Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ερωτες, μίση & πάθη

Η «Espresso» ξέρει τα πάντα, δεν κρύβει τίποτα και τα αποκαλύπτει όλα

Κι όμως, υπάρχει καπνός με Κορινθίου και Αϊβάζη

Εκείνη επιμένει και φωνάζει ότι δεν έχουν χωρίσει και εκείνος τηρεί περίεργη σιωπή

Τι τρέχει τελικά με τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη; Το τελευταίο διάστημα όλο και φουντώνουν οι φήμες στα καλλιτεχνικά και δημοσιογραφικά πηγαδάκια ότι ο γάμος του ζευγαριού περνάει πολύ σοβαρή κρίση.

Από την πλευρά της, η μελαχρινή ηθοποιός φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, παραχωρώντας συνέντευξη στην οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν χωρίζει από τον σύζυγό της, ενώ επιτέθηκε σε εκείνους που διακινούν την είδηση. Από την άλλη όμως, ο Γιάννης Αϊβάζης κρατά περισσότερο αινιγματική στάση, σαν να θέλει να επιβεβαιώσει την παροιμία «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά». Και αυτό γιατί παρότι του έχει δοθεί η… πάσα για να απαντήσει τι πραγματικά συμβαίνει στον γάμο του (έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να διαψεύσει τη φημολογία που οργιάζει και να βάλει τέλος στα σενάρια), αποφεύγει να κάνει δηλώσεις, δείχνοντας μάλιστα να αδιαφορεί για εκείνα που πιθανόν να γραφτούν.

75422bmbnvnmb7523Η επιλογή του να σιωπά στην πιο κρίσιμη στιγμή ενισχύει την πληροφορία που κάνει τον γύρο της καλλιτεχνικής πιάτσας ότι ετοιμάζονται να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή. Ο,τι κι αν συμβαίνει πάντως ανάμεσα στο ζευγάρι (που μπορεί να είναι από μία έντονη διαφωνία μέχρι και το οριστικό τέλος), κοινό μέλημά τους είναι να προστατεύσουν την κορούλα τους Ισμήνη, στην οποία και οι δύο έχουν μεγάλη αδυναμία και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να δημιουργήσουν καταστάσεις που θα μπορούσαν να «τραυματίσουν» την παιδική ψυχούλα της. Οσοι γνωρίζουν και έχουν μιλήσει με τον Γιάννη Αϊβάζη εκτιμούν ότι ο ηθοποιός και αθλητής του χάντμπολ δεν θέλει να δώσει διάσταση στο θέμα και κρατάει στάση αναμονής επειδή δεν θέλει να πληγώσει τη μικρούλα. Είναι άλλωστε ένας υπερπροστατευτικός μπαμπάς.

Η Μαρία, από την άλλη, είναι άνθρωπος που δεν διατηρεί την ψυχραιμία της και κάθε φορά που κάποιος ή κάτι θίγει την ίδια προσωπικά ή την οικογένειά της σπεύδει να δώσει τις δικές της απαντήσεις. Ετσι έκανε και πρόσφατα, με τις τελευταίες φήμες που θέλουν «σύννεφα» να έχουν σκεπάσει τον έγγαμο βίο τους. Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να βρίσκεται ένα βήμα από το γραφείο του δικηγόρου. Πριν από τρία χρόνια η Μαρία Κορινθίου είχε δηλώσει «πολλοί θέλουν να μας χωρίσουν, έχουν φαγωθεί. Τόση ζήλια πια; Τι να πω;» σε μια ανάλογη περίπτωση, που και πάλι γινόταν λόγος για «σύννεφα» που έχουν πυκνώσει πάνω από το σπιτικό τους.

Τότε ο χρόνος έδειξε ότι οι φήμες ήταν όντως ανυπόστατες, όμως τώρα αρκετοί υποστηρίζουν πως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και υπάρχουν εμπόδια που έχουν γίνει πλέον ανυπέρβλητα. Φαίνεται μάλιστα ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από τα χέρια της Μαρίας, η οποία παλεύει με όλες τις δυνάμεις της να σώσει τον γάμο της, την ώρα που ο σύζυγός της σιωπά, περιμένοντας ίσως την κατάλληλη στιγμή για να πει εκείνος την τελευταία λέξη.

Ο παραμυθένιος γάμος και οι πόζες αλά Μπραντζελίνα

Ηταν Σεπτέμβριος του 2010 όταν οι δύο όμορφοι ηθοποιοί ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στον Αγιο Νικόλαο στην Ανάβυσσο. Η είδηση της σχέσης τους είχε σκάσει σαν βόμβα στον καλλιτεχνικό χώρο, πόσο μάλλον η εγκυμοσύνη της Μαρίας, σε μια περίοδο μάλιστα που η καριέρα της άρχιζε να παίρνει την ανιούσα. Ο Γιάννης ήταν ήδη «όνομα» στον χώρο, όμως έσπευσε να διαψεύσει όλες τις «κακές γλώσσες» που τον ήθελαν να… στρίβει διά του αρραβώνος.

Με τη γέννηση της κόρης τους άρχισε νέος κύκλος σχολίων και κυρίως με την επιλογή του ζευγαριού να φωτογραφηθεί σε πόζες αλά Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ (στο κρεβάτι), με τη λίγων ημερών μπέμπα τους να πρωταγωνιστεί στις λήψεις.

Πίσω στα του… γάμου, παρανυφάκι ήταν η Ισμήνη (πήρε το όνομα της μητέρας του Γιάννη Αϊβάζη) και κουμπάροι η καλή τους φίλη Βέρα Τριανταφυλλοπούλου και ο αθλητικός δημοσιογράφος Γιώργος Θαναηλάκης. Η νύφη είχε φτάσει στο εκκλησάκι με βάρκα, ενώ 200 άτομα του «κλειστού» φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος παρέστησαν στο μυστήριο.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ


9855j8979j859Ο φύλακας-άγγελος της Σπανού

Το ερωτικό ειδύλλιο της Ελισάβετ με τον μάνατζερ (και πρώην της Πάολας)  Φώτη Ζογγλοπίτη που έκλεισε τις πληγές της

Ο πρώην σύζυγος της Πάολας… φώτισε τη ζωή της Ελισάβετ Σπανού! Ο Φώτης Ζογγλοπίτης είναι ο νέος έρωτας της τραγουδίστριας. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η γνωριμία του Φώτη Ζογγλοπίτη με την Ελισάβετ Σπανού έγινε κατά τη διάρκεια της περσινής συνεργασίας της ποπ τραγουδίστριας με την Πάολα, τον Βασίλη Καρρά και τον Παντελή Παντελίδη στο νυχτερινό κέντρο Teatro. H επικοινωνία τους ήταν άψογη από την πρώτη στιγμή, αλλά το ερωτικό ειδύλλιο πλέχτηκε τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν πια μαζί. Η Ελισάβετ Σπανού θεωρείται τάχιστα ανερχόμενο αστέρι του ελληνικού πενταγράμμου, καθώς τα τραγούδια που της έγραψε ο Φοίβος, μεταξύ αυτών «Ο χρόνος» και «Ολα τα ωραία», την έχουν βοηθήσει να «παίζει» στο μουσικό χρηματιστήριο.5622544vmvcncnvnm52136mvnf1

Την Ελισάβετ χαρακτηρίζει ο αυθορμητισμός, ενώ έχει ξεχωρίσει και για την εξωτερική ομορφιά της, κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από αρκετούς επώνυμους κυρίους, μεταξύ των οποίων και το μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου, άσχετα αν ο συγκεκριμένος «άδειασε» την Ελισάβετ όταν δήλωσε δημόσια ότι δεν έχει σχέση μαζί της, τη στιγμή που η τραγουδίστρια σε συνεντεύξεις της δήλωνε ερωτευμένη μαζί του. Οταν δε αποκαλύφθηκε ο δεσμός του Δημήτρη με το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, την Τόνια Σωτηροπούλου, η… κόντρα φούντωσε ακόμη περισσότερο. Αυτήν την περίοδο όμως η Ελισάβετ Σπανού έχει ανοίξει νέα σελίδα στην προσωπική ζωή της. Ανθρωποι που δουλεύουν σε νυχτερινά μαγαζιά και έχουν δει την τραγουδίστρια και τον μάνατζερ μαζί μιλάνε για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Βέβαια ο Φώτης Ζογγλοπίτης συνεχίζει να είναι το «δεξί χέρι» και φύλακας-άγγελος της Πάολας, καθώς μαζί της έχει και ένα παιδί, τη γλυκιά Παολίνα. Παρότι έχει χωρίσει από την εκρηκτική τραγουδίστρια εδώ και δύο χρόνια, είναι αυτός που τη στηρίζει σε κάθε επαγγελματικό βήμα της. Είναι ο άνθρωπός της, όπως λέει η ίδια, ο πατέρας του παιδιού της, ο καλλιτεχνικός μάνατζέρ της και ο λογιστής της που διαχειρίζεται τα οικονομικά της.

Στο Φωταέριο μαζί με «Μαζώ» και Γαρμπή

Εκτός από σύντροφός του, η Ελισάβετ Σπανού είναι και η νέα μούσα του Φώτη Ζογγλοπίτη, όπως λένε οι φήμες. Ο μάνατζερ της Πάολας έχει εκτιμήσει, εκτός από την εξωτερική ομορφιά και τον χαρακτήρα της τραγουδίστριας, και τις καλλιτεχνικές ικανότητές της, γι’ αυτό και ήταν εκείνος που, σύμφωνα με τις πληροφορίες, της πρότεινε να επιλέξει για τις εμφανίσεις της τον χειμώνα το Φωταέριο, με ένα σχήμα που αναμένεται να ξεσηκώσει. Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Καίτη Γαρμπή ετοιμάζουν ένα νεανικό πρόγραμμα και ο Φώτης θεώρησε ότι η Ελισάβετ θα ταίριαζε γάντι με τους δύο καλλιτέχνες. Η νεαρή τραγουδίστρια πείστηκε σχεδόν αμέσως να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο σχήμα, αφού εμπιστεύεται τον νέο σύντροφό της, ο οποίος δεν είναι καθόλου… τυχαίος στον καλλιτεχνικό χώρο. Αλλωστε είναι ο άνθρωπος που διαχειρίζεται πολλά ζητήματα στην καριέρα της Πάολας, η οποία τον τελευταίο χρόνο δείχνει να έχει απογειωθεί. Ετσι, η Ελισάβετ έδωσε αρκετές αρνητικές απαντήσεις στα νυχτερινά κέντρα που την πολιορκούσαν, ώστε να την εντάξουν στο δυναμικό τους φέτος.

5622544vmvcncnvnm52136mvnf3Το κορίτσι του Πέτρου στο «Πρωινό mou»

Η περσινή εμφάνιση της Ελισάβετ Σπανού (για μία εβδομάδα) στο πάνελ του «Πρωινό mou» με παρουσιαστές τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά δεν είχε περάσει καθόλου απαρατήρητη. Η τραγουδίστρια ήταν ετοιμόλογη και με έξυπνες ατάκες, γι’ αυτό και οι φετινοί συντελεστές της εκπομπής του μεγάλου καναλιού, μετά την αναχώρηση του διδύμου των κεντρικών παρουσιαστών τους προς ΑΝΤ1 μεριά, έσπευσαν να της ζητήσουν να περάσει από casting για τη στελέχωση του νέου πάνελ. Κι ενώ αρκετές κοπέλες άκουσαν το «όχι», εκείνη… προκρίθηκε κι έτσι σε λίγες ημέρες αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Mega. Λέγεται ότι η Ελισάβετ ήταν προσωπική επιλογή του Πέτρου Κωστόπουλου, που θα είναι ο βασικός οικοδεσπότης, ο οποίος εκτίμησε τις ικανότητές της, όπως το λέγειν και την ετοιμότητά της, και θέλησε να την εντάξει στο δυναμικό της νέας εκπομπής μαζί με τους «παλιούς» Δημήτρη Ουγγαρέζο, Ακη Πετρετζίκη και Βίκυ Παγιατάκη.

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ


Η Παυλίνα (του Βουλγαράκη) και ο περιζήτητος easy rider

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Κεραυνοβόλος έρωτας για την Παυλίνα Βουλγαράκη! Η κόρη του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη είναι ζευγάρι με τον γνωστό επιχειρηματία και περιζήτητο εργένη στα κοσμικά στέκια της Αθήνας Πέτρο Απαλάκη. Η 23χρονη γνωρίστηκε με τον Πέτρο το φετινό καλοκαίρι μέσω κοινών γνωστών στη Μύκονο. Εκείνη είχε πάει για διήμερο με τις φίλες της και τελικά έμεινε ενάμιση μήνα!

Η κοσμική παραλία της Φτελιάς και συγκεκριμένα ένα εστιατόριο που διατηρεί κοινός τους φίλος ήταν το μέρος όπου η Παυλίνα και ο Πέτρος είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά και μάλιστα, σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του ζευγαριού, από την πρώτη μέρα που γνωρίστηκαν οι δυο τους αποφάσισαν να είναι μαζί. Αν και ο ένας φλέρταρε τον άλλον, στους φίλους τους έλεγαν ότι δεν… τρέχει κάτι πονηρό μεταξύ τους.5622544vmvcncnvnm52136mvnf4

To λαμπερό ζευγάρι πάντως προτιμά να κυκλοφορεί στον Πειραιά και στο Μοναστηράκι, αφού είναι τα αγαπημένα τους μέρη και πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η πανέμορφη Παυλίνα, παρότι πολιορκείται από πολλούς, δεν έχει μάτια για άλλον, παρά μόνο για τον Πέτρο.

Μάλιστα ο αγαπημένος της βρέθηκε την Παρασκευή στην πρεμιέρα της στον Σταυρό του Νότου, αλλά πέρασε σχεδόν… απαρατήρητος, αφού το ζευγάρι δεν έδωσε αφορμή για σχόλια. Εκείνος κάθισε διακριτικά με την παρέα του σε ένα από τα πίσω τραπέζια και δεν σταμάτησε στιγμή να χειροκροτεί την Παυλίνα που έδινε ρεσιτάλ στη σκηνή, ενώ του αφιέρωνε διακριτικά και πολλά από τα τραγούδια της. Εκεί ήταν και τα αδέλφια της Παυλίνας, ο Αποστόλης, ο Διονύσης και η Χάρις, που έχουν γνωρίσει τον Πέτρο και έχουν εξαιρετικές σχέσεις μαζί του.

Η Παυλίνα πάντως είναι από εκείνους τους ανθρώπους που δεν τους αρέσει να κρύβονται στα social media, γι’ αυτό έχει «ανεβάσει» αρκετές φωτογραφίες μαζί με τον Πέτρο στο facebook και στο Instagram. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού θα γίνει αύριο στο opening του Rock’n’Roll, στο οποίο είναι μέτοχος ο Πέτρος Απαλάκης (επίσης κάνει τις δημόσιες σχέσεις και άλλων μαγαζιών του ίδιου ομίλου, όπως το Balthazar). Είναι γοητευτικός και οδηγεί μια μηχανή Harley Davidson. Η Παυλίνα σπουδάζει Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και βρίσκεται στο τελευταίο έτος. Παράλληλα -ως γνωστόν- ασχολείται με το τραγούδι και σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με μπαλάντες που έχει γράψει η ίδια.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}32{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...