Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ροζ blog βόμβα για χιλιάδες σπίτια

Αγνωστοι «κλέβουν» προσωπικές φωτογραφίες από τα social media και τις δημοσιεύουν ξεδιάντροπα με διευθύνσεις και… ονόματα!

Το εισαγωγικό μήνυμα που διαβάζει κάποιος με το που μπαίνει στο blog «ksekola.blogspot.gr» είναι αρκετό για να προετοιμάσει τον επισκέπτη για το τι θα αντικρίσει. Η περιγραφή των φωτογραφιών που φιλοξενεί το blog δείχνει και τον τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι διαχειριστές του, τις  κοπέλες που αναρτούν προκλητικές φωτογραφίες στο facebook.

Η σελίδα που έχει προκαλέσει σάλο στο Διαδίκτυο, αφού ειδικεύεται στο να «αλιεύει» και να δημοσιεύει σε κοινή θέα τολμηρές φωτογραφίες ανυποψίαστων γυναικών από κάθε γωνιά της Ελλάδας που χωρίς να μπορούν να διανοηθούν τι θα συμβεί, τις ποστάρουν στο προφίλ τους!

Το blog έχει ανάψει για τα καλά φωτιές στον διαδικτυακό κόσμο και έχει μετατραπεί σε εφιάλτη για δεκάδες κοπέλες που έχουν αναρτήσει στα προφίλ τους φωτογραφίες από ιδιαίτερες στιγμές της ζωής τους. Προ δυσάρεστων όμως εκπλήξεων μπορεί να βρεθούν και χιλιάδες γονείς, που κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και δεν μπορούν ούτε καν να διανοηθούν τι φωτογραφίες εμπεριέχει το προφίλ των θυγατέρων τους στο Facebook.

Μια γρήγορη ματιά στο πλούσιο περιεχόμενο της σελίδας, που έχει κάνει πολλές γυναίκες να χάσουν τον ύπνο τους, είναι αρκετή για να διαπιστώσει ο καθένας πως οι άγνωστοι που τη διαχειρίζονται έχουν ξοδέψει ατελείωτες ώρες αναζήτησης στο Facebook προκειμένου να εντοπίσουν σέξι φωτογραφίες νεαρών-και όχι μόνο- γυναικών, με σκοπό να τις δημοσιοποιήσουν στο επίμαχο blog, χωρίς φυσικά την άδειά τους. Οταν βρουν το υλικό που χρειάζονται, οι αδίστακτοι διαχειριστές του blog όχι μόνο «κλέβουν» και ανεβάζουν τις φωτογραφίες στο blog και στη σελίδα που διατηρούν στο Facebook, αλλά παράλληλα παραθέτουν και προσωπικά στοιχεία των θυμάτων τους (!), όπως η ηλικία, ο τόπος διαμονής και καταγωγής, ακόμη και η οικογενειακή κατάσταση.6h9587j96j89

Ετσι οι επισκέπτες του blog, αφού τσεκάρουν τις προκλητικές φωτογραφίες των κοριτσιών, έχουν την δυνατότητα να εντοπίσουν τα προφίλ τους, να τις παρενοχλήσουν στέλνοντας μηνύματα με προσβλητικό ή σεξουαλικό περιεχόμενο ή ακόμη και να «κλέψουν» τις φωτογραφίες προκειμένου να τις χρησιμοποιήσουν για άλλους σκοπούς. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως στο παρελθόν έχουν καταγραφεί περιπτώσεις που χρήστριες του Facebook είδαν τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους σε ροζ σελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο, αλλά και σε site με αγγελίες για ερωτικά ραντεβού. Στην αρχική σελίδα του blog υπάρχουν σε αλφαβητική σειρά (με τα μικρά τους ονόματα) οι κοπέλες των οποίων οι φωτογραφίες έχουν ανέβει στο Διαδίκτυο.

Ανήλικα κυρίως κορίτσια που φωτογραφίζονται με το κινητό τους σε σέξι πόζες μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου τους, καλλίγραμμες και ιδιαίτερα εντυπωσιακές κοπέλες που απαλλαγμένες από περιττά ρούχα επιδεικνύουν με καμάρι και σκέρτσο τα κρυφά κάλλη τους, παρέες κοριτσιών που ποζάρουν με νάζι φορώντας μόνο μικροσκοπικά μαγιό ή προκλητικά εσώρουχα, γυναίκες κάθε ηλικίας και από κάθε γωνιά της Ελλάδας, οι οποίες χωρίς να υπολογίσουν τις παγίδες που κρύβει το Διαδίκτυο αποφάσισαν να αναρτήσουν σε κοινή θέα καυτές φωτογραφίες που αποπνέουν ερωτισμό και τις μετατρέπουν σε αντικείμενα του πόθου. Αυτά είναι τα συνήθη θύματα του ksekola.blogspot.gr που εδώ και περίπου ένα χρόνο έχει σπείρει πανικό και τρόμο σε χιλιάδες γυναίκες και τις έχει κάνει να χάσουν κυριολεκτικά τον ύπνο τους.

Μάλιστα δεν είναι λίγες αυτές που έχουν βρεθεί προ εκπλήξεως και έχουν ανακαλύψει τυχαία πως οι προσωπικές φωτογραφίες τους έχουν αναρτηθεί στο blog εν αγνοία τους, συνοδευόμενες από δεκάδες σχόλια επισκεπτών, οι οποίοι δεν διστάζουν να προχωρήσουν σε ακραίους χαρακτηρισμούς που τις θίγουν και τις προσβάλλουν κατάφωρα. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η συγκεκριμένη σελίδα του Facebook έχει «πέσει» συνολικά έξι φορές έπειτα από αναφορές και μπλοκάρισμα εκατοντάδων χρηστών. Πάντως οι διαχειριστές δεν δείχνουν να πτοούνται και φροντίζουν να επανέρχονται δριμύτεροι με νέα σελίδα, προσθέτοντας ακόμη περισσότερες φωτογραφίες από ανυποψίαστες κοπέλες.

Οι εξαιρέσεις

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν (ελάχιστες, είναι η αλήθεια) και οι γυναίκες που βλέποντας τις σέξι φωτογραφίες τους στο blog ή στη σελίδα του Facebook νιώθουν… κολακευμένες και προσπαθούν να κερδίσουν ακόμη πιο πολλούς «θαυμαστές» δημοσιεύοντας συνεχώς καινούργιες και ιδιαίτερα προκλητικές φωτογραφίες, ορισμένες από τις οποίες αγγίζουν τα όρια της πορνογραφίας. Υπάρχουν και αρκετές που όταν αντιληφθούν ότι έχουν πέσει θύμα των διαχειριστών του blog ποστάρουν στην ιστοσελίδα την οργισμένη αντίδρασή τους. Μάλιστα μία από αυτές, όταν ανακάλυψε πως είχε πέσει θύμα του blog, έγραψε σχετικά: «Καλά, ρε καθίκια, μου βγάλατε τις φωτογραφίες χωρίς να με ρωτήσετε; Δεν ξέρω τι θα κάνετε, βγάλτε με αμέσως σταρ στο blog, μιας και βλέπω πως έχετε και δημοσκόπηση. Διαφορετικά θα σας μπλοκάρω το blog. Εγινα αντιληπτή; Κάνετε που κάνετε μια δουλειά, κάντε τη σωστά τουλάχιστον. Αντε γεια, γατάκια!»

Απειλές, ύβρεις αλλά και σχόλια που σοκάρουν!

Αναφορές για προσβλητικό περιεχόμενο, εκφράσεις που θυμίζουν Τρούμπα, απειλές για μηνύσεις και ποινικές διώξεις αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του περιεχομένου του blog που, όπως είναι φυσικό, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από εκατοντάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Χαρακτηριστική είναι η πρόσφατη περίπτωση μιας κοπέλας που μόλις συνειδητοποίησε ότι είχε πέσει θύμα επιτηδείων, ανάρτησε στο προφίλ της το εξής μήνυμα: «Κάντε αναφορά στη σελίδα. Εχει κλέψει όλες μου τις φωτογραφίες και με προσβάλλει δημόσια χωρίς να έχει αυτό το δικαίωμα». Βλέποντας την οργισμένη αντίδρασή της και χωρίς να χάσουν χρόνο, οι διαχειριστές της σελίδας δεν δίστασαν να την… επικρίνουν για τη στάση της δημοσιοποιώντας παράλληλα τα προφίλ των φίλων της που έσπευσαν να την υποστηρίξουν. «Αλλο ένα ksekolo που μαζεύει στρατιές φίλων, με σκοπό να κλείσει το blog και τη σελίδα μας στο Facebook. Βέβαια το μόνο που θα καταφέρει να κλείσει είναι το δεύτερο. Οπως το έχουν καταφέρει παλαιότερα και άλλα. Αλλες έξι φορές έχει πέσει η σελίδα στο Facebook και άλλες τόσες έχει επανέρθει ξανά. Οποια δεν τα έχει βρει με τον εαυτό της, αυτά κάνει. Αφού λοιπόν μαζεύει αναφορές, τότε να της στείλουμε κι εμείς μερικές. Αναφορά σε αυτήν και σε όλους τους δούλους που την ακολουθάνε» ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα στο blog, που συνοδευόταν από τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις όλων των φίλων της άτυχης κοπέλας!

Σε άλλη περίπτωση οι υπεύθυνοι του blog δεν δίστασαν να επιτεθούν ειρωνικά σε ένα από τα θύματά τους γράφοντας: «Φιλάκια! Μπορεί να είσαι λίγο μπαζάκι, αλλά, να ξέρεις, εγώ σε πάω. Σε φιλώ, ανωμαλάκι μου».

Οι ίδιοι δεν φαίνεται να ανησυχούν ιδιαίτερα για τα σχόλια και τις οργισμένες αντιδράσεις των θυμάτων τους, ενώ κάθε μήνα προχωρούν στη διοργάνωση καλλιστείων, με σκοπό την ανάδειξη της Miss Ksekolo του μήνα! Για μία από αυτές άλλωστε έχουν γράψει χαρακτηριστικά: «Ολοκληρώθηκε χωρίς εκπλήξεις η ψηφοφορία για τη Miss Ξέκωλο, γιατί η θέση της πρώτης είχε ξεκαθαριστεί από πάρα πολύ νωρίς. Οι κάλπες για άλλη μία φορά έκλεισαν και με μεγάλη διαφορά 69 πόντων (Τυχαίο; Δεν νομίζω!) νικήτρια αναδείχθηκε η M.F. αφήνοντας κατά πολύ πίσω δεύτερη και ιδρωμένη (μούσκεμα, θα έλεγα καλύτερα) τη M.R. και τρίτη την D.T.».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ 

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...