Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ • Κάτι κρύβει η Φαίη!

Οι καβγάδες για την τηλεθέαση, το… αυτοκινητάκι και τα 500.000 € που αρνήθηκαν για να παίξουν σε σποτ το ζευγάρι

Βλέμμα αμήχανο, μάτια υγρά, φωνή τρεμάμενη. Τίποτα στη συμπεριφορά και την κίνηση της Φαίης Σκορδά, χθες το πρωί, δεν φανέρωνε μια γυναίκα που ήταν αποφασισμένη να χωρίσει. Μπορεί η εκπομπή της στον ΑΝΤ1 να άρχισε με χαμόγελα από την παρουσιάστρια και την τηλεοπτική παρέα της, ωστόσο αμέσως μετά όλα τα μάτια στράφηκαν προς το μέρος της, περιμένοντας κάποια δήλωση σχετική με τη… βόμβα του διαζυγίου της με τον Γιώργο Λιάγκα. «Γιατί με κοιτάτε;» ρώτησε τότε η Σκορδά, απευθυνόμενη στο πάνελ της.

4re4tse 24re4tse 1«Δεν μπορούμε να παίζουμε θέατρο και να προσποιούμαστε ότι είμαστε ευτυχισμένοι» σχολίασε η συνεργάτιδά της Σάσα Σταμάτη.

Η Φαίη, ωστόσο, επέλεξε να μη μιλήσει εκείνη τη στιγμή για τον χωρισμό της, αλλά να δώσει διάλειμμα για διαφημίσεις.

Οταν η εκπομπή συνεχίστηκε, η παρουσιάστρια βρισκόταν ήδη στο πλευρό της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. Σαν να αισθανόταν καλύτερα δίπλα στη μαγείρισσά της.

«Καταλαβαίνετε ότι είναι μια κατάσταση δύσκολη και από το πρωί έρχονται όλοι και μου κρατάνε το χέρι» άρχισε να λέει η Φαίη με φωνή που έμοιαζε έτοιμη να σπάσει από στιγμή σε στιγμή.

Μηνύματα

«Επειδή στο διάλειμμα διάβασα και τα μηνύματά σας, δεν μπορώ να το αφήσω να περάσει έτσι. Είδατε ότι κάναμε μια δήλωση από κοινού με τον Γιώργο. Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι εύκολο όλο αυτό. Κάποιοι από εσάς, από το σπίτι, το έχετε περάσει… Αλλά, όταν υπάρχουν παιδιά, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και για εμάς είναι το πιο σημαντικό. Είναι πάνω απ’ όλα. Κάνουμε τα πάντα για να είναι τα παιδιά μας καλά. Εχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Αυτή η αγάπη θα μας ενώνει για μια ολόκληρη ζωή. Δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί» συνέχισε η παρουσιάστρια.

Τα λόγια της και ο τρόπος που μιλούσε έμοιαζαν κάτι να κρύβουν. Πίσω από τις λέξεις θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται ένας άνθρωπος, ο οποίος εκείνη τη στιγμή είτε παραδεχόταν εμμέσως πως είχε σημαντικό μερίδιο ευθύνης σε αυτό το διαζύγιο είτε βρισκόταν σε συναισθηματική φόρτιση επειδή είχε ζητήσει ακόμη μια 567ue56r76uευκαιρία, που όμως δεν του δόθηκε.

Στήριγμα

Το σίγουρο είναι ότι η Φαίη θεωρεί στήριγμά της αυτή τη δύσκολη στιγμή τόσο τους συνεργάτες της όσο και τους πιστούς τηλεθεατές της.

Αυτό φάνηκε από τη συνέχεια των λεγομένων της. «Οταν ξεκινούσε η σεζόν φέτος, έλεγα: “Ευτυχώς θα πάω στην εκπομπή γιατί παίρνω πολλή αγάπη από τους συνεργάτες μου και πάρα πολλή αγάπη από εσάς. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Μακάρι κι εγώ να μπορούσα σε μια δύσκολη στιγμή σας να είμαι εκεί και να σας κρατούσα το χέρι. Από εκεί και πέρα κάνουμε μια δουλειά, είναι η φύση αυτής της εκπομπής να είναι χαρούμενη και αισιόδοξη. Η ζωή τα φέρνει έτσι αλλά το σημαντικό είναι να είμαστε γεροί και να είμαστε καλά για τα παιδιά μας. Είναι μία απόφαση ζωής που την πήραμε από κοινού. Δεν είναι κάτι χθεσινό» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη.

Ο Γιώργος Λιάγκας, από την πλευρά του, δεν έκανε χθες κάποιο σχόλιο για το διαζύγιό του στη ραδιοφωνική εκπομπή «Πρωινό στην Αθήνα», που παρουσιάζει στον σταθμό Λάμψη, έχοντας δίπλα του την Αντωνία Καλλιμούκου και τον Μιχάλη Βαμβακά.

ewqrta 2Οπως διευκρίνισε, μάλιστα, δεν είχε μείνει ξάγρυπνος το προηγούμενο βράδυ. «Εγώ, παιδιά, κοιμήθηκα εφτά ώρες, φράπα είναι αυτό το πρόσωπο» σχολίασε ο παρουσιαστής, κινούμενος σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος από την πρώην σύζυγό του.

Αρνήθηκαν 500.000€ για σποτ, γιατί δεν μπορούσαν να «παίζουν» το ζευγάρι

Οι καβγάδες για την τηλεθέαση και η αντικατάσταση του τζιπ της με ένα αυτοκινητάκι

Διαφημιστική πρόταση ύψους 500.000 ευρώ (!) από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ απέρριψαν το περασμένο καλοκαίρι η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στο κόνσεπτ του σποτ. Ο λόγος, προφανής: Δεν μπορούσαν για δύο χρόνια, βάσει του συμβολαίου, να παριστάνουν το ευτυχισμένο ζευγάρι, αφού ήδη «Ο πόλεμος των Ρόουζ» είχε ξεκινήσει! Ηταν ήδη άτυπα χωρισμένοι κι έτοιμοι για διαζύγιο.

Η περσινή τηλεοπτική σεζόν ήταν η σταγόνα που… ξεχείλισε το ποτήρι για το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, τόσο on air όσο και backstage, όπως αναφέρουν συνεργάτες της παραγωγής και του σταθμού, που τους έζησαν από κοντά και ήταν πεπεισμένοι ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μεταξύ τους. Αλλωστε και οι παρουσιαστές δεν κρύβονταν ιδιαίτερα. Δημοσιογράφοι και τεχνικοί κοιτούσαν με απορία τη Φαίη Σκορδά να καταφθάνει κάθε πρωί από το σπίτι της στη Βουλιαγμένη με το δικό της αυτοκίνητο και λίγο αργότερα τον Γιώργο Λιάγκα με το δικό του.

ewqrta 1

Η καθημερινότητα του λαμπερού ζευγαριού, που ήταν περιζήτητο από όλα τα κανάλια ύστερα από μια εξαετία μεγάλης επαγγελματικής επιτυχίας, έγινε… εφιάλτης όταν τη σεζόν 2014-2015 «εγκαταστάθηκε» απέναντί τους στην πρωινή ζώνη ο Μάρκος Σεφερλής. Δέχτηκαν ισχυρό σοκ, όταν ο ηθοποιός στην πρεμιέρα του «Mega με μία» έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 62%, ενώ κατόπιν, μέρα με τη μέρα, κέρδιζε όλο και περισσότερο το κοινό, αφήνοντας το ζευγάρι μουδιασμένο και τακτικά στη δεύτερη θέση. Το άγχος τούς «έπνιξε» και κυρίως τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του: «Είμαι πολύ “νουμεράκιας” και βλέπω τι πήγε καλά και τι όχι. Για μας που κάνουμε τηλεόραση, τα νούμερα είναι ένας μπούσουλας δουλειάς. Τα μεγαλύτερα νούμερα που έχουμε δει λοιπόν όλα αυτά τα χρόνια τα έχει κάνει ο Μάρκος». Αυτή ήταν η αρχή του τέλους για την τηλεοπτική ρουτίνα των Σκορδολιαγκαίων, οι οποίοι πλέον διαφωνούσαν συχνά ακόμη και στον «αέρα» της εκπομπής, κάτι το οποίο η Φαίη Σκορδά είχε σχολιάσει τον Ιανουάριο του 2016 στο «Ολα Πρώτη Φορά»: «Ο Γιώργος έχει ένα ακραίο χιούμορ αλλά εγώ, όταν διαφωνώ μαζί του, λέω την άποψή μου». Τότε βρήκε την ευκαιρία να αποκαλύψει στον Θέμο Αναστασιάδη ότι δεν κοιμούνται μαζί.

Πέρυσι τα Χριστούγεννα και κάτω από άκρα μυστικότητα το ζευγάρι συναντήθηκε με λογιστή, από τον οποίο ζήτησε να «χωρίσει» τα οικονομικά του, την επιμέλεια των οποίων όλα τα χρόνια του έγγαμου βίου τους είχε ο Λιάγκας, αφού στο όνομά του είχε εταιρία στην οποία έκοβαν τα τιμολόγιά τους. «Ετσι, για αρχή πέρασε το site της Φαίης Σκορδά, το faysbook.gr, στο όνομά της, ενώ φέτος υπέγραψαν διαφορετικά συμβόλαια με τον ΑΝΤ1» αποκάλυψε στενός φίλος τους. Ο ίδιος άνθρωπος υπογράμμισε στην «Espresso» ότι η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της, όταν με παρότρυνση του Γιώργου, όπως λένε οι πληροφορίες, πούλησε πριν καιρό το τζιπ της αντικαθιστώντας το με ένα 500ράκι Fiat, την ώρα που ο παρουσιαστής συνέχιζε να κυκλοφορεί με τη μαύρη σούπερ Πόρσε του! Η Φαίη παραπονιόταν συνεχώς πως το μικροσκοπικό όχημα δεν χωρούσε τα πράγματα των παιδιών και τα ψώνια, μέχρι πριν μερικές μέρες που εθεάθη στη Γλυφάδα να οδηγεί και πάλι ένα μαύρο τζιπ.

ewqrta 3

Το καλοκαίρι στην Τήνο

Οι φετινές ξεχωριστές διακοπές τους έριξαν λάδι στη φωτιά των φημών ότι το ζευγάρι είναι στα χωρίσματα. Για να καλύψουν το γεγονός ότι πέρασαν χώρια το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού εμφανίστηκαν μαζί με τα παιδιά τους στην Τήνο, αλλά δεν έμειναν στο σπίτι που διατηρούν στο νησί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο που ανήκει στον κουμπάρο τους -νονό του γιου τους Γιάννη και γνωστό γυναικολόγο- Θάνο Παράσχο, αλλά έμειναν σε ξεχωριστά δωμάτια. Η Φαίη δεν κάνει καμία αναφορά για τα προσωπικά της στη φετινή ομάδα.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...