Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Σοκ με τον θείο τον γιατρό

Μαιευτήρας ασελγούσε στη 15χρονη κόρη της αδελφής του!

Σοκ στους ιατρικούς κύκλους της Αθήνας προκαλεί η αποκάλυψη ότι γνωστός γιατρός που εργάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα μαιευτήρια της πρωτεύουσας κατηγορείται πως ασελγούσε κατ’ επανάληψη στη 15χρονη κόρη της αδελφής του, η οποία του εμπιστευόταν τη φύλαξή της κατά το διάστημα της απουσίας της! Ηδη ο 44χρονος μαιευτήρας κρίθηκε προφυλακιστέος και πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Τρικάλων.

Η ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το 15χρονο κορίτσι, μη αντέχοντας άλλο τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του ίδιου της του θείου και αδελφού της μητέρας του, κατήγγειλε τα πάντα στους γονείς του.

Επί ένα χρόνο

Οπως είπε, όλα άρχισαν πριν από περίπου ένα χρόνο, καθώς η αδελφή του μαιευτήρα αναγκάστηκε να ταξιδεύει συχνά εκτός Αθηνών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στο πρόσωπο του πιο στενού συγγενούς της και διακεκριμένου επιστήμονα η άτυχη γυναίκα πίστευε πως είχε βρει έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης για να είναι ασφαλές το παιδί της! Ωστόσο ο 44χρονος μαιευτήρας πρόδωσε την εμπιστοσύνη της αδελφής του… Υπό συνθήκες που δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη πλήρως, φέρεται ότι άρχισε σταδιακά να ασελγεί εις βάρος της ανήλικης ανιψιάς του, πράγμα που έγινε τουλάχιστον τρεις φορές όταν η αδελφή του βρισκόταν εκτός Αθηνών! Κάθε φορά που η 15χρονη μαθήτρια διανυκτέρευε μαζί του στο σπίτι του ή στο δικό της, την υποχρέωνε να υφίσταται τις αρρωστημένες ορέξεις του στάζοντας δηλητήριο στην ψυχή της!

Η καταγγελία

Πριν από περίπου δέκα ημέρες ο κόμπος έφτασε στο χτένι για τη 15χρονη που, παρά τις απειλές που δέχονταν από τον θείο της, αποφάσισε να αποκαλύψει στη μητέρα της τον εφιάλτη που βίωνε. Η γυναίκα υπέστη ισχυρό σοκ στο άκουσμα των φρικτών αποκαλύψεων από το παιδί της! Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η κόρη της ζούσε την κόλαση στα χέρια του αδελφού της, ο οποίος είχε αναλάβει την υποχρέωση να την προστατεύει. Εντρομη, η μητέρα απευθύνθηκε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και κατήγγειλε τον μαιευτήρα για τον βιασμό της κόρης της.

«Συναίνεση»

Εις βάρος του 44χρονου σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της ασέλγειας εις βάρος ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, της ασέλγειας εις βάρος συγγενικού προσώπου κατ’ εξακολούθηση, της αιμομιξίας και της αποπλάνησης ανηλίκου. Ο ίδιος ο μαιευτήρας ισχυρίστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκε, πως ό,τι έκανε το έκανε με τη συναίνεση της 15χρονης ανιψιάς του! Τα ίδια επανέλαβε και στον ανακριτή, στον οποίο οδηγήθηκε χθες προκειμένου να απολογηθεί. Εκείνος, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, τον έκρινε προφυλακιστέο και μετήχθη άμεσα στις φυλακές Τρικάλων.

Το ενοχοποιητικό γενετικό υλικό στο σπίτι της μικρής

Ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας πήγαν στο σπίτι της 15χρονης και συνέλεξαν το γενετικό υλικό που βρήκαν σε ένα σεντόνι, πάνω στο οποίο η μικρή δήλωσε ότι ο 44χρονος θείος της την είχε υποχρεώσει σε ερωτική πράξη. Μάλιστα ανακάλυψαν DNA ακόμη και πάνω στο αγαπημένο αρκουδάκι της ανήλικης! Ταυτόχρονα άλλοι αστυνομικοί του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας πήγαν στο ιατρείο του 44χρονου και τον προσήγαγαν στην Ασφάλεια, όπου με απόφαση του εισαγγελέα, ο οποίος είχε ενημερωθεί για τη σοβαρότητα της υπόθεσης, υποβλήθηκε σε λήψη δείγματος γενετικού υλικού.

Οι ειδικοί των εργαστηρίων DNA της ΕΛ.ΑΣ. συνέκριναν το γενετικό υλικό που βρήκαν στο σεντόνι και το αρκουδάκι με το δείγμα που πήραν από τον 44χρονο. Η εξέταση έδειξε αυτό που από την αρχή υποστήριζε η 15χρονη: και στα δύο δείγματα ταυτοποιήθηκε ο γενετικός κώδικας του μαιευτήρα!

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...