Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

Η Τσίλα και ο δράκος

Παιδάκι από το στενό περιβάλλον της γνωστής show woman στα χέρια του κτήνους- Πώς τα εξανάγκαζε να κλέβουν χρυσαφικά από τα ίδια τους τα σπίτια

Σοκ και ανατριχίλα προκάλεσαν στη «μαύρη γαζέλα» της εγχώριας showbiz, την πολυτάλαντη Τσίλα, οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη δράση του αδίστακτου «δράκου των Πετραλώνων». Κι αυτό γιατί ένα από τα δεκάδες ανήλικα κοριτσάκια που έπεσαν θύματα του 40χρονου ανήκει στο στενό οικογενειακό της περιβάλλον! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», ο εφιάλτης για το 12χρονο σήμερα παιδί ξεκίνησε στις 2.30 το μεσημέρι της 11ης Μαΐου του 2012. Τότε, η μικρή κατέφυγε έντρομη στη μητέρα της και της αποκάλυψε ότι ένας άγνωστος άνδρας που φορούσε κράνος και είπε ότι ήταν αστυνομικός μπήκε μαζί της στην πολυκατοικία όπου κατοικεί -στο κέντρο της Αθήνας- και την πλησίασε με την πρόφαση ότι διενεργεί έρευνα για κλοπή και ναρκωτικά.

Οπως όμως κατέθεσε αργότερα η ανήλικη μαθήτρια στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ο άγνωστος τότε άνδρας κατάφερε να την ακινητοποιήσει και στη συνέχεια να προβεί σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της. Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας το παιδί σε άθλια κατάσταση! Με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει, η μικρή κατάφερε να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος όπου διαμένει και με λυγμούς να εξιστορήσει στη μητέρα της τις τρομακτικές στιγμές που έζησε. Το σοκ για όλη την οικογένεια ήταν απίστευτο. Η μητέρα, αφού κατάφερε να ηρεμήσει το αγγελούδι της, προσέφυγε στις διωκτικές αρχές και κατήγγειλε το περιστατικό που σημάδεψε για πάντα τις ψυχές και των δύο. Ακόμη και σήμερα, που ο 40χρονος συνελήφθη και βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, μητέρα και -κυρίως- κόρη τρέμουν ακόμη και να βγουν από το σπίτι τους.

2g9987o5j7

Το θράσος και την κυνικότητα που διακατέχουν τον 40χρονο Στέλιο Γ. μαρτυρά το γεγονός ότι δεν δίσταζε να «χτυπά» ακόμη και δίπλα από το σπίτι του, πολύ κοντά στην πολυκατοικία όπου κατοικούσε μαζί με τη σύζυγο και τον 18χρονο γιο του, οι οποίοι «πάγωσαν» όταν πληροφορήθηκαν τα φρικτά εγκλήματά του απέναντι σε παιδικές ψυχές και δεν θέλουν να τον ξαναδούν στα μάτια τους! Επιθέσεις του έχουν καταγραφεί στα Ανω Πετράλωνα, στην Καλλιθέα και τον Νέο Κόσμο. Ωστόσο, στη γειτονιά του κανείς δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό. Τον περιγράφουν ως απόμακρο και διαρκώς σκεπτικό γείτονα που, όταν συναντούσε κάποιον από τους ενοίκους της πολυκατοικίας του, «πετούσε» απλώς ένα «καλημέρα» κι έπειτα έφευγε βιαστικός. Ωστόσο, συχνά πυκνά οι έντονοι καβγάδες που είχε με τη σύζυγό του σήκωναν στο πόδι ολόκληρη τη γειτονιά.

Η είδηση της σύλληψής του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο σπίτι του. Η σύζυγός του, με την οποία ζούσε μαζί τα τελευταία είκοσι χρόνια, υποστήριξε σε δηλώσεις της ότι δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, καθώς είχε πειστεί από τον ισχυρισμό του στην προηγούμενη σύλληψή του ότι είχε πέσει θύμα… πλεκτάνης! «Για εμένα τελείωσε, δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί του. Είμαι σοκαρισμένη, δεν γνώριζα για όλα αυτά που έκανε. Το Σάββατο ήρθε η Αστυνομία και τον συνέλαβαν» είπε χαρακτηριστικά η σύζυγος του 40χρονου και πρόσθεσε: «Εχουμε ένα παιδί μαζί. Δεν γνώριζε τίποτα, τώρα όμως ξέρει τα πάντα για τον πατέρα του και έχει σοκαριστεί».

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ, ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ


Εφιαλτικές στιγμές μέσα στο σπίτι τους

Δεν έχει τελειωμό ο αριθμός των ανήλικων κοριτσιών που υπέστησαν ανεπανόρθωτα ψυχικά τραύματα στα χέρια του «δράκου». Στο «μικροσκόπιο» του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής έχουν μπει άλλες τριάντα περιπτώσεις άγριας σεξουαλικής κακοποίησης, οι οποίες έγιναν τα τελευταία χρόνια, και όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ήταν έργο του απάνθρωπου παιδεραστή που συμπλήρωσε πριν από πέντε μέρες τα σαράντα του χρόνια. Πρόκειται για περιπτώσεις που έχουν καταγγελθεί από το 2008 μέχρι και το 2013, όταν δηλαδή ο 40χρονος διανομέας τροφίμων και πατέρας ενός παιδιού έριχνε τα δίχτυα του έξω από τα σχολεία, αναζητώντας θύματα προκειμένου να… χορτάσει τις αρρωστημένες ορέξεις του. Μάλιστα, τρία από τα θύματά του -όλα 11χρονα κορίτσια τα οποία ακολούθησε από τα σχολεία τους- δεν δίστασε και να τα ληστέψει την ώρα που σφάδαζαν από τους πόνους και τον τρόμο!

Στο διαβιβαστικό που έστειλε η Ασφάλεια στον εισαγγελέα περιγράφεται πώς το ανθρωπόμορφο τέρας, αφού ολοκλήρωσε το αποτρόπαιο έργο του στα κορμάκια των ανυπεράσπιστων μαθητριών, άρπαξε το χαρτζιλίκι τους και ό,τι πολύτιμο είχαν στα σπίτια τους! Οι δύο πρώτες περιπτώσεις συνέβησαν στο κέντρο της Αθήνας και η τρίτη στα Πατήσια: «Οπως καταγγέλθηκε στην Υπηρεσία μας από την ανήλικη Μ.Ε. ότι την 13.00 τις 09-10-2008 άγνωστος άνδρας, φορώντας κράνος, εισερχόμενος μαζί της στην πολυκατοικία όπου διαμένει, στην οδό Α… αριθμ. …, προσποιούμενος τον αστυνομικό, με την πρόφαση ότι διενεργεί έρευνα για ναρκωτικά, την οδήγησε στην οικία της στον τέταρτο όροφο αυτής και την εξανάγκασε να υποστεί ασελγείς πράξεις. Επίσης με τη χρήση ψυχολογικής βίας εξανάγκασε την ανήλικη να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ»! «…Ακολούθησε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει επί της οδού …, καθώς επέστρεφε από το … Δημοτικό Σχολείο και προσποιούμενος τον αστυνομικό, εισήλθε εντός του διαμερίσματός της και ενήργησε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Επίσης με τη χρήση ψυχολογικής βίας εξανάγκασε την ανήλικη να του παραδώσει μέσα από την οικία της δύο χρυσά δαχτυλίδια και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ». «…Προσποιούμενος τον αστυνομικό, ζήτησε από την ανήλικη να διενεργήσει επ’ αυτής σωματική έρευνα, οδηγώντας τη στον διάδρομο του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας, όπου διενήργησε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Επίσης με τη χρήση ψυχολογικής βίας εξανάγκασε την ανήλικη να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των δέκα ευρώ».

Ο 40χρονος «δράκος» πίστευε ότι είχε πάρει όλα τα μέτρα ώστε να μην εντοπιστεί ποτέ και να συνεχίζει ανενόχλητος να εξαθλιώνει αθώες παιδικές ψυχούλες. Ισως δεν φανταζόταν ότι θα τον πρόδιδε το γενετικό υλικό που άφηνε σαν σφραγίδα στα εσώρουχα των άτυχων κοριτσιών, όταν έφτανε στην κορύφωση! Αυτό το γενετικό υλικό ήταν που «έδεσε» το κατηγορητήριο εις βάρος του, πέρα από κάθε αμφισβήτηση. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανηλίκων παρέλαβαν με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών των παιδιών που μαρτύρησαν στα χέρια του 40χρονου τα εσώρουχα που φορούσαν και τα έστειλαν στα εργαστήρια DNA της ΕΛ.ΑΣ. Το βιολογικό υλικό ταυτίστηκε με αυτό του Στέλιου Γ. σε όλες τις περιπτώσεις. Η ίδια σύγκριση με το δείγμα DNA που ελήφθη από το σάλιο του 40χρονου κούριερ γίνεται τώρα και για τις τριάντα περιπτώσεις που ερευνώνται, τουλάχιστον σε όσες από αυτές τα τοπικά αστυνομικά τμήματα έχουν κρατήσει ως πειστήρια τα εσώρουχα των θυμάτων!

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ


«Είναι τέρας, να τον βάλουν για πάντα στη φυλακή»

Την παραδειγματική τιμωρία του «δράκου των σχολείων» ζητεί μιλώντας στην «Εspresso» η Τσίλα. «Θα ήθελα αυτός ο άνθρωπος -αν μπορώ να τον αποκαλέσω έτσι, γιατί πρόκειται για ένα… τέρας- να μπει στη φυλακή και οι γονείς των παιδιών που έχουν υποστεί τη βρομερή πράξη του να κάνουν ό,τι μπορούν για να φυλακιστεί για πάντα. Εγώ θα σταθώ δίπλα τους. Τέτοια άτομα δεν πρέπει να κυκλοφορούν έξω. Οταν αυτού του είδους οι εγκληματίες φυλακίζονται και δεν παραμένουν τελικά στη φυλακή, κάνουν τα ίδια».

Η Τσίλα απέφυγε να πει πολλά για το κοριτσάκι που ανήκει στον οικογενειακό της κύκλο, σεβόμενη την τρυφερή του ηλικία και επειδή δεν θα ήθελε να επιβαρύνει την ήδη άσχημη ψυχολογία της. Τόνισε όμως ότι είναι ένα παιδάκι που το γνωρίζει καλά, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο περιβάλλον του, αλλά απέφυγε να επεκταθεί στο θέμα, λόγω της ιδιαίτερης φύσης του.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ


Ανατριχίλα στο Αργος για 68χρονο σάτυρο

«Σάτυρος ασέλγησε στα παιδιά μας!» Αυτό κατήγγειλαν στην Αστυνομία, με φωνή που έτρεμε από το σοκ και την οργή, οι γονείς δύο παιδιών από το Αργος, οι οποίοι προχώρησαν σε μήνυση εναντίον του. Οι γονείς κατηγορούν έναν 68χρονο κάτοικο του Αργους για δύο κακουργηματικές πράξεις, της αποπλάνησης και της ασέλγειας σε ανηλίκους αντί αμοιβής. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο κατηγορούμενος είναι γείτονας των δύο οικογενειών και  τα θύματα είναι δύο παιδιά ηλικίας 11 και 10 χρόνων, τα οποία ήδη εξετάστηκαν από παιδοψυχολόγο. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και πρόκειται να σχηματιστεί δικογραφία, η οποία τις επόμενες ώρες θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, ενώ είναι ζήτημα ημερών να εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψη του σατύρου.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...