Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Όλα για τους φτωχούς

Η Στανίση διοργανώνει bazaar με τα ρούχα που έχει φορέσει στις πίστες και τα χρήματα θα δοθούν σε άπορες οικογένειες

Η Κατερίνα Στανίση είναι μεγάλη καρδιά! Το καταλαβαίνει κανείς αμέσως όταν τη γνωρίσει, το νιώθει στα τραγούδια της, το διακρίνει στο μελαγχολικό της βλέμμα. Αυτή τη φορά η λαϊκή τραγουδίστρια κάνει το ένα βήμα παραπάνω, ανοίγει την ντουλάπα της και προσφέρει τα ρούχα που έχει φορέσει όλα αυτά τα χρόνια στην πίστα για ένα και μόνο σκοπό: για να ανακουφίσει οικονομικά οικογένειες που αυτή τη δύσκολη εποχή δοκιμάζονται. Η Κατερίνα Στανίση θα διοργανώσει bazaar με τις βραδινές δημιουργίες μεγάλων οίκων μόδας με στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για τους ανθρώπους που περνούν δύσκολα.

«Εδώ και χρόνια σκέφτομαι τι να κάνω όλα αυτά τα ρούχα που έχω φορέσει κατά καιρούς στις πίστες. Αποφάσισα, επειδή οι καιροί είναι πολλοί δύσκολοι και εγώ πολλά χρήματα δεν έχω για να βοηθήσω, να κάνω ένα μεγάλο bazaar με τα φορέματά μου και όλα τα έσοδα να δοθούν σε ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη», δήλωσε η τραγουδίστρια στην «Espresso» με τη χαρακτηριστική «βαθιά» φωνή της. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει, τα συγκεκριμένα ρούχα έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία για εκείνη, αλλά ο σκοπός για τον οποίο θα τα διαθέσει είναι ιερός.

Η αξία

«Πρόκειται για συλλεκτικά φορέματα, τα οποία έχουν τεράστια αξία. Για μένα έχουν και συναισθηματική, βέβαια, γιατί το καθένα από αυτά έχει τη δική του ιστορία και κάθε φορά που το βλέπω θυμάμαι και τις ανάλογες καταστάσεις. Οι τουαλέτες είναι σχεδόν καινούργιες και έχουν την υπογραφή πολύ γνωστών οίκων, όπως Versace, Αrmani, Dolce & Gabbana, Paco Rabbane, Valentino, Chloe, Gianfranco Ferre. Μερικά μάλιστα είναι αγορασμένα κατευθείαν από το εξωτερικό. Φυσικά υπάρχουν και φορέματα Ελλήνων σχεδιαστών, όπως του Πάρη Βαλταδόρου, του Μιχάλη Ασλάνη και πολλών ακόμα. Αρκεί να σας πω ότι μερικά από τα ρούχα είναι με τις ταμπέλες ακόμα».

Το τηλέφωνό της δεν σταματάει να χτυπάει, μας λέει η Κατερίνα, αφού αρκετοί είναι εκείνοι που την καλούν για να της ζητήσουν δουλειά. Οταν -τις περισσότερες φορές- δεν μπορεί να βοηθήσει, στεναχωριέται.

Η βοήθεια

«Οσες φορές μπορούσα όχι μόνο τώρα με την κρίση -γιατί πάντα υπήρχαν δυσκολίες- βοηθούσα, είτε δίνοντας χρήματα είτε με το να προτείνω κάποιον σε μια δουλειά. Αλλος ένας λόγος λοιπόν που θέλω να το κάνω αυτό το bazaar είναι επειδή το τηλέφωνό μου χτυπάει ασταμάτητα από ανθρώπους που τους ξέρω και μου ζητούν δουλειά σε οποιοδήποτε πόστο, αλλά δεν μπορώ να τους βοηθήσω».

Είναι η πρώτη φορά που παίρνει την απόφαση να κάνει κάτι τέτοιο, γι’ αυτό ζητάει τη βοήθεια οποιουδήποτε θα μπορούσε να της επισημάνει κάποια πράγματα ή ακόμη και να σταθεί δίπλα της στο όλο εγχείρημα.

«Δεν γνωρίζω ακριβώς τη διαδικασία, γι’ αυτό αν κάποιος θέλει να προσφέρει βοήθεια από καρδιάς, θα είναι καλοδεχούμενος. Χρειάζεται να το πάρουμε σοβαρά γιατί κάποιοι άνθρωποι υποφέρουν και πρέπει να είμαστε εκεί γι’ αυτούς, και όχι να ασχολούμαστε μόνο με τον εαυτό μας».

Η πρεμιέρα

Παράλληλα με την οργάνωση του bazaar η Κατερίνα ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Παρασκευής, για το πρόγραμμα που έχουν φτιάξει με τον Γιώργο Μαζωνάκη. «Με τον Γιώργο έχουμε συνεργαστεί ξανά στη Θεσσαλονίκη και είχαμε περάσει φανταστικά όχι μόνο από θέμα κόσμου, αλλά κυρίως γιατί ως συνάδελφος είναι “κύριος”».

Σάσα Σταμάτη

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Μασιάς

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...