Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νύφες και γαμπροί με… προίκα

Γυναίκες και άντρες της Βουλής με «πόθεν έσχες» που περιλαμβάνει ακίνητα και παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς.

Μπορεί η προίκα να είναι πλέον ξεπερασμένη, ωστόσο σε περίοδο οικονομικής κρίσης ένα καλό κομπόδεμα ή μια αξιοζήλευτη περιουσία μπορεί να είναι η βάση για έναν καλό γάμο. Εστιάσαμε την προσοχή μας στα «πόθεν έσχες» ορισμένων από τα εντυπωσιακά κορίτσια της πολιτικής που παραμένουν αδέσμευτα. Γυναίκες με πλούσιο βιογραφικό και «πόθεν έσχες» επίσης, που περιλαμβάνει ακίνητα και παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς. Αξιοζήλευτα όμως είναι τα περιουσιακά στοιχεία των βουλευτών που κάνουν δήλωση μόνοι τους, αφού δεν φαίνεται να έχουν βρει το άλλο τους μισό, με το οποίο θα συντάσσουν ως ζευγάρι τη φορολογική τους δήλωση.


Η Γεωργία Μαρτίνου (της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας) είναι… αδέσμευτη και με μεγάλη προίκα. Η «γαλάζια» βουλευτής από το υπόλοιπο Αττικής μόλις τα τρία προηγούμενα χρόνια, από το 2010 έως το 2012, είχε συνολικά εισοδήματα 1.175.000 ευρώ. Από αυτά έχει φροντίσει να αποταμιεύσει το ποσό των 525.763 ευρώ, με το μεγαλύτερο μέρος τους κατατεθειμένο στην αγγλική τράπεζα HSBC BANK.


Για να καταγράψει τα ακίνητα στη δήλωση «πόθεν έσχες» χρειάστηκαν δέκα σελίδες, καθώς αυτά που έχει στην κατοχή της -εξ ολοκλήρου είτε μερίδιό τους- είναι 156. Αυτό που θα είχε τη σημασία του θα ήταν να καταγράψουμε τον φόρο ακίνητης περιουσίας που θα χρειαστεί να πληρώσει. Δεν θα μας έκανε εντύπωση αν χρειαζόταν η βουλευτική αποζημίωση ενός ολόκληρου χρόνου για να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της. Η νεαρή βουλευτής παρ’ όλα αυτά είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και κατά κοινή ομολογία ουδέποτε προκάλεσε με τη συμπεριφορά της από τη μέρα που εκλέχθηκε βουλευτής στην περιφέρεια Αττικής.


Περιζήτητη νύφη εξακολουθεί να είναι η Βορειοελλαδίτισσα Ελενα Ράπτη, η οποία έχει μερίδιο σε 37 ακίνητα, αλλά έχει εξασφαλίσει το μέλλον της και αυτό των παιδιών της, καθώς έχει στην… άκρη, δηλαδή σε τραπεζικούς λογαριασμούς, το ποσό των 670.000 ευρώ. Φυσικά τις οικονομίες αυτές δεν τις έκανε από τη βουλευτική αποζημίωση, αλλά από την οικογενειακή επιχείρηση Top Video Group – Δ. Ράπτης, στην οποία είναι μέτοχος.


Η Εύα Καϊλή μπορεί να μην έχει πια έδρανο και έδρα στη Βουλή, έχει όμως καταφέρει και με τη βοήθεια των δικών της να εξασφαλίσει μια καλή προίκα, ώστε να καταφέρει -αν μη τι άλλο- να καλοπαντρευτεί. Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έχει ένα διαμέρισμα 120 τ.μ. στη Θεσσαλονίκη, σπίτι στα βόρεια προάστια 250 τ.μ. και γκαρσονιέρα με αποθήκη στο Κολωνάκι, στην οδό Σκουφά. Παράλληλα έχει στην τράπεζα λίγο περισσότερα από 8.000 ευρώ, ενώ διαθέτει και δύο αυτοκίνητα μικρού κυβισμού.


Υποψήφια νύφη είναι και η βουλευτής της Ν.Δ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, με πλούσιο βιογραφικό και σταθερή πηγή εσόδων τη βουλευτική αποζημίωση, αλλά χωρίς κανένα ακίνητο, ώστε να αγχώνεται για φόρους, και χωρίς αποταμιεύσεις (διαθέτει μόλις 260,92 ευρώ σε ένα βιβλιάριο καταθέσεων).


Η συριζαία Ειρήνη Αγαθοπούλου είχε πενιχρά εισοδήματα μέχρι τις τελευταίες εκλογές, οπότε κατάφερε να εκλεγεί στη Βουλή. Εχει ωστόσο ένα διαμέρισμα και ένα κατάστημα, 162 τ.μ. το καθένα, στα Χανιά και ένα σπίτι 212 τ.μ. στο Κιλκίς. Εχει 9.500 ευρώ στην τράπεζα και είναι από το 2010 ομόρρυθμος εταίρος σε εμπορική επιχείριση με κεφάλαιο συμμετοχής 24.173 ευρώ.


Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης δεν είναι μόνο ο βενιαμίν της Βουλής αλλά και ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες. Ο Κρητικός δικηγόρος και πρώτος ξάδελφος της υπουργού Τουρισμού Ολγας Κεφαλογιάννη διαθέτει μετοχές σε δύο ξενοδοχεία, το ένα στο κέντρο του Ρεθύμνου, συνολικής αξίας περίπου 1.000.000 ευρώ, τις οποίες του παραχώρησαν οι γονείς του. Παράλληλα διαθέτει 29.362 μετοχές σε διάφορες τράπεζες, συνολικής αξίας 100.000 ευρώ, ενώ έχει ακίνητα και ως παραδοσιακός Κρητικός 25 στρέμματα με πολυετείς καλλιέργειες και 8 στρέμματα βοσκοτόπια. Βέβαια οι πληροφορίες μας λένε πως ήδη έχει κλέψει την καρδιά του νεαρού πολιτικού μια εντυπωσιακή Χανιώτισσα.


Εργένης με σταθερό εισόδημα τη βουλευτική αποζημίωση είναι ο ορθοπεδικός γιατρός -και πρώην μπασκετμπολίστας- βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος δηλώνει πλήθος διαμερισμάτων, μεγάλων και κυρίως μικρών, όπως αποθήκες, πάρκινγκ και γκαρσονιέρες των 40 τ.μ. Παράλληλα έχει και τις οικονομίες του στην… άκρη, που φτάνουν τα 550.000 ευρώ, και διαθέτει δύο αυτοκίνητα, ένα μικρό για την πόλη και ένα μεγάλο για τις ασφαλείς μετακινήσεις του.


Ο πρώην υπουργός Αρης Σπηλιωτόπουλος εκτός τη βουλευτική αποζημίωση έχει ένα σπίτι με πάρκινγκ στο Κολωνάκι 230 τ.μ. και διάσπαρτες τραπεζικές μετοχές, τραπεζικά ομόλογα και μερίδια αμοιβαίων τραπεζικών κεφαλαίων με αξία κτίσης περίπου 134.000 ευρώ. Στο βιβλιάριό του έχει περίπου 70.000 ευρώ και από το 2010 συμμετέχει με 36.000 ευρώ σε μια Α.Ε. παροχής υπηρεσιών, ενώ το 2011 αγόρασε έναντι 4.000 ευρώ ένα δίκυκλο 250 κ.ε.


Ακόμα δεν βρέθηκε εκείνη που θα μοιραστεί τη δήλωση «πόθεν έσχες» με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Ο υπουργός Ναυτιλίας παραμένει αμετανόητος εργένης, προφανώς όμως δεν θα ήθελε η υποψήφια νύφη να επηρεαστεί από τα ακίνητα που έχει στο όνομά του ή έχει μερίδιό τους – και δεν είναι λίγα. «Ουδεμία μεταβολή» έγραψε φέτος ο Μιλτιάδης στον πίνακα με τα ακίνητα. Στην άκρη έχει μόλις 32.413 ευρώ, ενώ έχει κι ένα βιβλιάριο με 0,27 ευρώ.


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΚΑ



Η κρίση δεν άγγιξε -ή, στη χειρότερη περίπτωση, «χάιδεψε»-το πορτοφόλι των πολιτικών αρχηγών. Με μικρές μεταβολές προς τα κάτω εμφανίζεται η περιουσιακή κατάστασή τους,  σύμφωνα με τα «πόθεν έσχες» που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Πλουσιότερος  εμφανίζεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ τα λιγότερα δηλώνουν οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Αλέξης Τσίπρας και Αλέκα Παπαρήγα.
 
Αντώνης Σαμαράς


Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν έχει κάποια μεταβολή στα ακίνητα που διαθέτει με τη Γεωργία. Εμφανίζει εισοδήματα 99.854 ευρώ από βουλευτική αποζημίωση (111.000 ευρώ πέρυσι) και 28.329 ευρώ από άλλες πηγές (25.044,04 ευρώ 2010). Η σύζυγός του Γεωργία Σαμαρά εμφανίζει εισοδήματα ύψους 52.525 ευρώ (53.625,98 ευρώ το 2010). Να σημειωθεί ότι όλα τα ποσά που διατηρούσε ο κ. Σαμαράς σε καταθέσεις του εξωτερικού τα μετέφερε  το 2011 στην Ελλάδα.


Αλέξης Τσίπρας


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας δήλωσε εισόδημα από τη βουλευτική του αποζημίωση 72.330 ευρώ (αντί 81.000 ευρώ πέρυσι) και από άλλες πηγές 1.740 ευρώ. Πενιχρές είναι οι τραπεζικές καταθέσεις του, που ανέρχονται σε μόλις 100,75 ευρώ. Την περασμένη χρονιά οι καταθέσεις του ανέρχονταν σε 12.000 ευρώ. «Εξαφανισμένη» είναι και η μοτοσικλέτα 650 κ.ε. που είχε είχε αγοράσει το 2007 έναντι 7.300 ευρώ και, υπό κανονικές συνθήκες, θα έπρεπε να είχε δηλώσει ως μεταβολή.


Ευάγγελος Βενιζέλος


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος εμφανίζει εισοδήματα ύψους 94.309 ευρώ από τη βουλευτική του αποζημίωση (101.903 ευρώ την περασμένη χρονιά). Τα εισοδήματα της συζύγου του Βασιλικής Μπακατσέλου ανέρχονται σε 55.607 ευρώ (60.049,80 ευρώ το 2010). Εντυπωσιακές -όπως και των προηγούμενων ετών- είναι οι καταθέσεις σε τράπεζες. Συνολικά, υπάρχουν 27 καταθέσεις σε κοινούς λογαριασμούς της οικογένειας. Ειδικότερα, υπάρχουν 1.633.054 ευρώ (έναντι 2.326.777 ευρώ πέρυσι), 84.444 λίρες Αγγλίας (43.900 λίρες Αγγλίας πέρυσι), 129.000 δολάρια (αντί 1.729 δολαρίων το 2010). Το ζεύγος διαθέτει 27 ακίνητα.


Πάνος Καμμένος


Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος έχει από βουλευτικά εισοδήματα 86.088,04 ευρώ, αλλά και εισοδήματα από ενοίκια. Με τη σύζυγό του διαθέτουν εφτά ακίνητα, έχει στην κατοχή του μετοχές της εταιρίας του πατέρα του, αλλά ελάχιστες καταθέσεις σε τράπεζες. Από οχήματα, ο κ. Καμμένος έχει στην κατοχή του δύο επιβατικά αυτοκίνητα (με το ένα να βρίσκεται σε ακινησία λόγω αδυναμίας πώλησής του), ένα σκάφος αναψυχής ανοιχτού τύπου 8,30 μέτρων και η σύζυγός του έχει ένα επιβατικό.


Νίκος Μιχαλολιάκος


Μεγαλύτερο εισόδημα εμφανίζει η Ελένη Ζαρούλια από τον σύζυγό της Νίκο Μιχαλολιάκο για το 2011. Συγκεκριμένα, τα εισοδήματα του γ.γ. της Χρυσής Αυγής ανέρχονται σε 23.932 ευρώ, ενώ της κυρίας Ζαρούλια σε 33.698 ευρώ. Το ζεύγος διαθέτει  οχτώ ακίνητα και καταθέσεις περίπου 26.000 ευρώ. Το μοναδικό Ι.Χ. (1.600 κ.ε.) τους ανήκει στην κυρία Ζαρούλια, ενώ η ίδια εμφανίζεται μέτοχος σε εταιρία παροχής υπηρεσιών.


Φώτης Κουβέλης


Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. Φώτης Κουβέλης δήλωσε εισόδημα από τη βουλευτική του αποζημίωση 88.735 ευρώ (108.000 ευρώ πέρυσι), ενώ η σύζυγός του 15.063 ευρώ (30.678 ευρώ δήλωσε την περασμένη χρονιά). Ο κ. Κουβέλης με τη σύζυγό του έχει εφτά ακίνητα  και σε τέσσερα ακίνητα εμφανίζει δικαιώματα. Η  σύζυγος του Φ. Κουβέλη διαθέτει 5.000 μετοχές στην Capital ΑΧΕ, τις οποίες απέκτησε έναντι 17.608 ευρώ. Η οικογένεια διαθέτει τρία αυτοκίνητα.


Αλέκα Παπαρήγα


Είναι η πιο φτωχή, μετά τον Αλέξη Τσίπρα. Μειωμένη βουλευτική αποζημίωση και αυξημένες συντάξιμες αποδοχές εμφανίζει η επικεφαλής της Κ.Ο. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Εχει μόλις 0,32 του ευρώ κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα, έναντι 832 ευρώ που εμφάνιζε στη δήλωσή της την προηγούμενη χρονιά. Αυξημένες κατά 2.140 ευρώ είναι οι συντάξιμες αποδοχές της. Αμετάβλητη παραμένει η ακίνητη περιουσία της. Η κ. Παπαρήγα κατέχει, από κληρονομιά, το 62,5% διαμερίσματος 90 τ.μ. στην Αθήνα.


Κώστας Καραμανλής


Τέλος, σε αντίθεση με τον Γιώργο Παπανδρέου, κατακόρυφη πτώση εμφανίζουν οι καταθέσεις του Κώστα Καραμανλή, καθώς από το 2009 έως το 2011 εμφανίζονται μειωμένες περίπου κατά 820.000 ευρώ. Επιπροσθέτως, ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίζει απώλειες ύψους 160.500 ευρώ λόγω του PSI. Υπενθυμίζεται πως το 2010 ο πρώην πρωθυπουργός έλαβε ως γονική παροχή ομόλογα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων αξίας 800.000 ευρώ.


Ο Γιώργος αύξησε το… κομπόδεμά του


Τα οικονομικά του Γιώργου Παπανδρέου, παρά την κρίση, σημείωσαν άνοδο. Η οικογένεια Παπανδρέου από 319.425 ευρώ το 2010, δήλωσε 500.340 ευρώ το 2011. Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε εισόδημα 102.038,81 ευρώ από τη βουλευτική του αποζημίωση (91.142 ευρώ το 2010) και 718,78 ευρώ από άλλες πηγές (23.595 ευρώ το 2010). Η σύζυγός του δήλωσε εισόδημα 4.578,94 ευρώ (1.094 ευρώ είχε δηλώσει στο προηγούμενο «πόθεν έσχες»).


Αναφορικά με την ακίνητη περιουσία τους, εμφανίζεται ως νέο απόκτημα το σπίτι 200 τ.μ. που κληρονόμησε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού στην Ανω Χώρα Ναυπακτίας. Αυξημένες εμφανίζονται οι συνολικές καταθέσεις της οικογένειας Παπανδρέου, καθώς από τα 319.425 ευρώ το 2010 ανήλθαν σε 500.340 ευρώ το 2011.



Το διαμέρισμα του Νότη των 1,3 εκατ. Ευρώ στην ακριβότερη περιοχή του Λονδίνου


Σε ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα 139 τ.μ. σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές του Λονδίνου, στη St John’s Wood (Αγιος Γιάννης του Δάσους λέγεται η περιοχή σε ελεύθερη μετάφραση), επένδυσε ο Νότης Μηταράκης, λίγο προτού πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ασχοληθεί με την πολιτική. Τ


ο διαμέρισμα αγοράστηκε αντί του αστρονομικού ποσού των 1.319.023,92 ευρώ σε μια περιοχή που μοιάζει με το παλαιό Ψυχικό στην Αθήνα – αν θα μπορούσε να γίνει η σύγκριση.


Ο νυν υφυπουργός Ανάπτυξης και η σύζυγός του Μαρία ζούσαν για περίπου 15 χρόνια στη βρετανική πρωτεύουσα και, όπως διακρίνουμε από τη δήλωση «πόθεν έσχες» τους, το 2010 τα εισοδήματά τους ξεπερνούσαν τα 400.000 ευρώ.


Το 2012 ο Νότης φαίνεται να πλήρωσε το κόστος της ενασχόλησής του με τα κοινά, βλέποντας τις απολαβές του να φτάνουν τα 53.144 ευρώ. Στο γραφείο του υφυπουργού έσπασαν τα τηλέφωνα μόλις κυκλοφόρησε η είδηση για το νεοαποκτηθέν διαμέρισμα. Κάποιοι, δε, του το ζητούσαν για τις διακοπές των Χριστουγέννων!


Εκτός του διαμερίσματος πάντως, το χαρτοφυλάκιό του υφυπουργού εμφανίζει 100 χρυσές λίρες Αγγλίας με αξία κτήσης 5.000 ευρώ, μετοχές αξίας 155.172 λιρών Αγγλίας της Fil Uk Pension Plan και μετοχές της Coutts & Co (αξία κτήσης 250.000 λιρών Αγγλίας).


Ο εκατομμυριούχος συριζαίος, ο πλούσιος που έγινε φτωχός και ο συλλέκτης οχημάτων


Μπορεί η πολιτική που επαγγέλλεται να είναι… φιλολαϊκή, όμως όπως προκύπτει από τη δήλωσή του, αυτό το κάνει διά του ασφαλούς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς. Ο πρώην συνδικαλιστής και πρόεδρος της ΟΤΟΕ εμφανίζει δύο τραπεζικούς λογαριασμούς ύψους 350.000 ευρώ και 650.000 ευρώ και ως προέλευση χρημάτων δηλώνει «αποζημίωση συνταξιοδότησης».


Αρκεί μια πρόσθεση για να συνειδητοποιήσουμε ότι ο συριζαίος πρώην συνδικαλιστής έχει βάλει στην τσέπη του 1.000.000 από εφάπαξ. Χρήματα που Ελληνας εργαζόμενος δεν μπορεί να δει ούτε στο όνειρό του. Εντυπωσιακά, όμως, είναι και τα εισοδήματα του… αριστερού τραπεζικού, καθώς το έτος 2012 αγγίζουν τα 840.831 ευρώ.


Οπως ισχυρίζεται ο εκατομμυριούχος βουλευτής, προτού μπει στην πολιτική εργαζόταν στην ολλανδική τράπεζα ABN AMRO η οποία είχε ασφαλίσει τα μεγάλα στελέχη της σε διεθνή ασφαλιστικό οργανισμό που πρόβλεπε να τους αποζημιώσει με αυτό το αστρονομικό ποσό. «Τι να κάνουμε, εμείς οι εκατομμυριούχοι πρέπει να δικαιολογούμε πού βρήκαμε τα λεφτά» έλεγε ο κ. Τσουκαλάς χαριτολογώντας καθώς οι τηλεοπτικές κάμερες συνωστίζονταν στο γραφείο του για να εξασφαλίσουν μια δήλωσή του.


Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Αθανασιάδης ήταν στο παρελθόν ο πιο πλούσιος της Βουλής, με πολλά ακίνητα και καταθέσεις, που άγγιζαν το 1.000.000 ευρώ. Στη φετινή του δήλωση ο επιχειρηματίας εξακολουθεί να έχει επενδύσεις σε ακίνητα, όμως από ρευστό το ταμείον είναι μείον. Εχει καταθέσεις μόλις 3,14 ευρώ στην Τράπεζα Κύπρου.


Ο πρώην βουλευτής και εκπρόσωπος τύπου του ΛΑΟΣ Κώστας Αϊβαλιώτης είναι «συλλέκτης» αυτοκινήτων, καθώς έχει στην κατοχή του εφτά αυτοκίνητα από 2.000 μέχρι και 4.980 κ.ε. Εχει καταθέσει τις πινακίδες ενός αυτοκινήτου, ενώ δύο εξ αυτών τα έχει σε… ακινησία.


Οι μπατίρηδες της Χρυσής Αυγής


Ο Ηλίας Κασιδιάρης τα τελευταία δύο χρόνια προτού μπει στη Βουλή είχε… μηδέν εισοδήματα στο… βιογραφικό του. Η τελευταία χρονιά που φαίνεται να είχε βάλει χρήματα στην τσέπη του ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής ήταν το 2010, και όχι κανένα σπουδαίο ποσό, μόλις 3.708 ευρώ, από ατομική επιχείρηση που φαίνεται να άνοιξε το 2009. Τρία χρόνια μετά δεκαπλασίασε το μηνιαίο του εισόδημα, λόγω βουλευτικής αποζημίωσης, ενώ έχει τραπεζικές καταθέσεις ύψους 12.405 ευρώ.


Εισοδήματα «μηδέν» δηλώνει και ο Γιάννης Λαγός τα τελευταία τρία χρόνια. Η περιουσία του είναι ένα ακίνητο 50 τ.μ. και οι καταθέσεις του στην τράπεζα δεν ξεπερνούν τα εφτά ευρώ.


Ούτε όμως ο συνάδελφός του Ηλίας Παναγιώταρος δήλωνε εισοδήματα, αν και κατέχει ατομική εμπορική επιχείρηση από το 1996 (αυτή με τα μπλουζάκια). Ο βουλευτής της Χ.Α., σύμφωνα με τη δήλωσή του, έχει ένα ακίνητο στους Αγίους Θεοδώρους 31 τ.μ. και στην τράπεζα μόλις 221 ευρώ. Παράλληλα, διαθέτει τρία Ι.Χ. (1.991, 599, 1.340 κ.ε.), τα οποία απέκτησε το 2001, 2000 και 2002 από προηγούμενα εισοδήματα.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...