Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Η Κοραλία και ο υπουργός δεν μένουν πια μαζί

Τέλος μετά από 10 χρόνια γάμου στη σχέση της Καράντη με τον πρώην βουλευτή Γιώργο Λιάνη.

Τίτλοι τέλους στον γάμο του Γιώργου Λιάνη και της Κοραλίας Καράντη! Ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής και η αξιόλογη ηθοποιός ύστερα από δέκα χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να χωρίσουν με τον ίδιο διακριτικό τρόπο όπως ακριβώς άρχισε και ο δεσμός τους. Την επιβεβαίωση της είδησης για τον χωρισμό έκανε η ίδια η Κοραλία Καράντη, ρίχνοντας έτσι φως στο θολό τοπίο που τον τελευταίο καιρό είχε δημιουργηθεί γύρω από τη σχέση τους.

Οι τελευταίες κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού έγιναν στις αρχές του χρόνου, όταν πήγαν μαζί σε κάποιες θεατρικές πρεμιέρες. Ωστόσο, εδώ και μήνες στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο γάμος τους περνάει σοβαρή κρίση, ενώ πριν από περίπου έναν μήνα καλά πληροφορημένες πηγές μιλούσαν για οριστικό χωρισμό.

Σόλο εμφανίσεις256323asdsr2d3

Πριν από μερικές εβδομάδες, στην παράσταση-αφιέρωμα για τη Μελίνα Μερκούρη που δόθηκε στο Ηρώδειο με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Ναυπλιώτου, ο Γιώργος Λιάνης εμφανίστηκε χωρίς τη σύζυγό του (συνοδευόμενος από τον γιο του, τον 33χρονο Αλέξανδρο, που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την τραγουδίστρια Λιζέττα Νικολάου). Ο πρώην βουλευτής πήγε και στην πρεμιέρα του μιούζικαλ «Cabaret» (στο οποίο επίσης πρωταγωνιστεί η Μαρία Ναυπλιώτου), ξανά χωρίς την Κοραλία Καράντη.

Δύο σόλο εμφανίσεις που έκαναν τους υποψιασμένους αυτόματα να αναρωτηθούν τι τρέχει. Ομως, προχθές, η καλή ηθοποιός αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και με τον διακριτικό τρόπο που τη χαρακτηρίζει να μιλήσει στο fthis.gr. «Ναι, είναι αλήθεια, χωρίσαμε με τον Γιώργο. Δεν έχει νόημα να το κρύβει κανείς και δεν μου αρέσει να λέω ψέματα» είπε και συνέχισε: «Ζούμε σε χωριστά σπίτια εδώ και καιρό και πλέον όλα έχουν πάρει τον δρόμο του διαζυγίου. Οι περισσότερες σχέσεις έχουν ημερομηνία λήξης».

Μυστικότητα

Από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν ο Γιώργος Λιάνης και η Κοραλία Καράντη αναπτύχθηκε μεταξύ τους ένας δυνατός έρωτας, που αμέσως έδειξε ότι σύντομα θα κατέληγε στα σκαλιά της εκκλησίας. Πράγματι, το ερωτευμένο ζευγάρι -το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε ότι σε όλη τη διάρκεια της σχέσης του κράτησε χαμηλούς τόνους- παντρεύτηκε τον Μάιο του 2003 υπό άκρα μυστικότητα. Μάλιστα, ο γάμος τους τελέστηκε στις 11.00 τη νύχτα (!) για να μην τους δει κανείς! Η ηθοποιός και ο δημοσιογράφος έμεναν στο Ψυχικό, χωρίς να αποκτήσουν παιδιά.

Οι μεγάλοι έρωτές του και οι μοιραίοι άνδρες της

Τα ειδύλλια του πολιτικού και τα διαζύγια

O Γιώργος Λιάνης είναι ένας άντρας που έχει γοητεύσει πολλές γυναίκες (και αρκετές από αυτές με «ηχηρό» ονοματεπώνυμο). Ωστόσο ο πρώτος μεγάλος του έρωτας ήταν με μια γυναίκα που δεν ήταν διάσημη και μαζί της απέκτησε μία κόρη, την Τατιάνα. Το 1978, χωρισμένος από την πρώτη του γυναίκα, ο τότε «δαιμόνιος ρεπόρτερ» αποφασίζει να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά με μια παλιά φίλη του από τη Θεσσαλονίκη, η οποία πλέον είχε γίνει δημοφιλής τραγουδίστρια ερμηνεύοντας κομμάτια ποιοτικών συνθετών. Ηταν η Λιζέττα Νικολάου, με την οποία απέκτησε το δεύτερο παιδί του. Ομως κι αυτός ο γάμος του δεν στέριωσε, αφού τελείωσε στα τέσσερα χρόνια. Ο Λιάνης -ως γνήσιος καρδιοκατακτητής- δεν έμεινε για πολύ καιρό μόνος του. Στο πλούσιο ερωτικό του καρνέ θα γραφτεί το όνομα της Νάντιας Φοντάνα. Ηταν ένας φλογερός δεσμός που απασχόλησε τα media της εποχής, αλλά δεν κατέληξε σε γάμο. Ομως, για τη θρυλική χορεύτρια ο δημοσιογράφος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς άντρες της ζωής της καθώς -όπως υποστηρίζουν καλά πληροφορημένες πηγές- ήταν εκείνος που τη βοήθησε να ανοίξει πρακτορείο ΟΠΑΠ μετά το τέλος της καλλιτεχνικής καριέρας της.

Την περίοδο του ειδυλλίου του Γιώργου Λιάνη με τη Νάντια Φοντάνα, η Κοραλία Καράντη (η οποία είναι νεότερή του κατά 20 χρόνια, καθώς εκείνος είναι γεννημένος το 1942 κι εκείνη το 1962) κάνει ένα μεγάλο τηλεοπτικό μπαμ στην τότε νεόκοπη ιδιωτική τηλεόραση. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στις σειρές «Δίψα» και «Αφρικα» του Μega, που βγήκαν στον «αέρα» στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Με την ομορφιά της και την έντονη προσωπικότητά της (αλλά και τα καλλιτεχνικά γονίδιά της, αφού είναι κόρη της ηθοποιού Αφροδίτης Γρηγοριάδου) δεν γοητεύει μόνο το κοινό, αλλά και τον τότε διευθυντή προγράμματος του Μεγάλου καναλιού, Τζώνη Καλημέρη. Ο δεσμός τους πολύ σύντομα θα καταλήξει σε γάμο και το ζευγάρι θα αποκτήσει έναν γιο. Η σχέση όμως θα λήξει άδοξα, οι δυο τους θα πάρουν διαζύγιο και στις αρχές της νέας δεκαετίας η Κοραλία Καράντη θα γνωρίσει τον επόμενο μοιραίο άντρα της ζωής της, τον Γιώργο Λιάνη.

«Ποτέ δεν μετανόησα για τη σχέση μου με τις γυναίκες. Ποτέ! Οι γυναίκες είναι για να τις βλέπεις, όχι για να τις κοιτάζεις απλά. Είναι πλάσματα που έχουν και τον Θεό μέσα τους, αλλά και τον δαίμονα, δυστυχώς» είχε δηλώσει κάποτε ο πρώην υπουργός για το ωραίο φύλο, ενώ η ηθοποιός, την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στον «Ερωτα», τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, είχε πει: «Ο έρωτας πεθαίνει όταν το ζευγάρι έχει ήδη περάσει στο στάδιο της σήψης. Το αντιλαμβάνεσαι ότι έχει τελειώσει, αφού πεθάνει. Δεν βλέπουμε τα σημάδια του τέλους έγκαιρα».

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...