Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ιστορίες απιστίας

Tραγελαφικά περιστατικά με παρακολουθήσεις από ντετέκτιβ μέχρι και ξυλοδαρμούς (καράτε).


Νομίζετε πως οι υποθέσεις παρακολουθήσεων αφορούν μόνο μυστικές υπηρεσίες που… κρυφακούνε συζητήσεις πρωθυπουργών και υπουργικά συμβούλια;


Αν το πιστεύετε, τότε είστε… βαθιά νυχτωμένοι, καθώς -σύμφωνα με όσα αναφέρουν επαγγελματίες ιδιωτικοί ερευνητές- οι παρακολουθήσεις μεταξύ συντρόφων στη χώρα μας είναι πιο συχνές απ’ ό,τι φανταζόμαστε και πολλές φορές οδηγούν σε απρόβλεπτες καταστάσεις!


«Στην πλειονότητά τους τα άτομα που θέλουν να παρακολουθήσουν τον σύντροφό τους είναι γυναίκες, σε ποσοστό γύρω στο 60%» δηλώνει στην «Espresso» ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης και τονίζει χαρακτηριστικά:


«Ο Ελληνας έχει μέσα του το… γονίδιο της απιστίας. Τα στοιχεία μας δείχνουν πως το 90% των γυναικών που υποπτεύονται ότι ο άντρας τους τις απατάει έχει δίκιο! Πολλοί και πολλές θέλουν να μάθουν τι κρύβεται και τι παίζεται πίσω από την πλάτη τους, θέλουν να δουν αν ο σύντροφός τους είναι πιστός ή διατηρεί κρυφές ερωτικές σχέσεις».


Σύμφωνα με τον ερευνητή, το περιβάλλον στο οποίο ζούμε μοιάζει με γυάλινο σπίτι, όπου τίποτα δεν μένει κρυφό. «Η τεχνολογία έχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα» αναφέρει ο κ. Τσούκαλης και συμπληρώνει: «Σκεφτείτε μόνο πως μέσω ενός δορυφόρου μπορούμε να δούμε μια τσάντα που είναι ακουμπισμένη σε ένα αμάξι και να εξακριβώσουμε και τι μάρκα είναι!»


Στο πορτμπαγκάζ


Κατά τη διάρκεια των εκατοντάδων παρακολουθήσεων που έχουν πραγματοποιήσει, ο Γιώργος Τσούκαλης και οι έμπειροι συνεργάτες του έχουν αντιμετωπίσει πολλά ακραία περιστατικά. Ενα από τα πιο χαρακτηριστικά είναι αυτό μιας απατημένης συζύγου γνωστού Αθηναίου επιχειρηματία, που τον έπιασε στα πράσα μαζί με την παράνομη ερωμένη του και δεν δίστασε να τους επιτεθεί με μανία, εφαρμόζοντας ακόμη και τεχνικές… καράτε!


«Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικούς μήνες και είχε πρωταγωνιστές τον άτακτο επιχειρηματία, τη νεαρή ερωμένη του και την απατημένη σύζυγο» αναφέρει ο ιδιωτικός ερευνητής.


«Η γυναίκα του επιχειρηματία έλεγχε καθημερινά τα χιλιόμετρα που διένυε ο άντρας της με το αυτοκίνητο και είχε διαπιστώσει πως κάτι πάει στραβά, αφού οι αποστάσεις που καταγράφονταν δεν ήταν δικαιολογημένες.


Ετσι μας αποκάλυψε ότι ήταν αποφασισμένη να τρυπώσει στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του προκειμένου να τον παρακολουθήσει. Για τον λόγο αυτό ζήτησε να της φτιάξουμε ένα μηχανισμό, ώστε να μπορεί να βγει από το πορτμπαγκάζ χωρίς να γίνει αντιληπτή! Λίγο καιρό αργότερα έβαλε το σχέδιό της σε εφαρμογή. Την ώρα που ο άντρας της ετοιμαζόταν για ακόμη ένα… επαγγελματικό ραντεβού, εκείνη έφυγε από το σπίτι νωρίτερα και μπήκε κρυφά στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου»!


Ανυποψίαστος, ο επιχειρηματίας έφυγε από το σπίτι με σκοπό να συναντήσει την παράνομη ερωμένη του, χωρίς να φαντάζεται τι τον περίμενε.


«Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο σταμάτησε και όταν η κυρία αντιλήφθηκε πως ο σύζυγός της είχε απομακρυνθεί, βγήκε από το πορτμπαγκάζ και βρέθηκε σε ένα υπόγειο πάρκινγκ πολυκατοικίας. Παρατήρησε πως το ασανσέρ είχε σταματήσει στον δεύτερο όροφο και ανέβηκε εκεί. Οταν χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματος, η ερωμένη άνοιξε και ο σύζυγος, που καθόταν στον καναπέ, έμεινε με ανοιχτό το στόμα. Αυτό που ακολούθησε όμως δεν είχε προηγούμενο!


»Καλογυμνασμένη και κάτοχος της μαύρης ζώνης του καράτε, η απατημένη όρμησε με μανία στο παράνομο ζευγάρι και άρχισε να το χτυπάει με μπουνιές, γονατιές και εναέριες κλοτσιές!


Αφού τους έκανε μαύρους στο ξύλο, άρπαξε τον σύζυγό της από το αυτί και τον γύρισε στο σπίτι τους! Μάλιστα μας είχε πει: “Μπορεί να έφαγα κέρατο, αλλά πήρα το αίμα μου πίσω και το ευχαριστήθηκα!”».


Εψαχνε εραστή αλλά βρήκε… ερωμένη


Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ο γνωστός ντετέκτιβ έχει αναλάβει υποθέσεις παρακολούθησης που για αλλού ξεκίνησαν και αλλού κατέληξαν. Οπως αυτή ενός πασίγνωστου Κύπριου επιχειρηματία που βρέθηκε προ δυσάρεστης έκπληξης, αφού ανακάλυψε πως η γυναίκα του δεν είχε εραστή αλλά… ερωμένη!


«Ο συγκεκριμένος πελάτης είχε παρατηρήσει μεγάλες αλλαγές στη συμπεριφορά της συζύγου του και είχε σοβαρές υποψίες πως τον απατούσε. Πράγματι, κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης ανακαλύψαμε πως είχε δίκιο, αφού η γυναίκα του δεν ήταν όσο πιστή ήθελε να δείχνει.


Οταν ολοκληρώσαμε την έρευνα, έφτασε η στιγμή να του αποκαλύψουμε το μεγάλο μυστικό. Η σύζυγός του δεν είχε εραστή αλλά ερωμένη! Το σοκ για τον επιχειρηματία ήταν μεγάλο και λίγο καιρό αργότερα το ζευγάρι χώρισε».


Η star τηλεπαρουσιάστρια και ο πάμπλουτος των Β.Π.


Χαρακτηριστική είναι και η περίπτωση γνωστής τηλεοπτικής παρουσιάστριας που διατηρούσε παράνομο ερωτικό δεσμό με έναν πάμπλουτο κύριο των βορείων προαστίων, ο οποίος όμως ήταν παντρεμένος.


«Η παρουσιάστρια είχε απευθυνθεί σε έναν καλό συνάδελφο και φίλο, και του είχε αναθέσει την παρακολούθηση του παντρεμένου εραστή της. Η ίδια έλεγε πως ο συγκεκριμένος κύριος την κορόιδευε, αφού της είχε τάξει πως θα χωρίσει από τη γυναίκα του για να ζήσουν ελεύθεροι τον έρωτά τους, χωρίς όμως να έχει τέτοιες προθέσεις. Πράγματι, αποδείχθηκε πως ο εραστής της πουλούσε παραμύθια απλά και μόνο για να περνάει μαζί της τον ελεύθερο χρόνο του. Ομως δεν τον άφησε έτσι!


Οταν ο κύριος πήγε με τη σύζυγό του στην Κωνσταντινούπολη για τριήμερο ταξίδι, η παρουσιάστρια πήρε μια φίλη της, έκλεισε δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο και έγινε η σκιά του. Τον ακολουθούσε όπου κι αν πήγαινε και φυσικά εκείνος, που είχε αντιληφθεί την παρουσία της, είχε χάσει το χρώμα του από τον φόβο πως ο γάμος του θα τιναχτεί τον αέρα! Τελικά η παρουσιάστρια τον παράτησε στα κρύα του λουτρού!»


Ο τιμοκατάλογος για να πιαστεί στα πράσα


Οπως αναφέρει στην «Espresso» ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής, το κόστος για μια υπόθεση παρακολούθησης μπορεί να ξεκινήσει από τα 3.000 ευρώ και να φτάσει ακόμη και τα 15.000 ευρώ:


«Το κόστος μιας παρακολούθησης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει, τα αντικειμενικά εμπόδια που θα παρουσιαστούν, οι χιλιομετρικές αποστάσεις που θα χρειαστεί να καλυφθούν, αλλά ακόμη και ο τρόπος ή η συχνότητα με την οποία κινείται το άτομο που έχει τεθεί υπό παρακολούθηση.


Ενδεικτικά, για μία βδομάδα παρακολούθηση στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας το κόστος κυμαίνεται από 3.000 έως 4.000 ευρώ, για μία εβδομάδα στην επαρχία από 6.000 έως 7.000 ευρώ και για παρακολουθήσεις στο εξωτερικό από 10.000 μέχρι και πάνω από 15.000 ευρώ.


Επιπλέον θα πρέπει να τονίσουμε πως για να γίνει μια σωστή και σοβαρή παρακολούθηση απαιτείται η συνδρομή και η πλήρης απασχόληση τουλάχιστον δύο ατόμων, ώστε το άτομο που έχουμε θέσει υπό επιτήρηση να μη χαθεί από τα μάτια μας ούτε στιγμή».


ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...