Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Σεισμός στο Χόλιγουντ από απόγονο του Παύλου Μελά

❱❱ Η χαρισματική δημοσιογράφος του CNN Χλόη Μελά είχε πέσει θύμα παρενόχλησης του ηθοποιού ενώ ήταν έγκυοςΤα ρίχτερ στο Χόλιγουντ συνεχίζονται μετά τις αποκαλύψεις της Ελληνοαμερικανίδας, μακρινής απογόνου του μακεδονομάχου Παύλου Μελά, για την αρρωστημένη δράση του Μόργκαν Φρίμαν! Η Χλόη Μελά ήταν ο άνθρωπος που ξεμπρόστιασε την ανάρμοστη συμπεριφορά του -μέχρι πρότινος «υπεράνω πάσας υποψίας»- χολιγουντιανού star εις βάρος σειράς γυναικών. 

Η απόγονος του Μελά, η χαρισματική δημοσιογράφος του CNN, όπως τη χαρακτηρίζουν πολλά αμερικανικά sites, δούλεψε επί έξι μήνες ακούραστα μαζί με τη συνάδελφό της Αν Πανγκ, προκειμένου να καταφέρει να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς σε βάρους του βετεράνου ηθοποιού.

11326966 676537909159611 1033400913 n

Η ίδια βέβαια δεν είχε την παραμικρή αμφιβολία ως προς την ενοχή του, καθώς είχε πέσει και η ίδια θύμα παρενόχλησης από τον 80χρονο σταρ. Για την ακρίβεια μάλιστα αυτή ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει έρευνα για το ποιόν του. Oλα ξεκίνησαν πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν η Μελά συνάντησε τον Φρίμαν για μια συνέντευξη, μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του Μάικλ Κέιν, με αφορμή την ταινία «Going in Style», στην οποία πρωταγωνιστούσε εκείνος.

Η δημοσιογράφος ήταν μάλιστα έξι μηνών έγκυος, όταν δέχτηκε προκλητικά σχόλια από τον ηθοποιό, μέρος των οποίων μάλιστα κατέγραψε με την τηλεοπτική της κάμερα. Στη διάρκεια μιας παρατεταμένης χειραψίας ο Φρίμαν ακούγεται να λέει στην εγκυμονούσα δημοσιογράφο κοιτάζοντάς την από την κορυφή ως τα νύχια τη φράση «είσαι για φάγωμα».

14533745 303454383361258 7005261280919420928 n

Οταν επέστρεψε από την άδεια μητρότητας ζήτησε από τον προϊστάμενό της στο CNN την άδεια να ερευνήσει αν ο Φρίμαν έχει συμπεριφερθεί ανάρμοστα και στο παρελθόν και, όπως αποδείχτηκε, χτύπησε «φλέβα χρυσού», καθώς ανακάλυψε ότι είχαν υπάρξει πολλές περιπτώσεις. Το ρεπορτάζ της κατέληξε με οκτώ γυναίκες να κάνουν λόγο για σεξουαλική παρενόχληση από τον Φρίμαν και οκτώ μάρτυρες να υποστηρίζουν τις καταγγελίες.

Η Χλόη Ελισάβετ Μελά, η οποία είναι απόγονος του μακεδονομάχου Παύλου Μελά, γεννήθηκε πριν από 32 χρόνια στην Ατλάντα της Τζόρτζια. Η μητέρα της Ελίζαμπεθ Μέρφι – Μέλας είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων και ο πατέρας της, Τζορτζ Μέλας, αρχιτέκτονας. Μετά την αποφοίτησή της από το πανεπιστήμιο, το 2008, εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη και ξεκίνησε να εργάζεται ως βοηθός αρχισυντάκτη στα δελτία του CNN, ασχολούμενη κυρίως με το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ. Tο 2015 έγινε το πρόσωπο της εταιρίας γυναικείων ενδυμάτων Maggy London, ενώ υπήρξε και παρουσιάστρια της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του δικτύου VH1 «The Gossip Table».

O παραμυθένιος γάμος έπειτα από ένα ραντεβού στα τυφλά με τον «γκουρού» της εστίασης

Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια η Χλόη Μελά είδε και τον εαυτό της να γίνεται «πρώτο θέμα» στις καλλιτεχνικές σελίδες των αμερικανικών media, λόγω του γάμου της με τον «γκουρού» των επιχειρήσεων εστίασης Μπράιαν Μάτσα. Το love story τους ξεκίνησε με ένα ραντεβού στα τυφλά και κορυφώθηκε μέσα σε οκτώ μήνες, όταν εκείνος της έκανε πρόταση γάμου. «Το φθινόπωρο του 2012 γνώρισα τον Μπράιαν Μάτσα, γέννημα-θρέμμα Νεοϋορκέζο και γκουρού των εστιατορίων, σε ένα ραντεβού στα τυφλά.

blogs aisle say 06chloe melas new york wedding capitale anthony vazquez photography bride groom

Καταλήξαμε να συναντηθούμε σε ένα από τα εστιατόριά του και η σπίθα άναψε αμέσως. Επειτα από τέσσερις μήνες σχέσης συγκατοικήσαμε και ύστερα από οκτώ μήνες αρραβωνιαστήκαμε. Μου έκανε πρόταση γάμου μια βροχερή καλοκαιρινή νύχτα, στις 2 Ιουλίου 2013. Γονάτισε και μου έδωσε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων.

Ανοίξαμε μια σαμπάνια, διαβάσαμε ένα γράμμα από τον αδελφό του και πήραμε τηλέφωνο τους συγγενείς και τους φίλους μας» είχε πει η ίδια. Ο γάμος τους έγινε τον Οκτώβριο του 2014, με τις φωτογραφίες από το μυστήριο και την πολυτελή δεξίωση που ακολούθησε να φιλοξενούνται στα μεγαλύτερα tabloid έντυπα. Τον Ιούλιο του 2017 το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον Λίο ντε Σέιλς Μάτσα, με τη Μελά να δηλώνει ότι θέλει πολύ να του χαρίσει σύντομα αδερφάκι.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...