Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Μακριά κι αγαπημένοι Ζέτα και Μιχάλης

Οργιάζουν πάλι οι φήμες ότι το λαμπερό ζευγάρι της showbiz χώρισε.

«Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται» λέει ο πάνσοφος λαός και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν πέφτει έξω. Κάπως έτσι φαίνεται να εξηγούνται και τα «μαύρα σύννεφα» που έχουν σκεπάσει τη σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Οι δύο καλλιτέχνες μπορεί να διατείνονται πως είναι καλά στην προσωπική τους ζωή, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθένας έχει τραβήξει ξεχωριστό δρόμο, στην κυριολεξία. Αλλού ο Μιχάλης, αλλού η Ζέτα, αφού ο τραγουδιστής αλωνίζει την Ελλάδα λόγω συναυλιών, ενώ η ηθοποιός κάνει περιοδεία με την παράσταση «Τα βαφτίσια».

Ανθρωποι από το στενό φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν πως οι δυο τους έχουν απομακρυνθεί εδώ και λίγο χρονικό διάστημα, όταν δηλαδή άρχισαν και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις. Βέβαια, δεν μπορούν να κάνουν κι αλλιώς, καθώς αισθάνονται την πίεση που τους ασκεί η οικονομική κρίση και πρέπει να εξασφαλίσουν δουλειές που θα τους επιτρέψουν να πάρουν «ανάσα». Αλλωστε, σε μια τόσο δύσκολη εποχή, δεν έχουν την πολυτέλεια να αρνούνται δουλειά, την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι δεν βγάζουν ούτε μεροκάματο.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στις αρχές Ιουνίου, ενώ κοινό ήταν και το ευχετήριο μήνυμα που έστειλαν στον Βρεττό Βρεττάκο, που παντρεύτηκε πριν από λίγες μέρες. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι το ζευγάρι έστειλε ευχές από το κινητό της παρουσιάστριας, υπογράφοντας ως «Ζέτα – Μιχάλης».

Διακοπές

Ωστόσο, ο καθένας έχει φτιάξει τις βαλίτσες του και έχει πάρει τους… δρόμους, ενώ τόσο η Ζέτα όσο και ο Μιχάλης κάνουν διακοπές με τις επαγγελματικές τους παρέες στα μέρη όπου περιοδεύουν. Πριν από μέρες ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε στα σοκάκια της Πάρου τον Μιχάλη Χατζηγιάννη παρέα με τον Λάκη Λαζόπουλο και η απουσία της λαμπερής Ζέτας προκάλεσε αίσθηση. Εκείνη βρισκόταν με τον Νίκο Μουτσινά σε κάποιο άλλο μέρος της χώρας, για να δώσουν παράσταση. «Τον τελευταίο καιρό οι δυο τους δεν μπαινοβγαίνουν μαζί στο σπίτι τους» λέει γειτόνισσα του ζευγαριού στην Ανω Γλυφάδα και συμπληρώνει: «Η Ζέτα έχει μαζί της τη γυναίκα που τη βοηθάει στις δουλειές της και ο Μιχάλης τον δικό του βοηθό. Δεν τους βλέπουμε όπως παλιά».

Πάντως, όσο οι φήμες φουντώνουν τόσο το ζευγάρι προσπαθεί να κερδίσει έδαφος και να διαψεύσει όσα ακούγονται. «Προσωπικά είμαι πολύ καλά» τόνισε πρόσφατα η όμορφη ηθοποιός σε συνέντευξή της, ενώ ο τραγουδιστής επισήμανε: «Για τα ευχάριστα στη ζωή δεν πρέπει να κάνεις σχέδια. Ερχονται μόνα τους». Η αλήθεια είναι πως οι δυο τους έχουν περάσει αρκετούς σκοπέλους, οπότε δεν αποκλείεται να καταφέρουν να υπερνικήσουν κι αυτόν και σύντομα να φάμε κουφέτα!

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...