χτύπημα για την καλλιτέχνιδα. Το λάθος έγινε στο promo-video της Ελλάδας στο κανάλι της Eurovision στο YouTube, όπου η Γιάννα Τερζή αναφέρεται ως… Yianni!

Το φόρεμα-ουράνιο τόξο της Εσθονής

Ενα είναι το φόρεμα που συζητάει από προχθές όλη η Ευρώπη. Αυτό που φόρεσε η εκπρόσωπος της Εσθονίας Elina Nechayeva στη σκηνή του Altice Arena.

Η εντυπωσιακή σοπράνο, με το τραγούδι «La Forza», έκανε τους πάντες να τρίβουν τα μάτια τους με το τεχνολογικό θαύμα που εκτυλίχθηκε πάνω στο stage κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της. Χρώματα και αφηρημένα art μοτίβα πλημμύρισαν την εξέδρα και τα επιφωνήματα του κόσμου σκέπασαν ακόμα και τη φωνή της.

19481500

Το μυστικό για τη φανταχτερή σκηνογραφία κρυβόταν στα ατελείωτα μέτρα υφάσματος του λευκού φορέματός της, που είχε τον ρόλο… καμβά! Τρεις πανάκριβοι προτζέκτορες, οι οποίοι στήθηκαν σε διαφορετικές πλευρές του σταδίου ειδικά για την εμφάνισή της, εστίασαν σε αυτό και το αποτέλεσμα υπήρξε παραμυθένιο. Μάλιστα, την εικαστική επιμέλεια είχε η διάσημη videoartist από την Εσθονία Alyona Movko.

Η ερμηνεύτρια ανέβηκε στη σκηνή με τη βοήθεια έξι τεχνικών, που κουβάλησαν στην αγκαλιά τους τα ατελείωτα μέτρα πανιών. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο τα τόπια απλώθηκαν, τεντώθηκαν και το… show άρχισε. Βέβαια, το «φόρεμα προβολής», όπως το ονόμασαν τα διεθνή πρακτορεία, δεν σχολιάστηκε από όλους θετικά.

«Την κατάπιε» έγραψαν χθες στα social media Ευρωπαίοι δημοσιογράφοι, ενώ κάποιοι θεώρησαν πως ήταν η εξέλιξη της λευκής τουαλέτας με τα χιλιάδες led φωτάκια που φόρεσε η Polina Gagarina στη Εurovision το 2015. Σημειώνεται πως το εν λόγω φόρεμα κόστισε συνολικά 65.000 ευρώ στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα της Εσθονίας, ενώ χρειάστηκε να συνδράμουν και χορηγοί.

19480453

{{-PCOUNT-}}28{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...