Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Στον δρόμο ο Φυσσούν

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού τον πέταξε έξω για νοίκια που χρωστούσε.

Το πιο σκληρό της πρόσωπο έδειξε η μοίρα στον Πέτρο Φυσούν. Πριν προλάβει να θρηνήσει την αγαπημένη του αδελφή, η οποία έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης, χτυπημένη από την επάρατο νόσο, χθες το μεσημέρι η σπιτονοικοκυρά του τον πέταξε στο δρόμο…

Το σοκ για τον αγαπημένο ηθοποιό ήταν μεγάλο. Σε συνδυασμό με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, τα πόδια του δεν άντεξαν το βάρος. Οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν και κατέρρευσε μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του, αλλά και δεκάδων γειτόνων που παρακολουθούσαν καρέ-καρέ την στιγμή της έξωσης από το σπίτι. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Σωτηρία», στην 6η Πνευμονολογική Κλινική, όπου οι γιατροί του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί έκριναν ότι λόγω της κατάστασής του έπρεπε να περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο, ενώ την ίδια ώρα φίλοι και συγγενείς του κατέβαλλαν προσπάθειες να μεταφερθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.22k596k856l963

Ο εφιάλτης για τον Πέτρο Φυσσούν και τη σύζυγό του Νικολέττα Χατζηχρήστου, κόρη του αείμνηστου Κώστα Χατζηχρήστου, άρχισε λίγο πριν από τις 2.00 χθες το μεσημέρι, όταν στην εξώπορτα του σπιτιού όπου διαμένουν τα τελευταία τέσσερα χρόνια εμφανίστηκε η ιδιοκτήτρια Δροσούλα Χαραλάμπους με τον σύζυγό της και έναν δικαστικό κλητήρα. Ο Πέτρος Φυσσούν εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο μικρό μπαλκόνι της οικίας και μόλις τους είδε, τους ζήτησε να φύγουν. Η ιδιοκτήτρια όμως επέμενε επίμονα να της ανοίξουν… Οι φωνές της αναστάτωσαν όλη τη γειτονιά, με αποτέλεσμα κάποιοι να καλέσουν την Αστυνομία. Λίγα λεπτά αργότερα στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 4, στην Ανω Πεύκη έφτασε ένα περιπολικό της Ασφάλειας και τόσο ο Πέτρος Φυσσούν όσο και οι ιδιοκτήτες κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα. Μάλιστα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ηθοποιό για απείθεια, ωστόσο μετά τις διευκρινίσεις αφέθηκε ελεύθερος. Επειτα επέστρεψαν και πάλι στην οικία, όπου ο ηθοποιός άνοιξε την πόρτα και οι ιδιοκτήτες, παρουσία και των αστυνομικών, εισέβαλαν σε αυτή.

«Πάρτε τα ρούχα σας και φύγετε τώρα» ακούστηκε να φωνάζει η ιδιοκτήτρια Δροσούλα Χαραλάμπους στο ζευγάρι, το οποίο παρακολουθούσε παγωμένο τον δικαστικό κλητήρα να καταγράφει τα υπάρχοντά του και έναν κλειδαρά να αλλάζει την κλειδαριά…

«Πρόλαβα και έβαλα λίγα ρούχα σε μια βαλίτσα. Επειτα ο Πέτρος κατέρρευσε, έπρεπε να τον βοηθήσω» ανέφερε, φανερά ταραγμένη, στην «Espresso» η Νικολέττα Χατζηχρήστου και πρόσθεσε: «Φωνάξαμε ασθενοφόρο και τον πήγε στο “Σωτηρία”. Ο άντρας μου αντιμετωπίζει χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια και παθαίνει συχνά κρίσεις. Δεν άντεξε. Από τη μία ο χαμός της αδελφής του, την οποία λάτρευε, και από την άλλη αυτή η κυρία που μας πέταξε στον δρόμο τού δώσανε τη χαριστική βολή. Φοβάμαι πολύ. Είναι ένας υπερήφανος άνθρωπος που ζει με αξιοπρέπεια. Ποτέ μα ποτέ δεν πείραξε κανέναν και τώρα να του φερθούν με αυτόν τον τρόπο; Ντροπή!»

Οπως αποκάλυψε η ίδια: «Μέσα στο σπίτι έμειναν ακόμη και τα βιβλιάρια υγείας, και η ιδιοκτήτρια δεν ήθελε ούτε αυτά να μας δώσει. Τόση απανθρωπιά… Τελικά έπεσε στα πόδια της μια γειτόνισσα και την παρακάλεσε και ο σύζυγός της και τα έδωσε για να μπορέσει να νοσηλευτεί ο Πέτρος. Και όλα αυτά επειδή χρωστάμε ένα ενοίκιο, 400 ευρώ!»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της ιδιοκτήτριας, Σπύρο Αποστολόπουλο, ο Πέτρος Φυσσούν και η σύζυγός του «όφειλαν ενοίκια από τον περασμένο Φλεβάρη. Η πελάτισσά μου τους κοινοποίησε εξώδικο με περιθώριο δεκαπέντε ημερών, όπως ορίζει ο νόμος. Ο κύριος Φυσσούν ωστόσο δεν προέβη σε καταβολή των χρημάτων. Εδωσε μόνο 200 ευρώ μετά την πάροδο των δεκαπέντε ημερών» σημείωσε και πρόσθεσε: «Κινήθηκαν τότε οι διαδικασίες και σύντομα εκδόθηκε διαταγή απόδοσης μισθίου. Ο κύριος Φυσσούν, όπως ήταν δικαίωμά του, έκανε αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης, όμως τελικά απορρίφθηκε. Οφείλει περίπου τέσσερα ή τεσσεράμισι ενοίκια. Του δώσαμε αρκετό περιθώριο. Εκείνος επέλεξε να γίνει έτσι».339j859kj63

Σε δηλώσεις της πάντως στην «Espresso» η δικηγόρος του Πέτρου Φυσσούν Χριστιάννα Πατεραντωνάκη τόνισε: «Εγινε αποβολή από το μίσθιο, επειδή δεν δόθηκε αναστολή της απόφασης μέχρι τον Οκτώβριο του 2014, οπότε έχει οριστεί η εκδίκαση της αίτησης ανακοπής που είχαμε υποβάλει. Το δικαστήριο πιθανώς δεν το δέχθηκε λόγω του μεγάλου διαστήματος που μεσολαβεί. Είχαμε επαφή με την άλλη πλευρά και είχαν ζητήσει ένα ή δύο ενοίκια μέχρι τις 30 Ιουλίου. Ο κύριος Φυσσούν ωστόσο για δικούς του λόγους δεν κατάφερε να δώσει τα χρήματα». Σχετικά με τα χρωστούμενα είπε: «Στο δικαστήριο υποστηρίξαμε ότι δεν δεχόμαστε τις πρώτες οφειλές, καθώς ο κ. Φυσσούν έδινε χρήματα και έπαιρνε χειρόγραφη απόδειξη δίχως να αναγράφεται το ποσό. Σε επόμενη συναλλαγή οι ιδιοκτήτες του ακινήτου ζήτησαν χρήματα για μήνα που ήδη είχε πληρωθεί. Το δικαστήριο όμως τελικά δεν δέχθηκε τις αιτιάσεις μας. Ολα θα αποφασίζονταν στο δικαστήριο του Οκτώβριο του 2014».

«Η Βούλα είναι κολλητή με την ιδιοκτήτρια. Τυχαίο;»

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλα αυτά έγιναν για ένα ενοίκιο. Με προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι η ιδιοκτήτρια, η Δροσούλα Χαραλάμπους, είναι κολλητή φίλη με την τελευταία σύζυγο του πατέρα μου, τη Βούλα. Με τη γυναίκα που δεν με άφησε να τον νεκροφιλήσω» ανέφερε η Νικολέττα Χατζηχρήστου και συνέχισε υποστηρίζοντας: «Δεν πιστεύω στις συμπτώσεις. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο».

Οπως μας εκμυστηρεύτηκε η ίδια: «Επέλεξα από την πρώτη στιγμή να ζήσω με τον Πέτρο, έναν άνθρωπο γεμάτο αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια. Ηξερα ότι μαζί του θα ζω τίμια. Και ζούμε έτσι. Μέχρι πρόσφατα έπαιρνε μια σύνταξη της τάξης των 1.200 ευρώ. Αλλά το μνημόνιο την έκοψε και την πήγε στα 700 ευρώ. Και πάλι όμως τα βγάζουμε πέρα με το κεφάλι ψηλά… Και δεν θα το κατεβάσουμε όσο κι αν κάποιοι το θέλουν». Στο εν λόγω σπίτι το ζευγάρι ζούσε τα τελευταία τέσσερα χρόνια και σύμφωνα με την Νικολέττα Χατζηχρήστου: «Τα τρία πρώτα πληρώναμε ενοίκιο 800 ευρώ και μας έδιναν απόδειξη για 400 ευρώ. Τον τελευταίο χρόνο δίναμε 400 ευρώ για ένα σπίτι-ερείπιο». Και πρόσθεσε: «Η ιδιοκτήτρια υποστηρίζει ότι έχουμε προκαλέσει φθορές. Φθορές σε ένα σπίτι που, όπως μας είπε μηχανικός που το είδε, είναι έτοιμο να πέσει. Ο σεισμός το έχει διαλύσει».

Αργά χθες το βράδυ έφτασε εσπευσμένα στο σπίτι και η κόρη του ηθοποιού -από το μοναστήρι της Εύβοιας όπου έχει επιλέξει να ζει- προκειμένου να σταθεί στο πλευρό της οικογένειάς της.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι η Βάσια Τριφύλλη και η Αννα Φόνσου έσπευσαν χθες να προσφέρουν βοήθεια στο ζευγάρι, εκείνο δεν τη δέχτηκε. «Τους ευχαριστώ, αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ. Μόνο ο Πέτρος μπορεί να αποφασίσει» είπε συγκλονισμένη η Νικολέττα Χατζηχρήστου.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ – ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ


Η τελευταία παράσταση και η μοναχή Πορφυρία

Είναι ένας από τους σπουδαιότερους Ελληνες ηθοποιούς, που έχει διακριθεί τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο. Ο Πέτρος Φυσσούν, άνθρωπος χαμηλών τόνων, ποτέ δεν έπαιξε το παιχνίδι της δημοσιότητας και προτιμά συνήθως να κινείται διακριτικά, κυρίως ανάμεσα από τις κουίντες της θεατρικής σκηνής. Τελευταία του θεατρική εμφάνιση ήταν το 2010, όταν πρωταγωνίστησε στο έργο «Ψηλά από τη γέφυρα» του Αρθουρ Μίλερ, υποδυόμενος τον δικηγόρο Αλφιέρι, ενώ τελευταίος τηλεοπτικός ρόλος του ήταν εκείνος του Γιώργου Μεγαπάνου στο σίριαλ «Αγγιγμα ψυχής» του Μανούσου Μανουσάκη, το 1998. Αν και ακριβοθώρητος, τον περασμένο Ιανουάριο έδωσε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, στην οποία αναφέρθηκε στην «απελπιστική κατάσταση που έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία», ενώ είχε αναφερθεί και στα συναισθήματά του, ύστερα από τόσα χρόνια στον χώρο της υποκριτικής. «Νιώθω πλήρης. Νιώθω ικανοποιημένος, γιατί η ζωή μού τα έφερε πλουσιοπάροχα. Αισθάνομαι μία γαλήνη, νιώθω υπερήφανος από την αγάπη του κόσμου, αν και ποτέ μου δεν επιδίωξα την προβολή. Υπήρχαν, βέβαια, και οι ενοχλητικές στιγμές» είχε πει ο δημοφιλής ηθοποιός. Αν και έχει λείψει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, δεν παραλείπει να παρακολουθεί δουλειές συναδέλφων του. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τον είχε απαθανατίσει τον περασμένο Μάρτιο στο «Παλλάς», στην πρεμιέρα της παράστασης «Δαίμονες».

Η προσωπική του ζωή ήταν πάντα προστατευμένη, εκτός από κάποιες φορές που τα γεγονότα τον ξεπερνούσαν. Αν και ο πρώτος του γάμος με τη Σουηδή ηθοποιό Μοντ Χόνσον έληξε άδοξα, ο ηθοποιός γνώρισε στη συνέχεια τη γυναίκα που πορεύεται μέχρι σήμερα στο πλευρό του. Πρόκειται για την Τέτα Φυσσούν, κόρη του αξέχαστου κωμικού μας ηθοποιού Κώστα Χατζηχρήστου και της Μαίρης Νικολαΐδου, με την οποία απέκτησαν μία θυγατέρα, την Ανια. Το κορίτσι, αν και είδε μπροστά της να ανοίγεται μια λαμπρή θεατρική καριέρα, αφού από νωρίς αναγνωρίστηκε το ταλέντο της, το 2004 ανακοίνωσε στους γονείς της την απόφαση να γίνει μοναχή, με το όνομα Πορφυρία.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...