Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Τρόμος πάνω από την ΑΕΚ

Κρύβονται όλοι γιατί φοβούνται το ξέσπασμα οργής των φανατικών οπαδών.

f1s12Πέπλο τρόμου έχει «σκεπάσει» την ΑΕΚ μετά τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανθρακικό. Ηταν ένα βράδυ που θα γραφτεί ως η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του «Δικεφάλου», καθώς η Ενωση οδεύει ολοταχώς προς τη Β’ Εθνική, αφού πρέπει να συμβούν απίστευτα πράγματα ώστε να παραμείνει στη Super League. Και τώρα, παράγοντες, παίκτες, ακόμη και απλοί υπάλληλοι της ΠΑΕ βρίσκονται υπό το καθεστώς απόλυτου φόβου… Ολοι κρύβονται και τρέμουν το ξέσπασμα οργής των φανατικών οπαδών. Ακόμη και ο Ντέμης Νικολαΐδης, παρ’ ότι είναι εκτός ομάδας εδώ και τρία χρόνια, ζήτησε από τη σύζυγό του Δέσποινα Βανδή να μην ξεμυτίσει από το σπίτι τους! Μετά τη νύχτα της ντροπής για την ιστορική ομάδα το νέο σκηνικό δεν θυμίζει τίποτα από το μεγαλειώδες παρελθόν της ΑΕΚ. Τρομοκρατημένοι ποδοσφαιριστές, εξαφανισμένοι παράγοντες, κλειδαμπαρωμένοι πρώην πρόεδροι και πρώην μέτοχοι μαζί με τις οικογένειές τους και κλειστά κινητά…

Ολα ξεκίνησαν από το ντου των οπαδών προχθές στο ΟΑΚΑ. Οι Μητρόπουλος και Πετρόπουλος δεν πρόλαβαν να μπουν γρήγορα στη φυσούνα κι έφαγαν κλοτσιές και μπουνιές από κόσμο που τους πρόλαβε, ενώ χτυπήματα δέχτηκαν και οι παίκτες του Πανθρακικού. Με τη βοήθεια της αστυνομίας πάντως οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια, αλλά εκεί τα προβλήματά τους δεν τελείωσαν. Οι οπαδοί προσπαθούσαν να προσεγγίσουν τον χώρο, με δυνατούς θορύβους να ακούγονται συνεχώς, εκτοξεύοντας τα επίπεδα του φόβου στα… ουράνια και κάνοντας τις καρδιές των νεαρών (και όχι μόνο) παιδιών της ΑΕΚ να χτυπούν ασταμάτητα. Οδύνη, απόγνωση, απογοήτευση, ανησυχία για τη σωματική τους ακεραιότητα ήταν τα βασικά συναισθήματα που βίωναν εκείνα τα δραματικά λεπτά. Πόρτες χτυπούσαν δυνατά, οι ήχοι από τις πέτρες και τα χτυπήματα με σιδερολοστούς έξω από τα αποδυτήρια προκαλούσαν τρόμο, τζάμια έσπαζαν, μια απίστευτη αναταραχή. Κάποιοι νεαροί παίκτες της Ενωσης από την υπερένταση και τον φόβο έβαλαν τα κλάματα, με τους παλαιότερους να προσπαθούν να τους συνεφέρουν.

Και μέσα σε όλο αυτό τον πανικό τα τηλέφωνα δεν σταματούσαν να χτυπούν. Οι φίλοι και οι συγγενείς των ποδοσφαιριστών του «Δικεφάλου» επικοινωνούσαν προκειμένου να μάθουν αν είναι καλά οι άνθρωποί τους, μια κατάσταση που προσέδιδε ακόμη περισσότερο δράμα στην όλη δυσχερή πραγματικότητα εκείνων των λεπτών. Τηλέφωνα όμως δεν γίνονταν μονάχα από τα οικεία πρόσωπα. Δυστυχώς γίνονταν και από οργισμένους οπαδούς και μάλιστα ένας παίκτης του «Δικεφάλου» έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση το κινητό του, με όλη την ομάδα να ακούει απίστευτα ανησυχητικά πράγματα. Ο Δέλλας, αντιλαμβανόμενος πως τις απειλές αυτές που ακούστηκαν μόνο σοβαρά έπρεπε να τις πάρει, είπε στους παίκτες του ότι θα υπάρξει διήμερο ρεπό (μήπως και εκτονωθεί η κατάσταση) και ταυτόχρονα να αποφύγουν να κοιμηθούν στα σπίτια τους αυτές τις μέρες!

f5s12Οι «κιτρινόμαυροι» αναχώρησαν από το ΟΑΚΑ μετά τις 12.30 το βράδυ και αφού πρώτα η αστυνομία είχε «καθαρίσει» τον χώρο από όλους τους οπαδούς της ΑΕΚ, έτσι ώστε να μην προκύψουν ακόμη χειρότερες καταστάσεις. Και ακολούθησαν την εντολή-οδηγία του προπονητή τους, καθώς απέφυγαν να κοιμηθούν στα σπίτια τους. Οσοι είναι μάλιστα από την επαρχία έφυγαν για τα χωριά τους κι έχουν αφήσει ανοιχτό το αν θα επιστρέψουν στην προπόνηση της Τετάρτης, καθ’ ότι φοβούνται για τη σωματική τους ακεραιότητα. Οι ποδοσφαιριστές βέβαια δεν ήταν οι μόνοι που δέχτηκαν απειλές εκείνες τις ώρες. Και οι διοικητικοί βίωσαν τα ίδια. Οργανωμένοι βρέθηκαν στα επίσημα του ΟΑΚΑ και γύρω στο 60′ της αναμέτρησης άρχισαν να βρίζουν τους Δημητρέλο και Μπρουσιανό, με αποτέλεσμα πρόεδρος και αντιπρόεδρος να χρειαστεί να φυγαδευτούν και να φύγουν άμεσα από το γήπεδο, έτσι ώστε να γλιτώσουν από την οργή των επικριτών τους!

Απειλή πάντως ένιωσε το βράδυ της Κυριακής και ένας πρώην πρόεδρος του «Δικεφάλου», ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος ζήτησε από τη σύντροφό του Δέσποινα Βανδή να ακυρώσει την παρουσία της σε νυχτερινό κέντρο. Είχε προγραμματίσει να βρίσκεται στο «Ακρωτήρι» στο πάρτι της εταιρείας του Χάρη Σιανίδη, όπου guest καλεσμένη του ήταν το πασίγνωστο μοντέλο Ιρίνα Σάικ, αλλά έπειτα από την αγωνιώδη υπόδειξη του συντρόφου της, ο οποίος δέχτηκε σχετικές υποδείξεις και από την αστυνομία, έμεινε… κλειδαμπαρωμένη στο σπίτι μαζί με την οικογένειά της. Ο Ντέμης ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος καθώς εδώ και καιρό δέχεται κι εκείνος απειλητικά μηνύματα από διάφορους στο περιβάλλον της ΑΕΚ, ο οποίοι εξακολουθούν να πιστεύουν πως εκείνος είναι ο βασικός υπαίτιος για ό,τι συμβαίνει σήμερα στην αγαπημένη τους ομάδα…

Τέλος, αναστατωμένος ήταν χθες και ο πρώην μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» Πέτρος Παππάς. Επέλεξε να μη βγει από το σπίτι του για προληπτικούς λόγους, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν έχει γίνει δύο φορές ντου στα γραφεία του από τους οργανωμένους, οι οποίοι θεωρούν κι εκείνον βασικό υπεύθυνο για το κατάντημα της ΑΕΚ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ  


f3s12Ψυχή δεν πάτησε στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα

Ψυχή δεν πάτησε χθες στα Σπάτα, ούτε καν οι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ! Οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό και προτίμησαν να αποσυρθούν από τον φόβο των… Ιουδαίων στα χωριά τους ή σε σπίτια φίλων. Φυσικά, ούτε εκείνοι που κάνουν αποθεραπείες σκέφτηκαν να δοκιμάσουν να βρεθούν στον χώρο. Αλλωστε και η αστυνομία είχε δώσει σχετική οδηγία στους ανθρώπους του «Δικεφάλου», καθώς εκτιμούσε πως υπήρχε σοβαρότατος κίνδυνος παρουσίας εκεί εξοργισμένων οπαδών, οι οποίοι θα επιχειρούσαν να επιτεθούν σε όποιον παράγοντα, παίκτη ή μέλος του προπονητικού επιτελείου αντίκριζαν! Ετσι, μονάχα κάποιοι συγγενείς και φίλοι των ανθρώπων της Ενωσης πήγαν εκεί για να πάρουν προσωπικά τους αντικείμενα και κάποια αυτοκίνητα που παρέμεναν παρκαρισμένα στο προπονητικό κέντρο. Αξίζει να σημειώσουμε πως η αστυνομία έχει συμβουλεύσει όλους τους εμπλεκομένους να αποφεύγουν αυτές τις μέρες τις δημόσιες εμφανίσεις, καθ’ ότι κρίνει πως ο κίνδυνος να συμβούν άσχημα πράγματα είναι τεράστιος! Στα Σπάτα χθες δεν βρέθηκαν ούτε υπάλληλοι, έπειτα από σχετική οδηγία της διοίκησης. Το μεγάλο ερώτημα πλέον είναι πότε θα γυρίσουν στις εργασίες τους όλοι. Οι παίκτες έχουν ραντεβού για αύριο, αλλά κάποιοι δεν επιθυμούν να πάνε, πόσο μάλλον μετά τα όσα βίωσαν με τον Φουρτάδο και το κυνηγητό του από εξαγριωμένους οργανωμένους πριν από λίγες εβδομάδες. Με απλά λόγια, οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν πάρει το μήνυμα από εκείνο το συμβάν και ξέρουν πλέον ότι οι οπαδοί δεν… παίζουν. Η οργή είναι μεγάλη και γι’ αυτό φοβούνται ξεκάθαρα για τη σωματική τους ακεραιτότητα. Αγνωστο το πότε και αν θα επιστρέψουν και οι απλήρωτοι υπάλληλοι της ΠΑΕ, που κι εκείνοι με τη σειρά τους είναι ιδιαίτερα φοβισμένοι.

Γ. ΜΑΡ. – Θ. ΠΑΝΟΥ


Στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος ο Δημητρέλος

Στο νοσοκομείο βρίσκεται από χθες ο Ανδρέας Δημητρέλος, λόγω οξύ πόνου που ένιωσε στην καρδιά του! Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου», ο οποίος αποχώρησε χθες από το ΟΑΚΑ κυνηγημένος από τους οπαδούς, ένιωσε έντονη αδιαθεσία τις πρώτες πρωινές ώρες και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξέταση στεφανιογραφίας. Είναι προφανές πως η ένταση των τελευταίων ωρών στην ΑΕΚ του δημιούργησε το πρόβλημα αυτό. Θυμίζουμε εξάλλου πως το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος της Ενωσης είχε βιώσει το πρώτο οπαδικό «ηλεκτροσόκ», όταν πήγε σε νυχτερινό κέντρο για να διασκεδάσει μαζί με την παρέα του, αλλά εκεί -για κακή του τύχη- ήταν τα μέλη του «Πατήσια κλαμπ», τα οποία πραγματοποιούσαν τον ετήσιο χορό τους! Βλέποντάς τον τα παιδιά και γνωρίζοντας πως την Κυριακή η αγαπημένη τους ομάδα έδινε τον αγώνα ζωής ή θανάτου με τον Πανθρακικό, την… έπεσαν στον Δημητρέλο και τον ανάγκασαν να φύγει από το μαγαζί! «Η ΑΕΚ βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη Β’ Εθνική κι εσύ έρχεσαι στα μπουζούκια; Διαλύσατε την ΑΕΚ και ακόμη δεν σας καίγεται καρφί;» ήταν κάποιες από τις ατάκες που άκουσε και αντιλαμβανόμενος πως ήταν ζήτημα χρόνου να ξεφύγει η κατάσταση, ο Δημητρέλος έντρομος αποχώρησε γρήγορα-γρήγορα με την παρέα του. Οσο για τον αντιπρόεδρο Μπρουσιανό, που κι εκείνος φυγαδεύτηκε από το ΟΑΚΑ την Κυριακή; Ηταν εξαφανισμένος χθες και απέφυγε φυσικά να πάει στα Σπάτα…


Επιασε δουλειά ο σούπερ κοριός

«Κόκκινος συναγερμός» έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς παίρνονται έκτακτα μέτρα ασφαλείας για τη φύλαξη ανθρώπων της ΑΕΚ, που πιθανώς να αποτελούν στόχο των θερμόαιμων οπαδών. Η αστυνομία περιμένει ότι οι επόμενες μέρες θα είναι «εφιαλτικές» για παράγοντες, παίκτες, αλλά και γενικότερα εμπλεκομένους με την Ενωση. Η ΕΛ.ΑΣ. και τα αρμόδια τμήματα ήδη από χθες έχουν αρχίσει τη συλλογή πληροφοριών χρησιμοποιώντας και τον σούπερ κοριό, ενώ ο σχεδιασμός της επιχείρησης συμπεριλαμβάνει κι ενισχυμένα μέτρα περιφρούρησης ατόμων της «κιτρινόμαυρης» ομάδας, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή επικινδυνότητας. Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από υψηλά ιστάμενους στις αρμόδιες υπηρεσίες, η αστυνομία που παρακολουθεί διακριτικά τις κινήσεις των οπαδών και των συνδέσμων, εκτιμώντας ότι μέσα στις επόμενες μέρες ελλοχεύει ο κίνδυνος να «στοχοποιηθούν» συγκεκριμένα άτομα. Ο σούπερ κοριός έχει στήσει «αφτιά» καταγράφοντας τηλεφωνικές συνομιλίες, ενώ ήδη στα σπίτια παικτών, παραγόντων και εμπλεκομένων, που θεωρούνται πιθανοί βασικοί στόχοι, υπάρχει εμφανής αστυνομική φύλαξη, με συνεχείς ενισχυμένες περιπολίες, ώστε η «περιφρούρηση» να λειτουργήσει ανασταλτικά σε πιθανές σκέψεις οπαδών για επιθέσεις.

Θ. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....