Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Υπάρχουν άγγελοι

Ο άγνωστος θαυμαστής που έδωσε 7.000 ευρώ στην Καίτη Φίνου και εξαφανίστηκε!

Εφτασε ώς το χείλος του γκρεμού, όμως ο «φύλακας-άγγελός» της εμφανίστηκε από το πουθενά, της έδωσε το χέρι του και την έβγαλε από τα δύσκολα! Η Καίτη Φίνου αποκαλύπτει για πρώτη φορά στην «Espresso» πως την περίοδο που είχε βάλει λουκέτο στο κομμωτήριό της, αφού οι δουλειές δεν πηγαίναν καλά και χρωστούσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, εμφανίστηκε στη ζωή της ένας άγνωστος θαυμαστής της ο οποίος της πρόσφερε φάκελο με 7.000 ευρώ και στη συνέχεια… εξαφανίστηκε.

Η σεξοβόμβα της δεκαετίας του ’80 είχε ανοίξει πριν από καιρό την καρδιά της στην «Espresso» και είχε εξομολογηθεί στην εφημερίδα μας τις δραματικές στιγμές που ζούσε όταν το «Σαλόνι Ομορφιάς» που με κόπο είχε δημιουργήσει και λειτουργούσε στην Κυψέλη την είχε φέρει σε μεγάλο οικονομικό αδιέξοδο. «Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν καλά, χρεώθηκα για να τα βγάλω πέρα και βρέθηκα σε αδιέξοδο. Εκανα λάθη σε αγορές, συνεργάτες. Μόνο αν γίνει ένα θαύμα και βρω οκτώ χιλιάδες ευρώ για να καλύψω τα επείγοντα χρέη, θα κατορθώσω να το κρατήσω», είχε εξομολογηθεί  τότε πικραμένη στην «Εspresso». Τελικά, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, έγινε το μεγάλο θαύμα που περίμενε. «Λίγο καιρό μετά τη δημοσίευση των οικονομικών προβλημάτων μου», μας λέει σήμερα, «έλαβα ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο κύριο ο οποίος μου δήλωσε ότι είναι θαυμαστής μου. Μου ζητούσε να τον συναντήσω, λέγοντάς μου πως το τηλεφώνημά του δεν ήταν φάρσα και ότι, πραγματικά, ήθελε να με βοηθήσει. Κλείσαμε ραντεβού για την επομένη στην είσοδο γνωστού πολυκαταστήματος στην πλατεία της Ομόνοιας. Ο άνθρωπος αυτός -που ήταν μεταξύ τριάντα πέντε και σαράντα χρόνων- μου έδωσε ένα φάκελο λέγοντας μου: “Ελπίζω με αυτό να βοηθηθείς”. Πριν προλάβω να τον ανοίξω, είχε φύγει σχεδόν τρέχοντας και από τότε δεν τον είδα ξανά, ούτε με πήρε τηλέφωνο. Οταν άνοιξα τον φάκελο έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Είχε βάλει μέσα 7.000 ευρώ, χρήματα που χρειαζόμουν για να ανασάνω λιγάκι οικονομικά». Η Καίτη Φίνου νιώθει μεγάλη ευγνωμοσύνη για τον άγνωστο θαυμαστή- φύλακα άγγελό της που της έδωσε το… φιλί της ζωής και, όπως λέει, ένα ευχαριστώ γι’ αυτό που έκανε είναι πολύ λίγο.

Το δράμα με την αδερφή της

Στο μεταξύ, οι αντιξοότητες συνεχίζονται για τη σταρ των βιντεοταινιών του ’80: πριν από λίγο καιρό η Καίτη Φίνου έκανε έκκληση στους φίλους της, μέσω του twitter, να προσφέρουν αίμα για λογαριασμό της αδερφής της η οποία επρόκειτο να χειρουργηθεί. Μιλάμε για τη μικρότερη από τις δύο αδερφές της ηθοποιού, τη Γιαννούλα, η οποία πάσχει από καρκίνο των ωοθηκών, ασθένεια που φαίνεται πως είναι κληρονομική στην οικογένειά τους, αφού τόσο η μητέρα τους όσο και η θεία τους «έφυγαν» από τη ζωή χτυπημένες από την εν λόγω νόσο. «Στην οικογένειά μας υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα, όπως συμβαίνει με την Αντζελίνα Τζολί και με πολλές άλλες γυναίκες στο κόσμο» εξομολογείται η Καίτη και συμπληρώνει: «Εύχομαι η αδερφούλα μου να γίνει εντελώς καλά. Εγώ δεν θα δίσταζα να κάνω προληπτική αφαίρεση στήθους και γεννητικών οργάνων, όπως έκανε η Τζολί αλλά κι άλλες γυναίκες οι οποίες λόγω κληρονομικότητας βρίσκονται στις ομάδες υψηλού κινδύνου. Προηγείται όμως ο γενετικός έλεγχος που πρέπει να γίνει, ωστόσο αυτή την περίοδο η οικονομική μου κατάσταση δεν μου το επιτρέπει. Μακάρι να μπορέσω κάποια στιγμή στο μέλλον να συγκεντρώσω τα χρήματα και να το κάνω». Πάντως, η Καίτη βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της αδερφής της και μάλιστα πριν από λίγες μέρες «ανέβασε» φωτογραφία της στο twitter γράφοντας: «Αγάπη μου όμορφη. Σε βλέπω και σε θαυμάζω για το χαμόγελο ζωής που δίνεις σε όλους εμάς που είμαστε κοντά σου. Σ’ ευχαριστώ».

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...