Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

Εσφαξε την σύντροφο δημοσιογράφου

Αλβανός εργάτης μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την επιχειρηματία Ναταλία Βουτσινά στο σπίτι όπου συζούσε με τον πρώην εκδότη Ανδρέα Βρη.

Μυστήριο καλύπτει το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας γνωστής επιχειρηματία της Πάτρας, συντρόφου γνωστού δημοσιογράφου, που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία και το πανελλήνιο. Ενας 33χρονος Αλβανός κατακρεούργησε τη 43χρονη Ναταλία Βουτσινά μέσα στο σπίτι της στα Μποζαΐτικα με τρεις μαχαιριές, η τελευταία από τις οποίες έστειλε στον θάνατο την άτυχη γυναίκα κόβοντας την καρωτίδα της. Στη συνέχεια ο δολοφόνος, με αίματα στα χέρια και κρατώντας ακόμα το μαχαίρι, πήγε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και παραδόθηκε.


«Εσφαξα τη φίλη μου» είπε ψυχρά στους άναυδους αστυνομικούς, ισχυριζόμενος ότι εδώ και ενάμιση χρόνο διατηρούσε ερωτικό δεσμό με το θύμα, το οποίο κατακρεούργησε έπειτα από έντονο καβγά που είχαν, όταν του ζήτησε να χωρίσουν. Τους ισχυρισμούς του απορρίπτει το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον της 43χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή έχοντας δεχτεί μία μαχαιριά στην πλάτη, μία στον θώρακα και άλλη μία -που της έκοψε το νήμα της ζωής- στον λαιμό.


Οπως είπε ο αλλοδαπός, που εργαζόταν περιστασιακά στο σπίτι της γυναίκας στο οποίο διέμενε με τον σύντροφό της Ανδρέα Βρη και τη δεκάχρονη κόρη τους, γύρω στις 9.00 το πρωί μπήκε στο σπίτι του θύματος, αφού προηγουμένως περίμενε να φύγουν η μικρή για το σχολείο και ο σύντροφός της για τη δουλειά του. Χτύπησε την πόρτα και, όταν η γυναίκα τού άνοιξε, της ζήτησε να χωρίσει για να είναι επιτέλους μαζί.


Εκείνη, σύμφωνα με τον 33χρονο, αρνήθηκε και του ζήτησε να φύγει, με αποτέλεσμα η κουβέντα να εξελιχθεί γρήγορα σε καβγά. Σύμφωνα με την προανακριτική απολογία του, η Ναταλία Βουτσινά τού είχε υποσχεθεί πολλές φορές μέσα στον ενάμιση χρόνο σχέσης που διατηρούσαν ότι θα χώριζε από τον σύντροφό της για να συνεχίσει χωρίς περιορισμούς τον δεσμό μαζί του, υπόσχεση που τελικά δεν τήρησε ποτέ. Ετσι, σε έξαλλη κατάσταση ο Αλβανός άρπαξε ένα μαχαίρι και της κατάφερε τις τρεις θανατηφόρες μαχαιριές.


Στο σπίτι εντοπίστηκαν ίχνη πάλης, που σημαίνει ότι η άτυχη γυναίκα αντιστάθηκε. Εκτιμάται ότι ο δολοφόνος είχε τέτοια μανία ώστε την κυνήγησε για να τη σκοτώσει, ενώ το θύμα προσπαθούσε απεγνωσμένα να γλιτώσει.


Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή με τον ιατροδικαστή ο αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας Κώστας Κυριακόπουλος, ο διευθυντής Ασφάλειας Πατρών Ανδρέας Τσαουρδάς και ο γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλης Αγγελάκας, του οποίου ο Ανδρέας Βρης είναι στενός συνεργάτης στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν αποτροπιαστικό, αφού είδαν τη γυναίκα να κείτεται στο πάτωμα μέσα σε λίμνη αίματος!


Ο 33χρονος Αλβανός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 43χρονης γυναίκας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του εγκλήματος και αν ισχύει το κίνητρο το οποίο παρουσίασε ο δράστης.


Η αγωνία για το δεκάχρονο αγγελούδι τους


Ο επί χρόνια σύντροφός της Ανδρέας Βρης, εκ των εκδοτών της εφημερίδας «Κήρυκας» που πριν από λίγους μήνες ανέστειλε την έκδοσή της, έμαθε το κακό νέο ενώ βρισκόταν στην Περιφέρεια Αποκεντρωμένης Διοίκησης, όπου εργάζεται ως δημοσιογράφος. Συντετριμμένος έφυγε άρον άρον για τον τόπο του εγκλήματος, με το μυαλό του να είναι στον δεκάχρονο άγγελο που είχε αποκτήσει με τη Ναταλία Βουτσινά. Λίγο αργότερα είπε στους συναδέλφους και τους φίλους του που του συμπαραστέκονταν: «Θα πάω εγώ να πάρω σήμερα την κόρη μου από το σχολείο και θα της εξηγήσω τι έγινε».


Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε χάσει πριν από μερικά χρόνια σε τροχαίο την αγαπημένη του αδελφή Ελευθερία, σύζυγο του δημοσιογράφου Στάθη Κεραμιδά.


Στο σημείο έσπευσαν συγγενείς, γνωστοί και φίλοι όταν πληροφορήθηκαν το μαντάτο και όταν είδαν τους αστυνομικούς ξέσπασαν σε κλάματα, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι η δραστήρια και γλυκιά Ναταλία είχε τόσο φρικτό τέλος.


Το γεγονός έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Πάτρας, αφού η Ναταλία Βουτσινά ήταν ένα κοινωνικό άτομο και είχε πολλούς γνωστούς. Η οικογένειά της είναι γνωστή στην τοπική κοινωνία, αφού διατηρεί εμπορικά καταστήματα, ενώ η ίδια ήταν ιδιοκτήτρια βιβλιοπωλείου στο κέντρο της Πάτρας και με τον σύντροφό της είχαν ανοίξει καφετέρια στο Ρίο.


ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...