Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Η αγωνία της Τζένης Βάνου

Το δύσκολο χειρουργείο στον λάρυγγα και η αναμονή για τη βιοψία.

Νέο χτύπημα για την Τζένη Βάνου! Αυτή τη φορά το πρόβλημά της δεν είναι οικονομικό, αλλά έχει να κάνει με την υγεία της. Η δημοφιλής τραγουδίστρια εδώ και μία εβδομάδα νοσηλεύεται σε γνωστό ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου υπεβλήθη σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από τον λάρυγγα.

Τον τελευταίο καιρό η Τζένη Βάνου αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στον λαιμό της (δεν μπορούσε να καταπιεί) και επισκέφθηκε ωτορινολαρυγγολόγο για να δει τι συμβαίνει. Ο γιατρός διαπίστωσε την ύπαρξη όγκου στον λάρυγγα και της συνέστησε έναν ειδικό χειρουργό για να κάνει την επέμβαση. Η επίσκεψη της τραγουδίστριας στο ιατρείο του γιατρού -που θεωρείται από τους καλύτερους σε αφαιρέσεις όγκων στην περιοχή του λαιμού- αναπτέρωσε το πεσμένο ηθικό της, αφού πήρε τη διαβεβαίωσή πως «το πρόβλημά της είναι μεν σοβαρό, αλλά μπορεί να αντιμετωπιστεί με το χειρουργείο».

Πράγματι, το περασμένο Σάββατο η Τζένη Βάνου χειρουργήθηκε με τη μέθοδο του λέιζερ. Η εγχείρησή της διήρκεσε πέντε ώρες και, όπως μάθαμε από το στενό της περιβάλλον, όλα πήγαν καλά. «Ευτυχώς, η Τζένη έπεσε σε καλά χέρια και το πιο σημαντικό είναι ότι ο όγκος που της παρουσιάστηκε δεν είναι μεταστατικός», λέει καλά πληροφορημένη πηγή και συμπληρώνει: «Από τις πρώτες κιόλας μέρες η Τζένη άρχισε να μιλάει και μάλλον στο τέλος της εβδομάδας θα πάρει εξιτήριο». Σε αυτές τις δύσκολες ώρες η τραγουδίστρια έχει στο πλευρό της την κόρη της Αθηνά και τον γιο της Μιχάλη, ενώ από τους συναδέλφους της μόνο ο Τέρης Χρυσός την επισκέφθηκε για να της ευχηθεί περαστικά.

Η αλήθεια είναι πως το πρόβλημα της ασθένειάς της είναι ένα ακόμη γερό χαστούκι για την τραγουδίστρια, που τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί να… σηκώσει κεφάλι. Να θυμίσουμε ότι πούλησε ακόμα και το σπίτι της και επένδυσε ό,τι είχε και δεν είχε σε ένα μίνι μάρκετ, προκειμένου να βγάζει τα προς το ζην αυτή και ο γιος της. Ομως τρία χρόνια αργότερα η μεγάλη κυρία του τραγουδιού αναγκάστηκε να βάλει λουκέτο στην οικογενειακή αυτή επιχείρηση, αφού τα έσοδα δεν κάλυπταν ούτε τις πάγιες ανάγκες της. Εκείνη την περίοδο η Τζένη Βάνου είχε μιλήσει στην «Espresso» τονίζοντας ότι έχει περάσει στη ζωή της τόσα πολλά που λίγοι έχουν περάσει, αλλά στο τέλος πάντα ο Θεός τη βοηθάει.

Με έξοδα νοσοκομείου και γιατρών η επέμβαση

Σύμφωνα με όσα μας αποκάλυψε δικός της άνθρωπος, κι αυτή τη φορά -με την ασθένειά της- «έγινε ένα μεγάλο θαύμα», αφού η τραγουδίστρια (που πλέον ζει μόνο από μία τιμητική σύνταξη και με την ασφάλεια του EOΠΥΥ) δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει το μεγάλο κόστος της νοσηλείας της στο συγκεκριμένο ιδιωτικό θεραπευτήριο. Ο θεός όμως έβαλε και πάλι το χέρι του και οι αρμόδιοι (γιατροί και διοίκηση) του εν λόγω νοσοκομείου προσέφεραν οικειοθελώς τις υπηρεσίες τους, αλλά και τα νοσήλια, που άγγιξαν τα 30.000 ευρώ, σεβόμενοι προφανώς την τεράστια προσφορά της κ. Βάνου στο ελληνικό πεντάγραμμο.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...