Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

Μαύρο ρολόι για την Ελίζα

Τα… ψώνια (χωρίς απόδειξη) της υπεύθυνης Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. από πλανόδιο σε καφέ της πλατείας Κολωνακίου.

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ, fashion icon της πολιτικής σκηνής, που σε κάθε της εμφάνιση κλέβει τις εντυπώσεις με τα πανάκριβα brands, ενισχύει το… παρεμπόριο! Η γνωστή πολιτικός και δικηγόρος, που πάντα φροντίζει να ντύνεται με συνολάκια πολλών χιλιάδων ευρώ και λατρεύει τα επώνυμα αξεσουάρ, αποδεικνύεται πως δεν διστάζει να προσθέσει στην πανάκριβη συλλογή της ακόμη και προϊόντα-μαϊμού, τα οποία αγοράζει βεβαίως χωρίς απόδειξη. Ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» τη συνέλαβε μάλιστα πριν από λίγες μέρες στην καρδιά της Αθήνας, στην κοσμική περιοχή του Κολωνακίου, να ψωνίζει «επώνυμο» ρολόι-ρεπλίκα από περιπλανώμενο πωλητή. Ηταν μεσημέρι, όταν η Ελίζα Βόζεμπεργκ παρέα με μια φίλη της πέρασε το κατώφλι γνωστού bar-restaurant όπου συχνάζουν επιχειρηματίες, πολιτικοί και γενικώς η αφάν γκατέ των Αθηνών, προκειμένου να απολαύσει το γεύμα της.

Λίγα λεπτά αργότερα στο κοσμικό στέκι μπήκε κι ένας άνδρας, ιδιαίτερα γνωστός σε όσους συχνάζουν στην πλατεία, ο οποίος φημίζεται για την πραμάτεια του, αφού προσεγγίζει διάσημους και πουλά ρολόγια-απομιμήσεις διάσημων οίκων του εξωτερικού σε «συμφέρουσες τιμές». Ο πλανόδιος μόλις είδε τη γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας να κάθεται σε ένα από τα τραπέζια, την πλησίασε και κάθισε δίπλα της. Ανοιξε το ασημένιο βαλιτσάκι του και άρχισε να της δείχνει τα… καλύτερα. Από «Rolex» μέχρι ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί. Αν και το bar-restaurant ήταν γεμάτο κόσμο, η Ελίζα Βόζεμπεργκ δεν πτοήθηκε από τα αδιάκριτα βλέμματα. Δοκίμαζε το ένα ρολόι μετά το άλλο, τα θαύμαζε στο χέρι της, ενώ ζητούσε και τη συμβουλή της φίλης της. Κάποια στιγμή μπερδεύτηκε από τις εντυπωσιακές απομιμήσεις και προκειμένου να διαλέξει, φόρεσε στο χέρι της δύο ρολόγια.

Η αγοραπωλησία διήρκεσε αρκετή ώρα και τελικά η κυρία της pro bono δικηγορίας αγόρασε ένα ρολόι που την άφησε εξαιρετικά ικανοποιημένη, όπως άλλωστε μαρτυρά και το χαμόγελο στα χείλη της στις αποκλειστικές φωτογραφίες που φέρνει στο φως η «Εspresso». Το γεγονός ότι η αγορά έγινε χωρίς απόδειξη και χωρίς κανένα αποδεικτικό δεν φάνηκε να την απασχολεί καθόλου. Η Ελίζα Βόζεμπεργκ απλώς άνοιξε τη… Louis Vuitton τσάντα της και πλήρωσε το χαμηλό αντίτιμο στον πλανόδιο, πηγαίνοντας κόντρα στις δηλώσεις δεκάδων συναδέλφων της που έχουν καταδικάσει στο παρελθόν κι εξακολουθούν να καταδικάζουν την ενίσχυση του παρεμπορίου. Μιας μάστιγας που κλείνει το ένα μετά το άλλο τα καταστήματα και βγάζει στην ανεργία χιλιάδες Ελληνες πολίτες.

Με εισόδημα μόλις 13.000 ευρώ και αδυναμία στα ακριβά logo!

Το σκηνικό της «μαύρης» αγοραπωλησίας ξεσήκωσε, όπως είναι φυσικό, σούσουρο και συζητήσεις στο κοσμικό στέκι. Οσοι έγιναν μάρτυρες της αγοράς δεν μπορούσαν να μη σχολιάσουν πως μια γυναίκα, της οποίας οι ενδυματολογικές επιλογές μαρτυρούν την καλή της οικονομική κατάσταση, έφτασε στο σημείο να αγοράζει στη μαύρη αγορά ρεπλίκες! Και τότε ήταν που θυμήθηκαν το πενιχρό εισόδημα των 13.000 ευρώ, που είχε δηλώσει στη φορολογική της δήλωση, αν και η Ελίζα Βόζεμπεργκ είναι παντρεμένη με τον Κύπριο επιχειρηματία Γιάννη Βρυωνίδη και διακεκριμένη δικηγόρος. Η Ελίζα, γνωστή για τις ξεχωριστές εμφανίσεις της, προτιμά τα κομψά ταγέρ τα οποία φωτίζει με φλούο χρώματα, ακολουθώντας πάντα τις επιταγές της μόδας.

Γενικά δείχνει να αγαπάει το χρώμα και το χρησιμοποιεί για να φωτίσει τα σύνολά της, είτε πρόκειται για μια καθημερινή βόλτα είτε για κάποια κοινωνική εκδήλωση. Από τα αγαπημένα κομμάτια της πλούσιας συλλογής της είναι μια τσάντα Louis Vuitton την οποία έχει βάλει αρκετές φορές, καθώς και οι πέρλες της. Κομμάτια τα οποία δεν αποχωρίστηκε ούτε τον Μάρτιο του 2011, όταν είχε συναντηθεί με τους εργαζομένους συλλογής απορριμάτων που απεργούσαν! Μάλιστα τότε η εφημερίδα «Δημοκρατία» σε δημοσίευμά της με τίτλο «Η πριγκίπισσα Ελισάβετ με τους εργάτες σκουπιδιών» είχε αναφερθεί στις πέρλες που κοσμούσαν τον λαιμό της και το μεγάλο μαργαριτάρι στο δαχτυλίδι της, στην τσάντα Louis Vuitton και στα επώνυμα γυαλιά της, μοναδικά κομμάτια αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...