Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Πομπηία η… Μύκονος

Προκαλεί πάλι η High Society:
* Το πάρτι της χλιδής με σαμπάνιες στην παραλία
της Ψαρούς ακούγοντας Ρέμο στο «Nammos»
* 180 ευρώ η είσοδος και 25.000 ευρώ το μπουκάλι!
* Λιποθύμησαν θαμώνες από το πολύ αλκοόλ

Ο Βεζούβιος μπορεί να… κάπνιζε και να έστελνε τα δικά του μηνύματα καταστροφής, ωστόσο οι κάτοικοι της αρχαίας Πομπηίας δεν έβλεπαν τα σημάδια και συνέχιζαν την κραιπάλη, τη διασκέδαση και την ικανοποίηση των πολυτελών επιθυμιών τους. Κάπως έτσι έμοιαζε η παραλία της Ψαρούς στη Μύκονο το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο καθιερωμένο πάρτι της χρονιάς, χωρίς όμως το… ηφαίστειο, αλλά με αχαλίνωτη σπατάλη και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος μπροστάρης της διασκέδασης ήταν ο Αντώνης Ρέμος που τραγούδησε για την crème de la crème της Αθήνας αλλά και για εφοπλιστές και επιχειρηματίες που, ελλείψει λουλουδιών, επιδόθηκαν στο νέο… σπορ, αυτό της κατανάλωσης πανάκριβης σαμπάνιας.

Οσοι θέλησαν να βρεθούν στο πάρτι έβαλαν το χέρι στην τσέπη και… ακούμπησαν στην είσοδο 180 ευρώ για να εξασφαλίσουν απλώς μία θέση, αλλά και το μενού του μαγαζιού για τη βραδιά. Σαλάτα, καβουρόψιχα πανέ και κολοκυθάκια τηγανητά για πρώτο πιάτο, μπριζόλα ως κύριο πιάτο, μους λευκής σοκολάτας με πραλίνα και μπισκότο φουντουκιού για επιδόρπιο και ένα (!) ποτήρι σαμπάνια περιλάμβανε το εορταστικό μενού, ωστόσο κανείς δεν έμεινε στο ένα ποτηράκι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στα τραπέζια κυκλοφορούσαν 5λιτρα μπουκάλια βότκα, ενώ εκτός από τις κανονικές μποτίλιες της σαμπάνιας οι πιο… μερακλήδες απόλαυσαν αυτές των έξι λίτρων, που κόστιζαν 25.000 ευρώ (!) το μπουκάλι. Μάλιστα γνωστό στέλεχος του εφοπλιστικού χώρου έλαβε λογαριασμό που άγγιζε τα 80.000 ευρώ!

Οι καλεσμένοι είχαν αρχίσει να καταφθάνουν πατώντας στο κόκκινο χαλί και πολλοί ποζάροντας στους… παπαράτσι με χολιγουντιανό ύφος. Επιχειρηματίες, εφοπλιστές, κοσμικοί, άνθρωποι του θεάματος κάθισαν στα τραπέζια που είχαν στηθεί γύρω από την πλωτή εξέδρα, όπου εμφανίστηκε ο Αντώνης Ρέμος, περιμένοντας να αρχίσει το πρόγραμμα. Σε ένα από τα τραπέζια βρέθηκαν ο Κώστας Πηλαδάκης με τον Στέλιο Τσακίρη, φίλοι και οι δυο του τραγουδιστή, και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Σε άλλη συντροφιά ήταν ο Αλέξανδρος Αγλούπας -μεγάλος φαν του Ρέμου- ο Βασίλης Μιχαήλ, ο Σέρος Μύρτας και η Εύα Καϊλή που προφανώς δεν χάνει την ευκαιρία για λίγη χλιδάτη διασκέδαση (θυμηθείτε τον λουλουδοπόλεμο με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη πριν από λίγο καιρό σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής).

Διακριτικά και σε κάποιο από τα πίσω τραπέζια διασκέδαζαν ο Σωκράτης Κόκκαλης jr και ο Νικόλας Μαρτίνος. Από νωρίς έφτασαν στο bar-restaurantη Τζεϊμς-μποντική Τόνια Σωτηροπούλου με τον… hippie σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου (έτοιμος για τα Μάταλα, με το πλούσιο μούσι και τα σανδάλια του!), η Χριστίνα Αλούπη, η Χριστίνα Παππά, ο πλαστικός χειρουργός Ζήσης Μπουκουβάλας με τη σύζυγό του, ενώ η παρέασυμπληρώθηκε όταν μπήκε στον χώρο η Σοφία Βεργκάρα με την παρέα της. Το πρόγραμμα άρχισε και ο Αντώνης Ρέμος ξεσήκωσε τους εκλεκτούς καλεσμένους τραγουδώντας τις επιτυχίες του.

Τα… γαλλικά από μικροφώνου για Σόιμπλε και Μέρκελ και τα κεράσματα στη Βεργκάρα

Ανάμεσα στα τραγούδια ο ερμηνευτής μνημόνευσε τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε φωνάζοντας από μικροφώνου «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει», ενώ πιο… τολμηρός ήταν με τη Γερμανίδα καγκελάριο, αφού την περιέλαβε τρεις φορές λέγοντας χαρακτηριστικά «καρ….λα, Μέρκελ, δεν θα μας καταστρέψεις την Ελλάδα!», την ώρα που από κάτω έρεε άφθονη η σαμπάνια! «Παράλογο;» που έλεγε και η χήρα Μήτση του Λαζόπουλου. Μάλιστα παρουσία της Κολομβιανής Βεργκάρα ο Αντώνης διαφήμιζε τη Μύκονο στα αγγλικά προκειμένου να νιώθει η σταρ σαν στο σπίτι της. Κάποιοι ωστόσο δεν σταμάτησαν να της στέλνουν τεράστια μπουκάλια σαμπάνια κι εκείνη σήκωνε το ποτήρι της προς πάσα κατεύθυνση.

Μπουκάλια σε… καρότσια και βουνό οι καρέκλες

Το αλκοόλ κυκλοφορούσε άφθονο, τα μπουκάλια μεταφέρονταν με… καροτσάκια οικοδομής, ενώ τα σφηνοπότηρα μοιράζονταν στα τραπέζια μέσα από κουβάδες! Σύμφωνα με πληροφορίες, δυο-τρεις από τους θαμώνες δεν άντεξαν το πολύ ποτό και λιποθύμησαν, συνήλθαν όμως γρήγορα κι επέστρεψαν στα… καθήκοντά τους. Αυτό που έκανε εντύπωση φέτος ήταν η απουσία λουλουδιών. Τι πετούσαν οι καλεσμένοι στον Αντώνη Ρέμο; Πάντως όχι αστακούς, όπως συνέβη πέρυσι, αφού προτίμησαν να ανοίγουν σαμπάνιες.

Ο τραγουδιστής πού και πού σταματούσε για να δροσίσει το λαρύγγι του με το κέρασμα κάποιου θαυμαστή και συνέχιζε ακάθεκτος να ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια. Μάλιστα πρωταθλητής στον «πόλεμο» του ανοίγματος σαμπάνιας στέφθηκε γνωστός εφοπλιστής, ο οποίος αναφώνησε «φέρτε όλη την κάβα στην πίστα τώρα!» θυμίζοντας έντονα σκηνή από την ταινία «Ολα είναι δρόμος» του Παντελή Βούλγαρη. Εκεί ο επαρχιώτης επιχειρηματίας ζήτησε να σπάσουν ακόμη και τα… είδη υγιεινής στα πόδια του «αστεριού» της πίστας. Ευτυχώς, στο «Nammos» τα πλακάκια και οι τουαλέτες έμειναν στη θέση τους.

Δεν θα μπορούσαμε φυσικά να πούμε το ίδιο και για τις καρέκλες. Αναποδογυρισμένες, σπασμένες, δημιουργούσαν μικρούς λόφους περιφερειακά της σκηνής, ενώ για να μαζευτεί το μαγαζί είναι πιθανόν να χρειαστούν και μέρες. Αλλιώς είμαστε σίγουροι ότι, παρά τον… καπνό του Βεζούβιου -στην περίπτωσή μας, παρά την κρίση και την ανέχεια που σε ορισμένες περιπτώσεις οδηγεί συνανθρώπους μας σε ακραίες λύσεις- κάποιων το αφτάκι δεν φαίνεται να… ιδρώνει κι εξακολουθούν να αγνοούν τα σημάδια των καιρών. Ενδεχομένως στην παρούσα κατάσταση να τα έκρυψαν καλά τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό κατά τη διάρκεια του μουσικού προγράμματος…

Ελισσάβετ Κυρίτση – Σάσα Σταμάτη

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...