Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Σεισμός στον γάμο Τσαρούχα Παπαθωμά

Τι συμβαίνει (πραγματικά) στη ζωή του καλλιτεχνικού ζευγαριού μετά τις έντονες φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό ότι οι δυο τους δεν μένουν πια μαζί.


Η κρίση στον γάμο τους έγινε οριστικός χωρισμός ή πρόκειται για μια τρικυμία που σύντομα θα κοπάσει; Τι συμβαίνει, αλήθεια, με τη Θεοφανία Παπαθωμά και τον Πασχάλη Τσαρούχα; Εντονες είναι οι φήμες τον τελευταίο καιρό ότι το γνωστό ζευγάρι της showbiz περνάει δύσκολες στιγμές στον γάμο του, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους δεν μένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη.


«Ενας γάμος περνάει κρίση κάθε μέρα, όπως κι εμείς οι ίδιοι περνάμε κρίσεις συνεχώς» είχε δηλώσει ίσως προφητικά τον περασμένο Σεπτέμβριο η όμορφη ηθοποιός, που έχει γράψει και σειρά παιδικών βιβλίων, όταν άλλη μία φορά ακουγόταν πως ο γάμος της με τον γοητευτικό Πασχάλη περνούσε από σαράντα κύματα. Οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού πάντως έχουν εκλείψει εντελώς το τελευταίο διάστημα, ενώ ο Πασχάλης Τσαρούχας βρίσκεται συνεχώς στη Λάρισα, καθώς από τις 21 Δεκεμβρίου ανεβάζει στο Θεσσαλικό Θέατρο την «Οικογένεια Τοτ» του Ιστβάν Ορκένθ, σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου.


Στα δικαστήρια


Πάντως, ενώ ο Πασχάλης Τσαρούχας συνεχίζει να ασχολείται ενεργά με το θέατρο, η ζωή της Θεοφανίας έχει αλλάξει εντελώς ρότα σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό κομμάτι. Η υποκριτική έχει μπει στον «πάγο», ενδεχομένως και μόνιμα, αφού πλέον ασχολείται επαγγελματικά με τη δικηγορία, καθώς όχι μόνο είναι πτυχιούχος της Νομικής, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, κάνει την πρακτική της άσκηση στο γραφείο του γνωστού δικηγόρου και προσφάτως εκδότη Χάρη Οικονομόπουλου. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η ηθοποιός βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στα δικαστήρια της Ευελπίδων.


Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι παρακολουθεί στενά όλες τις σημαντικές υποθέσεις που χειρίζεται ο δικηγόρος, ανάμεσα στις οποίες και εκείνη εναντίον του Μάκη Ψωμιάδη για την υπεξαίρεση από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η Θεοφανία είναι παρούσα στο ακροατήριο και ακούει προσεκτικά τις αγορεύσεις και τις καταθέσεις προκειμένου να αποκτήσει εμπειρίες που θα τις φανούν χρήσιμες όταν -με το καλό- αναλάβει την πρώτη της υπόθεση.


Για το παιδί


Οσοι γνωρίζουν την πορεία της Θεοφανίας μέχρι τώρα λένε πως η εκκολαπτόμενη δικηγόρος έχει μεγάλο ζήλο για τη συγκεκριμένη δουλειά, ενώ προς το παρόν κρατάει χαμηλούς τόνους, αφού δεν είναι έτοιμη να μιλήσει για τη νέα της σταδιοδρομία. Πόσο μάλλον να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες που αφορούν την προσωπική της ζωή και τα σύννεφα που έχουν συγκεντρωθεί -σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές- πάνω από τον γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα.


Ενδεχομένως το ζευγάρι να έχει επιλέξει λεπτό και διακριτικό χειρισμό, αφού και σε παλιότερες δηλώσεις της η Θεοφανία είχε επισημάνει: «Το παιδί τα αισθάνεται όλα. Αν οι γονείς δεν είναι χαρούμενοι, δεν είναι κι αυτό. Είναι πολύ απλό. Εγώ φροντίζω να είμαι χαρούμενη πρώτα απ’ όλα για το παιδί μου κι αυτό κάνει καλό και σε εμένα».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...