Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Τα ξέρω όλα για τον Ασλάνη

Σάκης Δαρίβας: Οταν βγω, θα μιλήσω και θα τους κλείσω όλους μέσα.

Ο Σάκης Δαρίβας ήταν μοντέλο στην πασαρέλα της ανδρικής μόδας. Τον Απρίλιο του 2011, Μεγάλη Πέμπτη μεσημέρι, ο Δαρίβας παρουσία της Αστυνομίας έσπασε την πόρτα ενός ταπεινού διαμερίσματος στην 3ης Σεπτεμβρίου 148. Ανάσκελα στην κουζίνα του σπιτιού με μια κούπα καφέ στο χέρι βρισκόταν πεθαμένος ο κάποτε λαμπρός σχεδιαστής Τίμης Παρίσης, ο οποίος είχε μετακομίσει από το Κολωνάκι στα Πατήσια μετά την κατρακύλα, την παρακμή και την οικονομική καταστροφή που είχε υποστεί. Αιτία θανάτου, το πνευμονικό οίδημα. Ο Δαρίβας ήταν φίλος και συνεργάτης με τον Παρίση. Λίγο καιρό πριν είχε φύγει από το ατελιέ του Μιχάλη Ασλάνη για να δουλέψει για τον «αιώνιο αντίπαλό του» στον χώρο της εγχώριας μόδας και της παραγωγής λαϊκών αλλά και πολυτελών φορεμάτων. Σήμερα, ο πρώην εστεμμένος σε διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς είναι προφυλακισμένος στις Δικαστικές Φυλακές Διαβατών. Συμβιώνει στο ίδιο κελί με τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, «έναν καλό άνθρωπο με τον οποίο συνεννοούμαστε και περνάμε υποφερτά πίσω από τα σίδερα», όπως λέει. Στην επαφή που είχαμε με τον Δαρίβα αντιληφθήκαμε ότι έχει πάρει την απόφαση να ξεσκεπάσει έναν έναν όλους αυτούς «που εκμεταλλεύτηκαν τον φίλο Μιχάλη Ασλάνη και τον οδήγησαν στην αυτοκτονία». Γιατί μάλλον δεν έχει να χάσει και πολλά. Αλλωστε η φυλακή είναι ο πάτος της κοινωνίας. Πιο κάτω δεν πάει, όπως πιστεύει και ο ίδιος.22596j88j749

«Αλλες δύο γυναίκες μάδησαν και οδήγησαν στην κατρακύλα τον σχεδιαστή»

«Οι κατηγορίες που με βαρύνουν είναι απάτες. Είμαι υπόδικος. Βάφτιζα διάφορα ρούχα με άλλες ονομασίες και χώρες προέλευσης και τα πουλούσα σε άλλες τιμές. Κάποιοι προσπάθησαν να μου ρίξουν και κατηγορίες για ναρκωτικά, αλλά δεν ισχύουν. Είμαι προφυλακισμένος στις Φυλακές Διαβατών και συμβιώνω στο ίδιο κελί με τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο. Πριν από δυόμισι χρόνια βρήκα νεκρό τον Τίμη Παρίση. Ημουν εκεί υπεύθυνος πωλήσεων στα βραδινά και τα νυφικά. Με την ίδια αιτία θανάτου (του Μιχάλη Ασλάνη) πήγε και ο Τίμης. Η ιστορία αυτή του Μιχάλη Ασλάνη με πήγε δυόμισι χρόνια πίσω» αφηγείται το πρώην φωτομοντέλο, βρίσκοντας κοινά σημεία στον αιφνίδιο χαμό των δύο μεγάλων επαγγελματικών ανταγωνιστών. Μάλιστα ως μία από τις αιτίες της κατρακύλας του 63χρονου σχεδιαστή θεωρεί ότι ήταν η εμπιστοσύνη που έδειξε στις δύο γυναίκες που είχε κατονομάσει στη συνέντευξή του στην «Espresso». Κατά τον Δαρίβα, στις δουλειές του Ασλάνη υπήρχαν άλλες δύο γυναικείες παρουσίες που τον κατέστρεψαν.

«Ο Μιχάλης είναι η αιτία που πήρα μεγάλους τίτλους σε διαγωνισμούς ομορφιάς. Μου εμπιστευόταν το κοριτσάκι, την Τζούλια, για να την πηγαίνω σινεμά και να μην κάθεται μόνη της. Εζησα με τον Μιχάλη επαγγελματικά από το 2001 έως το 2007. Και είχα δει και γνώριζα και άκουγα. Τον είχα δει πριν μπω φυλακή. Μου είχε πει ότι είχε δύο γυναίκες οι οποίες τον έκλεβαν. Μου έλεγε “Τι θα κάνω;” Είχε όμως κι άλλες δύο. Αδερφές. Η μία ήταν παντρεμένη με έναν παλιό ηθοποιό. Μετά ήρθαν σε μας να δουλέψουν και ανακαλύψαμε ένα βράδυ ότι μας έλειπαν 180 φορέματα από την αποθήκη. Ο Μιχάλης αυτοκτόνησε. Καμία αμφιβολία! Τον έβλεπα σε άθλια κατάσταση. Εκανε παλιά τρελές σπατάλες. Ηταν ανοιχτοχέρης. Μετά όμως μαζεύτηκε. Ο Μιχάλης ήταν ένας καθαρός άνθρωπος. Μακριά από ουσίες και βρόμικα κυκλώματα. Το παρελθόν εκδικήθηκε τον Μιχάλη. Και οι άνθρωποι που έβαλε δίπλα του».336h985j9j785 0

Στικ, βίντεο και κόκα: «Θα τους τινάξω όλους στον αέρα»

Κατά τον Δαρίβα, «αυτοί που τον έκλεψαν και τον εξαπάτησαν τον πήραν στον λαιμό τους. Αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί. Και μετά υπάρχουν και οι δήθεν “φίλοι”, πολλοί από τους οποίους τώρα δήλωναν συγκλονισμένοι για τον αναπάντεχο θάνατο του Μιχάλη. Ανάμεσά τους και κάποιος που έδινε συνεντεύξεις ως “κολλητός”, αλλά το μόνο που κοίταζε ήταν να αρπάξει και να σηκωθεί να φύγει. Αρπακτικό».

Σοβαρές είναι οι αποκαλύψεις που κάνει ο πρώην βοηθός του Τίμη Παρίση για το βρόμικο κύκλωμα της εγχώριας showbiz, την «άσπρη» διεγερτική σκόνη και το «αρχείο» που διαθέτει και αρκεί «για να τους τινάξει στον αέρα». Λέει επί λέξει ο ίδιος μέσα από τη φυλακή: «Οταν αποφυλακιστώ θα βάλω πολλούς φυλακή. Ηθοποιούς και άλλους που τον έφτασαν σε αυτό σημείο. Υπάρχει ένα στικάκι. Το έχει φίλος. Με βίντεο από τη Μύκονο. Τότε που κάποιοι, ποτέ ο Μιχάλης, ο οποίος ήταν από τους λίγους καθαρούς στον χώρο, τραβούσαν κοκαΐνη. Τότε τραβούσαν γιατί ήταν όλοι τους μεθυσμένοι. Κάποιοι από αυτούς ήταν στην κηδεία του Μιχάλη και το έπαιζαν τεθλιμμένοι και παρηγορητές. Αυτοί που ρουφούσαν την κόκα μέσα από την πιατέλα. Αυτοί οι υποκριτές. Ο Μιχάλης ήταν πάντα ένα θύμα. Ενας πολύ ζωντανός και παραγωγικός άνθρωπος. Θύμα αυτών των ανθρώπων. Θα δημοσιοποιηθεί υλικό με DVD που θα τους κάνω να τρέχουν τους υποκριτές που δεν μπόρεσαν να μαζέψουν λίγα χρήματα ο καθένας για να βοηθήσουν τον άνθρωπο που τους είχε ευεργετήσει. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένος που άφησαν έναν άνθρωπο να αυτοκτονήσει αβοήθητος. Μαζί τους και κάποια γνωστά μοντέλα που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς με τα καμώματά τους και τη Δικαιοσύνη και τη showbiz. Θα τους βγάλω όλους στη φόρα και θα τους ξεφτιλίσω».

Σ.Χ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...